|
|
| נשלח ב-3/7/2007 12:07 |
|
| |
דוסי סטורי
אני בגיל 29+ אני בשידוכים מגיל22.5 לא ברצף, אם הפסקה של שנתיים מרצון ,עקב לימודים אקדמיים,
ולגבי לבוש שלה, חשבתי שאם היא חרדית מסמינר נחשב מבית דוס ואומרים לי שהיא גם דוסית, תארתי לעצמי שהיא מתלבשת אחרת לגמרי ,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2007 13:37 |
|
| |
עוצר - תודה
כמו שהבטחתי בהתחלה, אוסיף קצת סיפורי דייטים משלי
לפני חצי שנה חברה שלי נדנדה לי על בחור, נקרא לו בחור א, שהיא רוצה להכיר לי. באותו זמן יצאתי עם מישהו. כשזה היה לא רלוונטי בחור א יצא עם מישהי, וככה זה נגרר כמה חודשים עד שיום אחד היא הודיעה לי שהיא שמעה שבחור א פנוי ונתנה לו את הטלפון שלי. הבעיה היא שזה היה כמה שעות אחרי שחברה שנייה שלי העבירה את הטלפון שלי לבחור ב... מה עושים?
ביום למחרת התקשרתי לשנייה ואמרתי לה לבטל את בחור ב. אחרי כמה שעות התקשר בחור ב.. אני הייתי בטוחה שהוא התקשר לשכנע אותי לצאת בכל זאת, אבל אחרי שהתחלתי להסביר לו למה אני לא אצא איתו, התברר שהחברה לא התקשרה לבטל, והוא רק רצה לקבוע מתי יוצאים.. בקיצור הייתה אי נעימות גדולה, הבחור נעלב משום מה, ועל בחור א וויתרתי אחרי פגישה ראשונה...
כמו שאומרים - יצאתי קרחת מכאן ומכאן :)
לפני כמה חודשים יצאתי עם מישהו שבא לאסוף אותי ברכב. כשרצינו לחזור הביתה, בשעה מאוחרת מאד בלילה, הרכב לא התניע... במקום להזמין גרר החלטנו לחזור הביתה ברגל (כמעט שעה הליכה...), הוא ליווה אותי הביתה ובדרך נקרע לו הכפכף, כך שהוא הלך יחף כמעט את הכל הדרך :) היה מאד כיף, אבל גם הקשר הזה הסתיים לאחר כמה פגישות...
הכרתי לחברה טובה שלי מישהו שיצאתי איתו, ואחרי כמה פגישות זה נגמר. כמה ימים אחרי הפרידה הם נפגשו במקרה, כל אחד מהם עם דייט אחר, באותו מקום שבו שניהם נפגשו לראשונה...
עד כאן להיום.. אם אני אצליח לחשוב על פדיחות נוספות אתם תהיו הראשונים לשמוע :)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2007 15:24 |
|
| |
נזכרתי באות אחת קטנה...
אספתי מישהו ממקום מרכזי, וישבנו בבית קפה ואכ"ח בפארק לדייט רגיל ונחמד.
בסיומו החזרתי אותו לדירה שלו, רק שהוא פספס את הפניה ולא ידע איך לחזור, ככה שהתברברנו בכבישים שעה וחצי והגענו איכשהו למקום מרוחק מאד...
אני לקחתי את זה באיזי וניסיתי לצחוק על כל העניין (למרות שהלך חצי טנק של דלק...), אבל הבחור התפדח שהוא לא מצליח לכוון אותי, אפילו עם מפה, נלחץ ונכנס לפאניקה.
מיותר להגיד שההיכרות שלי איתו התסיימה כשנפרדנו בפתח הדירה שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2007 15:25 |
|
| |
אות = עוד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2007 18:48 |
|
| |
אוקי, אז זה לא משו שקרה לי באופן אישי, אבל זה מעניין.
נקבעה פגישה. הבחור מגיע לבית של הבחורה, נוקש בדלת. הבחורה פותחת אומרת שלום חינני ובאותו רגע הבחור קולט שחבל לו לבזבז את הזמן על פגישה איתה.
" אח שלי שלח אותי לפה לומר לך שהוא תקוע בפקק אז היום כבר לא תהיה הפגישה"... אומר הבחור המיועד. " כן, בדיוק גם אחותי שלחה אותי לפתוח את הדלת ולהגיד שהיא לא יכולה היום היא פשוט לא מרגישה טוב".......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2007 19:39 |
|
| |
| ספירסי כתב: |  | אוקי, אז זה לא משו שקרה לי באופן אישי, אבל זה מעניין.
