חבר שלי שהיה מאורס בה אלי ממש שלש שבועות לפני החתונה ואמר לי: שימי מה אני עושה משהו חמוד לארוסתי אני צריך משהו מקורי " זה היה בזמן הזה שבחורי ישיבות ניגשים לצבא ואני שומע מה הוא אומר וחושב.... ואז מבטי נופל על הצו אני חושב ואמר ישששש יש לי רעיון תשמע אנו ניקח את הצו ונשנה את השם שלך לשם של ארוסתך נשנה את התאריך ליום של החתונה זה יהיה קטע גדול מהחיים.... בקיצור במחשב מצאנו אותיות כמו של הצו כאלו נקודות נקודות ושינינו למשל במקום של "הפוקד על הצו" היה רשום הרב הראשי עם חותמת (אל תשאלו איך השגנו את זה). בקיצור שלחנו את זה ואחרי זה היא סיפרה לי שהיא ראתה את זה היא כמעט חטפה שוק היא רצה עם המכתב.... אבא.... מה עושים! הם התקשרו ללשכה וביינתים אבא שלה מסתכל על הצו ומתחיל לצחוק תראי איזה קטע עשו לנו. עכשיו מה הייתה הפדיחה שקראו לה "אסתר" והתבלבלנו וכתבנו "אסתי" אבל היא לא שמה לב.
נשלח ב-14/3/2006 04:39
אהבתי רעיון גדול ...
אני חשבתי גם לעשות את זה אבל למי...
אני יעשה לארוס שלי...
הוא במילא מקבל כל פעם ... וגם הוא בן וכמו שאמרת בנים לא מתרגשים...
ובאמת רציתי לשאול מה זה הקטע הזה עם זה שאומרים שבנות רגשיות ונבהלות מכל דבר ובנים לא האם זה נכון או זה עוד סטיגמה שהמציא הוגה דעות משועמם בציבור החרדי???
נשלח ב-14/3/2006 14:56
חחח אהבתי!! שירה...בנים מתרגשים פחות מבנות לדעתי זה נטו סטיגמה...נתקלתי בבנים שמתרגשים הרבה יותר מבנות(אפילו משטויות)....
נשלח ב-16/3/2006 18:33
אז מה את אומרת זה סטיגמה??? אוף זה ממש מתחיל להימאס עלי כל הסיפור הזה עם הסטיגמות נמאססססססססס. הילה חייבים מהפכה
נשלח ב-18/3/2006 19:07
שירה תדאגי לעצמך...
כל האנשים שאני מכיר שניסו לשנות את העולם לא הצליחו!!!
ורק הפסידו לעצמם...
את רוצה לשנות , תשני את עצמך!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-28/3/2006 03:46
תאמין לי תקרא את שירה באשכול "מקום מגורים היכן?" אתה לא תאמין מה קרה לשירה נהפכה לגמרי והיא טוענת שרק "צריך איזון"
נשלח ב-23/4/2006 17:59
כן תתפלאו גם בנים מתרגשים........
נשלח ב-23/4/2006 18:05
רק שאצלם השכל שולט על הרגש...
"אל תתנו לעולם הזה להטעות אתכם"...
(רבי נחמן מברסלב)
נשלח ב-23/4/2006 23:55
מצח.
אתה מתכוין "התרגשות בשליטה".?
נשלח ב-24/4/2006 11:23
ח ח ח.
מצח.
מה שאתה כותב זה בהשפעת הרגשות????
נשלח ב-25/4/2006 09:42
מצח אל תתחיל עם השובניזם..
נשלח ב-25/4/2006 11:16
כנראה שגם להבליט את היתרונות של הגברים זה אסור, והכל כמובן בשם ההומניזם הפמיניסטי...
"אל תתנו לעולם הזה להטעות אתכם"...
(רבי נחמן מברסלב)
נשלח ב-2/5/2008 01:07
רעיון מטומטם.
נשלח ב-2/5/2008 01:19
נו באמת?
סטיגמה?
מה עלה על דעתכם??
זה ברור שזה ככה! רק הבנות פה מנסות לשכנע ת'צמם שגם אנחנו מתרגשים אז נכון מתרגשים בלב קצת ואפילו רגישים(!!) אבל "נבהלים ומתרגשים מכל דבר"?! נו בחיית!!
נשלח ב-3/5/2008 22:01
לשבור לכם את הסטיגמה.
לא כל הבנות נבהלות ומתרגשות מכל דבר!!!!!
.
נשלח ב-4/5/2008 01:59
אבל מה שבטוח שכל הבנות מחפשות "גבר" נכון או לא נכון?