בית פורומים שידוכי חרדים

-----פדיחות בפגישות-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/12/2006 14:37 לינק ישיר 

למה מי אתה בכלל, ישפאי?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2007 09:08 לינק ישיר 

בס"ד

מי מחברי הפורום יכול לתרום עוד פאדיחות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2007 11:03 לינק ישיר 

מחפשים פאדיחות בכח? (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 11:08 לינק ישיר 

תגידו,
פגוש שמחזיר אותי הביתה (חצי דרך) -באוטובוס,
(ואז הייתי צריכה לקחת עוד אחד- אבל לא קשור)
לא פגישה ראשונה
מה אני אמורה לחשוב עליו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 11:33 לינק ישיר 

לדעתי את לא צריכה לחשוב עליו יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 11:41 לינק ישיר 

מסתומרת?
לא עליתי על הבעיתיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 12:27 לינק ישיר 

ככה צריך להיות. פגוש לא צריך להיות נהג מונית. כל עוד שזה לא 2 בלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 13:03 לינק ישיר 

בסוף אחת הפגישות שלי עם איזה בחור, ראיתי שהוא בכוון ללכת לאוטובוס. הבהרתי לו שאין צ'אנס שאני חוזרת באופן הזה... הוא נאלץ לקחת מונית.
אבל מה, אם זה רחוק, א"א לבקש ממנו לממן מונית ספיישל במחיר יקר. הגיוני הרי גם שאת לא הראשונה- ויכול בהחלט להיות שגם לא האחרונה, ואולי הוא כבר בכלל רואה שאין המשכיות, אז למה להוציא כ"כ הרבה...

(יש צורך לציין שלא לכל הבחורים יש רשיון- וגם אלה שיש להם, לא תמיד יש להם אפשרות להגיע עם רכב לדייט?)

^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 13:11 לינק ישיר 

נפגשתי עם בחור בני ברקי מאוד מאוד צולניק שכמעט לא יצא מפתח הישיבה מעולם.
נפגשנו באחד המלונות שבשדרות הרצל בירושלים, בסוף הפגישה אנחנו יוצאים מהמלון, הייתי בטוחה שהוא עומד להזמין\לעצור מונית שתיקח אותי הביתה ואותו לתחנה של 402 או משהו... כמו שתמיד עושים, אנחנו ממשיכים להתקדם ומגיעים לכביש הראשי- חשבתי שאולי הוא סבור שכאן יש יותר מוניות שעוברות ואפשר לעצור אותם אבל- הבחור ממשיך ללכת על המדרכה לכיוון בניני האומה ולא מראה שום סימני חיפוש מונית, בצר לי אמרתי לו בעדינות שיש כאן ממש קרוב תחנה של קו 7 שמגיע קרוב לביתי ואולי כדאי שאני ילך לשם... והוא אמר: "למה? ממש חבל, כדאי שנמשיך ברגל, ככה יהיה לנו עוד זמן להמשיך לדבר"... אנחנו ממשיכים ללכת, בהתחלה עוד הלכתי רגועה כי בשדרות הרצל בד"כ לא עוברים אנשים מוכרים כי זה כביש ראשי שבעיקר נוסעים בו וגם מרוחק מהשכונות החרדיות... אבל פתאום אני מוצאת את עצמי ליד בניני האומה צועדת עם בחור שבסה"כ נפגש איתי פגישה שניה ולא נראה לי שזה עומד להמשיך... ואנשים עוברים ברחוב ומסתכלים... ואולי גם מזהים... ניסיתי לרמוז לו בכל מיני צורות שאני מעונינת ללכת לבד לאיזה תחנה או למונית - העיקר להעלם מהמקום כמה שיותר מהר... אבל הוא לא מבין... ממשיכים ללכת... הגענו כבר לשרי ישראל שזה המקום המרכזי לפגוש את כל העולם ... אני עומדת למות מרוב פדיחות... אני מתחילה לחשוש שהבחור מתכוון ללוות אותי ברגל עד הבנין שלי (בתקווה שלא יכנס איתי הביתה....), אני רואה שתי שכנות שמסתכלות עלי המומות ובטוחות שאנחנו הולכים לביתי לסגור וורט... אחת מהן ניגשת אלי ואומרת "מגיע לך מזל"ט?"... ואני מסמיקה עד לשד עצמותי ומגמגמת איזה תשובה מתחמקת... באותו רגע אני מחליטה שעם כל הכבוד, אני לא ממשיכה ללכת עוד מטר בליווי הבחור... למזלי אני רואה 402 מתקרב לתחנה אז אני אומרת לבחור "הנה, יש לך אוטובוס..." והוא בהלם אבל לא נעים לו להתחמק גם הפעם אז סוף סוף הוא לוקח את רגליו ורץ אל האוטובוס...
אחרי הפגישה כשהתלוננו לשדכנית על חוסר הטאקט אז היא מסרה בשמו שהוא פשוט לא מכיר את ירושלים ולא היה מודע לאן הוא הולך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 13:51 לינק ישיר 

