בית פורומים שידוכי חרדים

-----פדיחות בפגישות-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2007 12:57 לינק ישיר 

זה טוב, זה עזר...
חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2007 13:41 לינק ישיר 

עזר,
למה לא המשכת איתו?(או שכן)
הוא נשמע חמוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2007 02:15 לינק ישיר 

פדיחה טריה שחברה ספרה לי:
היא יצאה לפגישה, הם קבעו מקום והוא בא לאסוף אותה ברכב שלו,
הם לא נוסעים 5 דקות, והבחור מסכן מערכת העיכול שלו עשתה בעיות אותו יום,
והוא שחרר לחצים,
בלי להתבייש מהריח הנורא, הוא אומר :" וואי איזה ריח עשיתי" פותח חלון וממשיכים כאילו כלום לא קרה היא כמובן שרק חכתה שזה יגמר, היא אמרה שמבחינתה זה ביטוי של חוסר כבוד, וגם עוד לדבר על זה בלי להתבייש...

אני חושבת שאם היה קורה לי מצב כזה, מערכת העיכול שלי היתה מתפוצצת בפנים והייתי מתאפקת
אבל בוא נלמד עליו זכות בכל זאת הוא בנאדם, ואולי הוא חשב שאם הוא יגיד משהו זה ישחרר את האווירה (תרתי משמע... ;))
היא אסטניסטית שלא תוכל להתמודד עם זה, אני מבינה אותה

בחורים, השתדלו לשמור דברים כאלו לעצמכם... (ק"ו שבחורות..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2007 09:18 לינק ישיר 

בס"ד

חזק ביותר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2007 17:13 לינק ישיר 

וואו.............
חח נורא!!!!

" גם אם נדמה לך שאת/ה מיואש/ת, 
שכלום לא הולך,
אל תשכח/י: 
זה רק נדמה לך!! "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2007 18:17 לינק ישיר 

אם היה לי זמן הייתי כותב ע"ז פרודיה נחמדה שכותרתה "הרומן בתא הגזים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2007 04:45 לינק ישיר 

חבר שלי באמצע פגישה נשבר לה העקב הוא לקח אותה לאחותו ואחותו השאילה לה זוג נעליים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2007 16:27 לינק ישיר 

גבר ממאדים, זה רעיון טוב לספק לה סיבה לקבוע איתו עוד פגישה. (להחזיר את הנעלי עקב...)
אגב לפי הסיפורים פה, הייתי בטוח שהוא יוציא דבק 10 שניות מהתא כפפות וידביק לה את העקב.

אני מזדכה כל יום בזכויות.

ומה אתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2007 21:09 לינק ישיר 

גבר ממאדים-

אחות של חברה שלי, נשבר לה העקב באמצע הירידה במדרגות, והיא פתאום נחתה קומה. הבחור הסתכל עליה בשוק ולקח לו כמה דקות להבין המ קרה.... הוא לא ידע מה אמורים להגיד אז הוא שתק וגם היא לא אמרה כלום וככה היתה להם פגישה מוזרה פחד עד שבסוף הפגישה הוא אמר לה להתראות ופתאום שניהם התחילו להחנק בצחוק מטורף.... כל המ שהם התאפקו במשך פגישה שלמה.......

לא יזיקו לכם קצת זכויות...http://www.netsor.org

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2007 23:30 לינק ישיר 

אם כבר ענייני נעליים, אז גם אני יכולה לתרום משהו,לא ממש פאדיחה אבל בכל זאת לא נעים:יצאתי לפגישה כשאני נועלת נעלי פלטפורמה,(יפות,לא פרחיות,תסמכו עלי),אספתי את הבחור,(כן,כן,מה שאתם שומעים),והוא הציע שניסע לטיילת ביפו,הסכמתי.
הגענו לטיילת,טיילנו (מטבע הדברים), לאט לאט התחלתי להרגיש כאב חד בכפות הרגליים, המשכנו לטייל,הבחור לא הראה סימנים שהפגישה עומדת להסתיים, הכאב ברגליים רק הלך והתגבר,התחלתי לפתח שנאה כלפי הבחור, עד שכבר לא עמדתי בכאבים ואמרתי לבחור שאולי כדאי שנבדוק מה קורה עם האוטו, בכל זאת יפו,אתם יודעים. בקיצור חזרנו לאוטו והכאב היה בלתי נסבל, אמרתי לבחור שאולי כדאי לסיים את הפגישה, אני עייפה ובלה בלה בלה ואכן כך היה, הסעתי אותו הביתה ,חזרתי הביתה והעפתי את הנעליים לכל הרוחות. מהבחור, אגב, נפרדתי. בלי קשר לנעליים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2007 00:36 לינק ישיר 

