|
|
| נשלח ב-27/5/2007 03:25 |
|
| |
וואו...
לא נעים בכלל..
איזה מסכנה...
אתם יודעים, תסריט ההמשך הוא ככה: הבחור שבכ'ז הבחורה התחבבה בעיניו החליט להצילה..הוא הבריח אותה בעוד הוא מתכתש עם אביה..
לאחר מכן, כשאביה נפטר מהפציעות היא אומרת לבחורינו שבכ'ז אבא שלה חשוב יותר..וכך אף אחד לא השיג כלום.
או:
היא תשאר רווקה זקנה כל חייה
או:
היא תתפשר
או:
יקרה משהו נורא למשפחה והיא תשאר לבד
בין כה וכה..העתיד אינו וורוד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2007 08:10 |
|
| |
בס"ד
אני שמעתי שאצל חסידים השידוך עובד בצורה מאוד מוזרה ושונה, ואת הסיפורים הללו אני שמעתי ג"כ. אבל לא הייתי בטוח שזה קיים עדיין בעולמינו, אני רואה שלא טעיתי זה פשוט קיים!!!
לא להאמין שזה בארץ! לא להאמין!!!
|
| נשלח ב-27/5/2007 11:06 |
|
| |
אסיק, לא פסו אמונים מבני אדם.
תאמין גם תאמין.
הייתי במקומה בורח מהבית אם המצב היה כל כך חמור...הרי מפורש שבעניין הזה לא מקשיבים להורים.
אם הם לא יקבלו אותי איך שאני..שלא יקבלו. לא באתי לעולם הזה כדי לרצות אף אחד או כדי לעשות מה שאחרים חושבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2007 22:41 |
|
| |
אוי עוצר!
באמת! אתה לא חושב שאתה קצת מגזים עם הציניות הרעה שלך????? כאילו ברור שהבחורה באה מבית שהוא קצת (אפשר להגיד) ג ל ו ת י, ומה לעשות שעדיין קיימים דברים כאלה בעולם, ועצוב להגיד שבמיוחד בארץ ישראל מה גם שהבחורה חונכה בצורה כזאת והאפשרויות שלה הן מעטות וזה ממש תלוי- אם היא תהיה מוכנה "להוריד את הראש" ולבחור ביחד עם כל משפחתה את בעלה, או שתבחר להתנתק ממשפחתה הענפה ולהתחתן עם בחור, שכמובן לא יכיר את רחשי ליבה ואת "שפת החסידות" בה גדלה כל חייה. אני מאחלת לה ולכל בנות ישראל שיזכו למצוא בחור שמתאים לרמה הרוחנית והרגשית בה הן נמצאות ולא רק למאוויי ליבן....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2007 20:21 |
|
| |
שכחתם לספר שלבחורה קראו רוחל'ה ולבחור זוריק
|
|
| נשלח ב-28/5/2007 20:30 |
|
| |
בס"ד
סמארט אתה ממש "חכם"...
|
| נשלח ב-30/5/2007 18:08 |
|
| |
עוצר,
קל לדבר כשלא נמצאים בתוך זה...
מבטיחה לך שגם אתה לא היית בורח מהבית בגלל המצב!
אני מסכימה עם פרפרית...
היא בהחלט בחורה מסכנה!
|
|
| נשלח ב-12/6/2007 15:40 |
|
| |
בס"ד
טוב אז ככה, הפדיחה הבאה שמעתי מאת גיסי, ששמע מחבר, שמסתבר שהוא היה בעל המקרה
ככל התחלה של סיפורו של שידוך, הייתה הצעה, קבעו במלון, ו... אז פה מתחיל הסיפור! הבחור מזהה בחורה מסויימת עומדת במרחק מה ממנו, ניגש הבחור ושואל: האם את רחלי? עונה הבחורה: כן.. שלום.. אוקיי מתיישבים השניים ומתחילים לשוחח בנייהם, המלצרית (פרחה ממוצעת) ניגשת ושואלת מה תרצו לשתות? הזמין הבחור לשנייהם כוס מיץ תפוזים משובח, ולאט לאט כשהשיחה ממשיכה מרגיש הבחור ש... זאת לא הבחורה!!! הייתה פה טעות! הבחור לא התרגש הרבה איות ולא הספיקו לשוחח הרבה, ושואל את הבחורה האם את רחלי **** ?? עונה הבחורה: אופס לא!!! הבינה הבחורה את הטעות והשניים נפרדו לדרכם, אבל עכשיו מה קורה עם הבחורה השנייה חושב הבחור?!?!? אין ברירה מחליט הוא עם עצמו, אני חייב ללכת לחפש אותה ויהי מה! (ההצעה הייתה מאד מובחרת ע"פ הנתונים) והנה הוא רואה בחורה עומדת לה בצד הלובי ונראת מחפשת אחר משהו, ניגש אליה הבחור ואומר האם את רחלי ****? (הפעם הוא לא מסתכן ושואל גם משפחה!) עונה היא: כן בהחלט!... אומר לה הבחור שבמקרה הוא כבר הזמין שתיה ומקום כך שלא צריך לטרוח, מתיישבים השניים ומתחילים לשוחח... ופתאום מגיעה ה..... מלצרית!!! (פרחה ממוצעת+) והבחור בזווית עיניו רואה את עייני המלצרית נפערות בתדהמה, ואיות והמלצרית איך לומר... מ... פרחה... לא חושבת הרבה... שואלת אותו: כפרה לא היית לפני שנייה עם בחורה אחרת???? הא???.... אותה רחלי הביטה בבהלה בבחור היושב מולה!!!