ב_ר_ק_ת

מוזר שהבחור לא מכיר.. אם לא מתמצאים בשכונות מתמצאים בכניסה לעיר ומתמצאים בנוהג של מונית וכו..

המשך יומקסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 13:58 לינק ישיר 
אצלי היה אותו סיפור

רק שבדיוק הפוך ... נפגשתי ביום ראשון עם בחורה גם באיזור המלונות שם . אני אומר לה בסוף רוצה לנסוע במונית . היא אמרה לא אני מעדיפה ללכת ברגל והלכנו ביחד לתחנה מרכזית ...וכמעט העלתי אותה על האוטובוס . מה פדיחות בזה ? תאמת שזה היה די מאוחר בלילה וממש לא היה לי בעיה להסתובב איתה ככה . מי כבר מכיר אותי בי-ם ...
{וזה ס"ה פגישה ראשונה}

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 15:17 לינק ישיר 

בס"ד

פאדיחות שלי:

פגשתי עם בחורה באזור ירושלים ובפגישה השניה החלטתי שלא אמשיך איתה וכעבור מס' חודשים שוחחתי עם חברי בכיכר שבת ולפתע ראיתי מישהי ניפנפה לי לשלום לעיני חברותיך וחברי שעמד לידי ולאנשי הרחוב ונדהמתי לגלות שהיא הבחורה שסירבתי להמשיך איתה ועשיתי כאילו שלא הכרתי אותה ומיד הסתובבתי לאחור ולוודא למי היא ניפנפה... והמשיכה ללכת עם חברותיה, חברי לידי שאל אותי בפליאה "וואו!! מי זאת??" חברה שלך?? אולי תסדר לי אותה?? והרגעתי אותו (עבדתי עליו) שהיא בסה"כ עובדת בקוסמטיקה עם אחותי...

ועוד דבר...

אמש נתקלתי בבחורה שנפגשתי עימה בעבר (פגישה ראשונה של שעה וירדתי מהפרק) במוסד מסוים באזורי, היא ראתה אותי והחלפנו כמה מבטים ואמרתי לעצמי שלא אמשיך לראותה שוב ומיד הסתלקתי מהמקום שלמרות היא כבר נשואה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2007 16:03 לינק ישיר 

הכי הורג אותי -שבחור שיצאתי איתו- וממש התלהבתי ממנו, בסוף הוא הוריד אותי
אחרי כמה חודשים- הוא התחרט אבל אז - אני כבר לא רציתי,
בקיצור- יום אחד אני רואה אותו נשוי- עם אשתו,
ובשיא ההתלהבות הוא מראה אותי לה... (מצביע עלי מרחוק...)
רק היכרות היתה חסרה שם.....
חסר לו מה לספר לה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2007 16:42 לינק ישיר 

גילית
אם לדרג פדיחות- זכית..

המשך יומקסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2007 11:37 לינק ישיר 

גילית, לפחות תתנחמי שהרבה טאקט אין לבחור הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----פדיחות בפגישות-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 ... 63 64 65 לדף הבא סך הכל 65 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.