מיכאלה, שאלה קנטרנית... לשיטתך באשכול 'האם לספר' גרסת שצריך לספר וכאן לא סיפרת מדוע? האם התביישת? או שידעת שתבעטי (אחרי שהרגליים יחלימו...) בו? רצית שהוא יחוש בזה לבד והיה לך תקוה עד הרגע האחרון? אולי זה לא היה חשוב בעינייך? (אני יודע שזה לא כ"כ דומה אבל בכל אופן...) אגב אני לא רוצה לעורר את הנושא וכבר כתבתי שראוי שיפתח אשכול בנושא השקפה אך תמהתי מדוע הלכת עם נעלי פלטפורמה (לא פרחיות...) שהם לכאורה לא נוחות לא היה עדיף ללכת עם נעליים יותר נוחות אך פחות יפות? את מוכנה לוותר על נוחות ולסבול בשביל להראות יותר טוב או בשביל סטיגמה מסוימת? אני רק רוצה לומר שדעתך על אורח החיים בציבור החרדי הוא בהסתכלות חד מימדית אך אם היית מסתכלת מכיוון שונה ולא רק מכיוון סבל כל שהוא אלא למה יש כזה סבל אולי לא היה כ"כ קשה לך עם אורח החיים החרדי.

תוקן על ידי - mzohar - 03/07/2007 0:35:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2007 11:09 לינק ישיר 

מוזר הבחור שאוספים אותו. אני לא הייתי עולה עם נהגת, זה מפחיד.

ומה אתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2007 11:31 לינק ישיר 

DOSY,
אני נוהגת הרבה יותר טוב מהרבה בחורים שאני מכירה.
זוהר,
זה סה"כ סיפור קטן,מאיפה הגיעו כל השאלות האלו?
ובכל זאת אענה: לא סיפרתי כי היה לי לא נעים. הלכתי עם נעלי פלטפורמה כי זה יפה, וכן אני מוכנה לסבול קצת בשביל להרגיש יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2007 11:36 לינק ישיר 

סיפור קרה לפני 6 שנים , חבר הציע לי את אחות של גיסתו  , וסיפר לי אליה קצת דוסית מתלבשת דוסי קצת אבל יש לה ראש פתוח , גיל 23 קצת מלאה (לא מפריע לי) צבע עור רגיל לא בהיר  לא שחום , סכמנו שניפגש בבית מלון בירושלים , הגעתי למקום בזמן ומחכה לה מנסה לחפש לפי תיאור שמסר לי , עובר רבע שעה לא מגיעה , מתקשר לחבר שלי לא זמין  , כל בחורה קצת מלאה וגיל מתבגר (לא גיל 19 ) שואל אם זה היא , לאחר שעה אני חוזר לבית , בדרך מתקשר אליה חבר שלי ושאל איפה אתה ? בחורה מחכה לך שעה אמרתי לו שחכתי שעה ולא היתה, אני בדרך חזור לבית בערך שעה נסיעה, שהגעתי לבית הבחורה רצתה לדבר איתי  ודברנו והיא נשבע שהיתה במקום ובזמן וחיכתה לי  ותיארה לי איך היא ניראת , ניראת צעירה מאד בערך בגיל 18 לבשה חצאית גינס מעיל דובון אדום ונעלים ספורטיביות, בהירה מאד ,ואז הכול היה ברור מה קרה , אני ראיתי בחורה כזאת בבית מלון אך חשבתי שזה אמריקאית שמחכה לחברות שלה,ולא העזתי לגשת אליה לשאול אם זה היא , היא הציעה שנפגש ביום אחר באזור מגורים שלי, אני לא רציתי לא יודע למה , דרך אגב הציעו לי אותה לפני שבוע לא חבר אלא הגיסה אך זה סיפור אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2007 11:55 לינק ישיר 

אלי5785

כנראה שלהתלבש דוסית קצת זה ענין יחסי. רגע, אז לפי החשבון אתה כבר 6 שנים בשידוכים?

מיכאלה,

לנהוג טוב זה ענין יחסי.

ומה אתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----פדיחות בפגישות-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 63 64 65 לדף הבא סך הכל 65 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.