בית פורומים שידוכי חרדים

-----פדיחות בפגישות-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2007 08:47 לינק ישיר 

חשבתי המצב שלי השפיע עלי סופית....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2007 02:55 לינק ישיר 

או שהפאדיחה היא שהוא עבר פיצול אישיות...
MIKI מהפאדיחה פה למעלה חשה מעצמה... וואאו.

אני מזדכה כל יום בזכויות.

ומה אתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2007 20:44 לינק ישיר 

יש באמתחתי את פאדיחת המאה  אני אכתוב אותה לכשארגע כרגע אני עדיין בטראומה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2007 21:31 לינק ישיר 

חיים, מחכים לך....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2007 01:24 לינק ישיר 

בס"ד.

חיים אני מחכה, ברגע שזה מגיע לפה זה עובר ישר לאתר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2007 02:00 לינק ישיר 

ובכן ידידי נפגש עם מישהי בצורה רצינית [שזה אומר יותר מ3 פגישות]יום אחד לקחתי לו את הפלאפון בנוכחותו תוך כדי שאני משוחח עם אישתי אמרתי לה רשמי מספר של המיועדת
הוא צחק ואמר שלא העז להתקשר ובצדק  טוב העניין נשכח שבוע שעבר הייתי צריך אותו שיבא לסייע לי בדבר מסויים וברגע האחרון הבריז לי הוא שלח לי הודעה שאם הוא לא מגיע סימן שזה דבר חשוב.... כבר שמחתי שהליצן סוף סוף מתחתן [יש לציין שהנ"ל כבר עבד עלי כמה פעמים]בלילה הוא מנסה להשיג אותי לא עניתי הוא שלח לי הודעה בשבח והודיה לבורא עולם על הטוב שגמלנו התארסנו כמובן ששמחתי סיפרתי לאישתי והיא מיד התקשרה למיועדת ואמרה לה מזל טוב היא  כמובן היתה בהלם מוחלט ....הם לא סגרו כלום אני הייתי צריך לקחת בחשבון את אופיו שמוכר לי כבר  שנים  שהוא נוהג לעשות לי את הקטעים האלה
לסיפור יש סוף עצוב הם  נפגשו שוב אחרי הפאדיחה והחליטו לא להמשיך את הקשר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2007 09:54 לינק ישיר 

קטע טוב... אהבתי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2007 15:02 לינק ישיר 

חחחח וואי איזה פדחן אתה.....
וחבר שלך בטח עמוק בפדיחה ועדיין לא נרגע מהטראומה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2007 22:08 לינק ישיר 

בס"ד

חמוד, היה שווה לחכות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2007 10:52 לינק ישיר 

תצחקו עלי מגיע לי שימו עוד קילו מלח על הפצעים למה לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2007 11:03 לינק ישיר 

אוח... אוח... אוח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2007 01:59 לינק ישיר 

הנה זה בא

תוקן על ידי מושלם770 ב- 27/05/2007 1:59:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2007 02:04 לינק ישיר 

שמעתי סיפור מחבר שנפגש עם בחורה חסידית, למרות שהבחור לא קשור לחסידות, אבל ההורים שלו משתייכים לאיזה חסידות, אבל הבית יותר מודרני מאשר חסידים, הבחור דיי רציני והיה כל חיו במסגרת לימודים תורניים וחינוכים ע"פ דרך התורה,
וחשב אם הוא נפגש עם בחורה חסידית אז היא תספק את דרישותיו כפי שמתאים לבחור הנ"ל,
חשוב לציין שהבחורה באה מבית מאוד סגור, אך לפי הברורים הבחורה מודרנית יחסית למשפחה, ומתאימה לקריטריונים המתאימים, כך היה סיכוי להתאים את השידוך.
וכאן מתחיל הסיפור, השדכנית קבע להם פגישה ליום מסוים, אך לא הייתה סגורה לגבי מקום, אבל אמרה לו שזה יהיה באזור מגורים שהכלה מתגוררת,
אוקי, התאריך סגור, היום בו הפגישה הייתה אמור להתקיים מקבל הבחור טלפון מהשדכנית וקובעת שהפגישה תתקיים בביתה של הכלה לאחר בקשת הוריה שכך נהוג במשפחה שפגישה ראשונה עושים בבית ההורים,
בלית ברירה הסכים עם זה, הגיע העת של הפגישה, הוא מחפש את הכתובת שהשדכנית נתנה לו, לפתע הוא מוצא את עצמו בשיכון ויזניץ, לאחר זמן קצר מצא את הכתובת המדייקת, כמובן הבחור התגנדר ככל האפשר לקראת הפגישה הקרב ובא, וכל מיני בשמים למיניהם, הוא עולה במדרגות של הבניין לפתע עוצר אותו אדם מבוגר חסיד שעלה איתו יחד במדרגות ומתחיל לצעוק עליו למה הוא מסריח את הבניין עם חומרים לא צנועים, וממשיך לעלות איתו את הקומות עד לקומה האחרונה, פתאום..........באמצע משפט נתקע לא מילה ולא יכל להמשיך לדבר, הבחור שלא הבין מה קרה נבהל ושאל האם יכול לעזור לו, בינתיים הם ממשיכים לעלות עד לכניסה של הבית, ואז הבחור קלט מה היה פה,
כן, ניחשתם נכון, היה זה האבא של הכלה, כמובן שהוא התחיל להתנצל ולבקש סליחה ששום דבר לא היה בכדי להעליב, והיה בצחוק וכ"ו,
טוב, הוא מזמין אותו להיכנס פנימה, הוא הבין את גודל הפדיחה של האבא, ונכנס הביתה ואמר לו להיכנס לסלון ולחכות כמה רגעים עד שהבחורה תבוא, בינתיים רואה בלי עין הרע משפחה שלא התאפשר לספור אותם במצב מביך שכזה,
כמובן אי אפשר לתאר את המחשבות של אותו בחור בכזה מצב, הוא היה מבולבל לחלוטין.

