|
|
| נשלח ב-10/1/2007 17:26 |
|
| |
מה יש לקרוא? עדויות אנונימיות? אם האתר הזה היה על הראש ישיבה שלך גם היית חושב שאי אפשר להתעלם ממה שמופיע בו? כל עוד אין שם מישהו שמוכן להופיע בשמו ותמונתו, האתר הזה אמין לגבי הרב אבינר בערך כמו ההודעות של הסוטה לגבי ר' חיים קנייבסקי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2007 19:39 |
|
| |
[גם וגם,
אתה צודק שאין כאן עדויות ברות-סמכא, אבל לאחר קריאה מדוקדקת אני לא יכול להתעלם מזה, ובמיוחד לאחר מכתב הרבנים ההוא],
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2007 20:13 |
|
| |
גוונא,
נראה לי שאם היית בודק מי החתים ומי חתם ועד כמה ידעו החותמים על מה בדיוק מחתימים אותם, ובעיקר - כיצד קרה שת"ח מורה הלכה במשך עשרות שנים ודווקא מיד לאחר ההתנתקות יוצאות לפתע שמועות נגדו, היית מבין טוב יותר מה קורה לנגד עיניך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2007 21:02 |
|
| |
(הדיון עם גו"ג עבר לאישי),
מוירי ורבויסי, אני שוב קורא לכולם להצטרף לפורום החדש דמיתקריא "רגע חושבים",
(אני מניח שגם רנדולף מצטרף לקריאה הנרגשת),
אנחנו חברה קפיטליסטית ואני קורא לשבור את המונופול של עצכ"ח!!!
http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18552
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2007 01:17 |
|
| |
במסגרת פינתי "הכה את הקורא" מוגש לכם בזאת ספר היסטורי(וסופי) מעולה באמת, קצת עצוב וגרוטסקי על שילטונו ונפילתו של "היילה סלסייה" ("כוח השילוש" בעברית ו"טפרי מקונן"-בשמו האמיתי) קיסר אתיופה ששלט משנת 30' עד שנת 74', הספר בנוי מאוסף מונולוגים של אזרחים אתיופיים, באופן קבוע הקיסר מכונה "האדון הנעלה" או סתם "האדון" וכדו',
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=758563&contrassID=2&subContrassID=12&sbSubContrassID=0
קטע נפלא מתוך הספר:
"(עדותו של) פ.
זה היה כלבלב קטן מגזע יפני, קראו לו לולו, הייתה לו רשות לישון במיטה הקיסרית, בשעת טקסים שונים היה בורח מברכי הקיסר ומשתין על רגלי הנכבדים, לאדונים הללו אסור היה לזוז או לעשות תנועה כלשהי כשהרגישו שרטוב להם בנעל, התפקיד שלי היה ללכת בין הנכבדים העומדים ולנגב את השתן מן הנעליים שלהם, הייתה לי לשם כך מטלית מבד אטלס,
זה היה עיסוקי במשך עשר שנים",
(כל הריאיונות בספר בעילום שם בגלל שזה היה תקופה קצרה אחרי הנפילה ואנשים רעדו מפחד מאימת הקיסר),
תוקן על ידי גוונא ב- 12/01/2007 1:23:01
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2007 02:29 |
|
| |
מפצון,
לא יזיק מבט חטוף להודעות מעליך לפני שליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2007 02:53 |
|
| |
קעלעמר,
אכן החטפתי ולא הזיק, ראיתי צורך להדגיש שאין כאן ציון אזכרה בעלמא אלא מאמר מחכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2007 06:01 |
|
| |
"פתיחות וטירוף משמשים בעירבוביא". טירוף ראינו, אבל היכן ראית פתיחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2007 07:01 |
|
| |
קעל', בכל מקרה תוכל למחוק אחד מהם.
תוקן על ידי mapatzon ב- 15/01/2007 7:03:55
|
|
|