|
|
| נשלח ב-3/11/2006 10:23 |
|
| |
האמת שלא ברור לי למה......
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2006 17:56 |
|
| |
בס"ד
מה זאת אומרת, זה ברור. אתה מבין שזאת אחותה ואתה ממשיך להיפגש במקום לומר לה קרתה פה תקלה אני מתנצל ולסוב על עיקבותייך. אני מבין טוב טוב למה היא לא רצתה להמשיך.
|
| נשלח ב-6/11/2006 18:04 |
|
| |
בס"ד
קחו רשימה של פדיחות שקראתי באיזה מקום, קיראו ותהנו...
...זה היה בתקופת השידוכים אני נפגש עם בחורה בת"א. אחרי הרבה דרך מתיישבים על ספסל. כשאני קם נופל לי הארנק מהכיס אני מתכופף להרים את הארנק ומגלה שבצד הספסל איפה שהרגל שלי נגעה יש לכלוך מגעיל שנדבק לי למרבה הגועל למכנסיים. וכך אני הולך כשאני יודע שגם הבחורה עמה נפגשתי רואה את הקישוט "המרשים".
גם כיום כשאנו נשואים עדיין שנינו נזהרים מאד לבדוק גם את צידו של הספסל.
@@@@@@
זה היה בפגישה שבה הייתי אמור לסגור שידוך, הלכתי איתה ברחוב בעיר חילונית ולפתע קפץ עלינו כלב, בואי צעקתי וכהרף עין הייתי כבר כמאה מטר מהמקום. היא שאיננה פחדנית כלל נשארה במקומה והסתכלה על הכלב ואחר כך התקדמה בחיוך לכיוון בו עמדתי.
קשה לתאר כמה זה היה מביך אך למזלי היא הייתה מספיק חכמה ורגישה להמשיך לדבר בנושא הקודם כאילו כלום לא קרה. באותו ערב היה הווארט ועד היום חוץ ממני וממנה איש לא יודע מהמעשה.
@@@@@@
היה זה בתקופת שידוכין של חבר שלי, נודע לו שיבואו ביום מסוים לצפות בו בישיבה.. היום כמעט עבר, וכשלא קרה כלום, הוא יצא החוצה למתוח איברים...
הוא היה בנוי טוב, מוצק ושרירני, שאהב להציג ביצועים.. עד מהרה נאספו סביבו כמה משועממים, והוא שמח להציג מולם בעיטות מספריים, וקפיצות לגובה..
בעיצומה של ההצגה, נראו פתאום שני אברכים עולים במדרגות, הם הגיעו בדיוק בזמן הלא נכון, הם הספיקו לראות כמה ביצועים טובים.. החבר מצידו, לא ויתר על השידוך הסביר את העניין והשידוך יצא לפועל.
@@@@@@
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 19:04 |
|
| |
אסיק, עכשיו אתה עשית לי פאדיחה. לא מבינים בבית שלי למה אני צוחקת לבד???
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 00:52 |
|
| |
השבוע, אחרי פנצ'ר ברכב, חשבתי מה יקרה לו זה היה קורה במהלך פגישה. וגרוע מזה, מה הייתי עושה אם לא היה לי גלגל רזרבי..
אולי הפיתרון הוא לא לצאת לפגישות ברכב
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 01:16 |
|
| |
פדיחה שסיפרה אחת שעובגת איתי
בפגישתה השניה, היו מדובר לפגש במלון בשדה התאופה, היא התרגשה מאוד. הלכה להתקלח, לקחה את כל הבגדים שלה לאמבטיה, והנה הגרביונים שלה נעלמו, היא כבר לבושה, חליפה מצמר בצבע אפור, ומחפסת את הגרביונים שלה גם בצבע אפור, מחפסת ומחפסת ולא מוצאת, אז די, לאן נעלם? טוב, היא נטלה גרביון חדש, לבשה אותו, וכבר מאוחר, מזמינה מונית והידא! ועוד הצליחה להגיע כשבע דקות מוקדם.
המלון הוא ענקי הבחור עוד לא היה, היא החליטה לגשת לשירותים. ומעניין כולם מתסכלים עליה. היא בודקת את עצמה לא רואה כלום, אבל החיוך של האנשים עצבן אותה, והיא חזרה למקומה לבדוק מה מוזר, בודקת לא מוצאת כלום, בינתיים הבחור מגיע, מדברים קצת, ולמזלה הבחור לא אהב את הפינה שלהם ועברו לצד שיני, והנה גם הבחור מחייך ,
מה קורה פה?
בקיצור, אחרי שיחה של שעה וחצי, קמים והיא חייבת ללכת לשירותים, הבחור מחקה לה והנה היא מוצאת את הגרביות תקוע בחצאית שלה משלב המותן כמו זנב! מה אומרים? איזה חרתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 01:20 |
|
| |
זה טוב...

|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 01:44 |
|
| |
חחחחחחח, זה באמת פאדיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 08:38 |
|
| |
בס"ד
חמוד מאוד...
|
| נשלח ב-9/11/2006 09:47 |
|
| |
פדיחה ששמעתי מחבר...
הייתי בפגישה במרכז העיר והגענו לרמזור אדום, הבחורה
הציעה לעבור, אמרתי לה שכבר קיבלתי קנס כמה פעמיים ו2
דקות שלי לא שוות מאה שקל, היא צחקה ועברה ואני
חיכיתי, איך שנהיה ירוק ואני עובר נגש אלינו שוטר
שעמד מוסתר מאחורי הסיבוב, ואומר, שמעתי את ההויכוח
והראת לה מי הגבר, באמת מגיע לגברת דוח... בסוף
הוא ויתר לה אבל פגישה שניה כבר לא הייתה (בגללי)
לחסר העמקה הכל פשוט...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2006 10:41 |
|
| |
פאדיחה עם הגרביונים. הייתי קוברת את עצמי... :-|
לגבי מעבר החצייה- מה הקטע שלה לעבור לבד ולהמתין לו בצד השני? אם להמתין, למה לא ביחד באותו צד?!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2006 11:02 |
|
| |
יציאה טובה עם המעבר חציה..
|
| נשלח ב-9/11/2006 13:18 |
|
| |
פדיחה מחבר (אחר):
שבת ראשונה שלי אצל המשפחה שלה, אמרו לי ששחרית בבית
כנסת המרכזי בשבע וחצי (בבוקר כמובן), בבוקר קמתי
מוקדם ורצתי לבית כנסת שלא יהיו פדיחות על ההתחלה...
בקיצור אני יושב ומחכה להם עד העלינו לשבח בסוף
התפילה ואף אחד מהמשפחה לא מגיע... בסוף התברר שהם
בכלל קמו בסוף רק בשמונה וחצי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2006 13:26 |
|
| |
חה חה חה חה חה חה.
זה היה טוב!!