הבחורה נכנסת ומתלווה איתה גם ההורים, את האבא הוא כבר הספיק להכיר מהחדר מדרגות, מהר מאוד הוא הבין שההורים גם נקשרים לשיחה במשך הפגישה,
הבחור כמובן לא ידע מאיפה להתחיל, שראה את הבחורה הוא נהיה עוד יותר מבולבל, פשוט בחורה חסידית לכל דבר,
הבחור כבר אמר לעצמו שמפה לא יצא שום דבר.
ואז האבא מתחיל לשאול שאלות בשביל להתחיל שיחה, על הפרצוף של האבא היה עדיין סימן של נבוכה אבל הוא נסה להסתיר את זה כמה שניתן,
ואז שאל אותו שאם אחרי החתונה הוא יהיה מוכן ללכת עם שטריימל ולגדל פאות, ואז........נהיה לו שחור בעיניים, הוא פשוט רצה שהאדמה תפתח את פיה ותבלע אותו, והוא לא ידע מה לענות, אז הוא השיב שהוא עדיין צריך לחשוב על זה.
כך נמשך שיחה של כמעט חצי שעה, ואז ההורים אמרו שעכשיו ניתן להם פרטיות וההורים יצאו מהחדר, כמובן שהבחור צריך להתחיל עם השיחה אז עשה לעצמו חשבון שגם ככה הוא לא מתכוון לעוד חצי פגישה, אז הוא סיפר את הסיפור שקרה לפני דקות אחדות בחדר המדרגות,
על הבחורה היה פרצוף של בושה, ולא ידע מה להגיב על זה, וכל הזמן ניסתה להגיב, אך נעצרה עם דמעות בעיניים, אז הבחור הציעה לה שאולי ילכו לאיזה מקום מחוץ לבית, ואז היא עושה עם האצבע שזה בעצם היא ניסתה להגיד,
טוב, הם קמים מהכיסא, ואז הבחורה פותחת את הדלת של הסלון בכדי להתחיל את צעדיהם החוצה שואל ניגש האבא ושואל את הילדה, איך היה? כנראה הוא חשב שהם סיימו את הפגישה אחרי 3 דקות, אבל היא הסבירה לו שהם פשוט רוצים למקום אחר לדבר, ואז האבא לקח את הבחורה לחדר והתנצל בפני הבחור, לאחר שתי דקות חוזרת הבחורה בנפיחות פנים בתשובה שאבא לא נותן בפגישה הראשונה לצאת יחד מחוץ לבית,
הדם של הבחור עלה למוח, אז הוא ענה לה בקול כועס אז הלכתי.. וניסה לפנות אל כיוון פתח בדלת בכדי "לעוף" מהמקום שלא יודע איך הוא נפל לשם.
האבא ניסה לעצור אותו, אך היה מאוחר מדי..

יומיים אחרי זה הבחור בירר על מה שקרה פה,

וכך התברר, הבחורה התקשרה לשדכנית בלא ידיעת ההורים והציעה את עצמה בתור בחורה מודרנית, ובאה ממשפחה חסידית לחלוטין, והסבירה לשדכנית שההורים מלכתחילה לא יתנו לה להתחתן עם בחור מודרני, אבל אם היא תציע הם יהיו מוכנים לשמוע, כמובן שהשדכנית לא תספר להורים שבעצם היא העבירה את האינפורמציה המבולבל להורים שלה, כך היה, והשדכנית לא כ"כ הבינה את המצב הרגיש במשפחה, והלכה והתאימה בחור מודרני לכל הדעות. וכך הוא נפל הקורבן במקרה הזה, ואח"כ השדכנית התקשרה להורים שלה והציעה את ההצעה הזו, וכך הוא הגיע למצב.....

כואב........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2007 02:26 לינק ישיר 

אוווווצ'

נשמע מוזר....
איזה מסכן.
ואיזה אבא דביל. מה הוא צועק על זרים במדרגות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2007 02:30 לינק ישיר 

מזעזע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----פדיחות בפגישות-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 63 64 65 לדף הבא סך הכל 65 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.