ההמשך לא משהו מיוחד.. הוא הסביר לבחורה/למלצרית הן הבינו וכך המשיכה הפגישה (נ.ב. הם לא התחתנו בסוף)
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2007 01:16 |
|
| |
זה טוב!
זה טוב!!!
סיפור קרוע...
אין, אין כמו פרחות ממוצעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2007 03:32 |
|
| |
אנ-נואנ ופרפרית..
זה לא נקרא לברוח מהבית זה נקרא לעשות מה שאני רוצה לעשות.
היא לא תתחתן אם בחור ש"לא מבין את רחשי ליבה ושפת החסידות שבה"...היא תתחתן עם מישהו שכן, ומצד שני מתאים לשאר צדדי האישיות שבה. בדיוק כמוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2007 11:34 |
|
| |
בס"ד
אם כבר בפדיחות עסקינן, אז קבלו משהו נחמד
(הסיפור כולו התרחש במציאות, אלא שרק הוספתי פה ושם מטעמים)
הסיפור הבא התחרש בשעות הצהריים העמוסות ברחובות גאולה ושכונות אחיינו בני תורה ויראה ה', ויהי ושני חברות שחיכו יחדיו בתחנת האוטובוס, שושי הביישנית, ורוחלה' המופרעת (שעל אף ששמה אינה נשמע כזה קרמינל, היא לא סופרת חשבון לאף אחד!) והנה כבר ומרחוק הן רואות את האוטובוס מגיע, ולאחר חמש דקות של, דחיפות, תלונות, צעקות רמות, לחישות, וויתורים לזקנים/נות למייניהם, מצאו את עצמן שושי ורוחלה המלאת מרץ עומדות להן באוטובוס בין עומס האנשים, כמובן שכל המקומות היו תפוסים ע"י זקנים, זקנות, שמנים, שמנות, שקים, שקיות, ועוד ועוד, אך הנה רוחלה בזווית עייניה רואה בחור חסידי יושב לו לבד בספסל בצד הימני של האוטובוס מול הדלת האחרונה, כמבון שבנות ישראל קדושות וטהורות, כך שרוחלה' או שושי וודאי לא חשבו אפי' על הרעיון המטורף לשבת ליד אותו חסיד, אלא עמדו והמתינו שהבחור ירד בתחנתו וכך יוכלו שנייהן להתיישב יחדיו, ולקרוא את הפרק שירה בחברותא, ויהי והנה אותו בחור חסידי קם לו לכיוון הדלת שמולו, רוחלה' המלאת מרץ בבת אחת מתיישבת לה בכיסא השמאלי דהיינו הכיסא שעליו החסידישער ישב לו, ואותו הבחור שאינו אלא קם בסך הכל לזרוק משהו לפח, לא הסתובב כלל אחורה, אלא הלך ברוורס הרים בתנופה מעלה, את חליפתו הארוכה, ו..... התיישב בבת אחת על רוחלה' הכחושה והרזה!!!! רפלקס הבהלה שהיה לאותו חסידי שהתיישב עליה גרם לו לקפוץ גבוהה מאד בבהלה, והוא לא הסמיק, או נהיה אדום, הוא השחיר!!! ממש כושי מרוב הסמקה.
נ.ב. רוחלה אפי' הספיקה לצרוח בבהלה: הצילוווווו
המשך יום נפלא לכולם!
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2007 15:08 |
|
| |
יפה.
אך איך זה קשור לפדיחות בפגישות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2007 15:52 |
|
| |
שימי_סוף,
נולדת פרענק,לא נורא.רק אל תשלח את הילדים שלך לבתי ספר של אשכנזים,אל תעשה להם את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2007 19:08 |
|
| |
חחחחחחח מצחיק
|
|
|
|