נקבעה פגישה. הבחור מגיע לבית של הבחורה, נוקש בדלת. הבחורה פותחת אומרת שלום חינני ובאותו רגע הבחור קולט שחבל לו לבזבז את הזמן על פגישה איתה.
" אח שלי שלח אותי לפה לומר לך שהוא תקוע בפקק אז היום כבר לא תהיה הפגישה"... אומר הבחור המיועד. " כן, בדיוק גם אחותי שלחה אותי לפתוח את הדלת ולהגיד שהיא לא יכולה היום היא פשוט לא מרגישה טוב"....... |
|
אני חושב שקראתי את זה ב"פנקסה של שדכנית". תקני אותי אם אני טועה.
|
| נשלח ב-10/10/2007 20:12 |
|
| |
מיקרופון, אכן צדקת. ספר מגניב יש לציין.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2007 20:14 |
|
| |
סתם כך, חברה מאד מעניין פה, מאז שנכנסתי לפורום הזה נורא מעניין לי בעבודה. חבל שצריכים ללכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2007 22:08 |
|
| |
חח לפני שנה
יצאתי עם מישו שהיה נמוך ממני בראש!! לבחור זה לא הפריע אבל אני הצטערתי שנולדתי וברחתי בתירוץ אחרי חצי שעה..(הגובה הצטרף לעוד אי אלו דברים מוזרים כמו צחקוקים מוזרים בלי כל קשר למשו מצחיק ואופי משונה להחריד! שאלות מוזרות וחודרניות.. מה שחבל שהוא התעקש אח"כ לצאת שוב! ולא התבייש לשלוח הודועות ולהתקשר גם אחרי חצי שנה! אוי אוי....) בנים פשוט תאמרו את הגובה האמיתי , אל תתקרבו מידי ואל תחמיאו על דברים בפגישה הראשונה כי זה מעצבן מאוד.... =!
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 04:33 |
|
| |
פדיחה שקרתה לבן דוד שלי...
זה סיפור מלפני 4 שנים לפחות...
הוא יצא לפגישה עם הרכב של ההורים, במלון כלשהוא באזור גוש דן,
או באמצע או לקראת סוף הפגישה הם החליטו לסוע לכיוון הבית של הבחורה או משהו כזה (נדמה לי שזה היה בשלבים די התחלתיים)
בקיצור הם נוסעים על ז'בוטינסקי בערך בשעות 6-7 מגיעים לצומת שם של הבורסה, ונהיה אדום
הוא עוצר כמובן והם נמצאים ראשונים לפני הרמזור, מאחריהם כמויות עצומות של רכבים,
בקיצור הרמזור מתחף לירוק ו.... הרכב לא נוסע!!!!!!!!
כל הרכבים מאחורה צופרים להם בטירוף עוקפים כמו ישראלים טובים, והם ת-ק-ו-ע-י-ם!
אחרי מספר נסיונות שלאא הלך הגיעו אנשים ועזרו להם לגרור את הרכב הצידה וטיפלו במוסך וכו'
(היא בנתיים התחבאה שלא יראו אותה יחד איתו)
היום הם נשואים באושר,
אשתו אומרת שזה היה מ-צ-ו-י-ן בשבילה שזה קרה כיוון שכך היא יכלה לראות איך הוא מגיב במצבי לחץ, ושהוא היה בסדר גמור...
(היא עצמה היתה לחוצה רצח מזה)
נו...עוד סיפור נחמד לספר לנכדים
תוקן על ידי קיוטיי1987 ב- 14/10/2007 4:37:35
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 09:04 |
|
| |
פסיפור דומה שאירע לידיד משפחה שלנו (קרה לפני 20 שנה בערך)....
בחור "כוכב" חוצניק שלמד בארץ חזר הביתה לחו"ל לחופשת בין הזמנים, הוריו חיכו לו שם עם הצעת שידוך שבררו עליה כבר הרבה זמן והמתינו שיבוא הביתה ויוכל כבר להתחיל בפגישות.
כנהוג בחו"ל, הבחור מגיע ברכב לקחת את הבחורה למקום הפגישה ומחזיר אותה לביתה בסוף הפגישה.
ובכן, הבחור הנרגש מיהר לשכור רכב לצורך הענין ובערב המיועד נסע לקחת את הבחורה המדוברת למלון יוקרתי באיזור לפגישה ראשונה...
הפגישה עברה בצורה טובה- הבחור התרשם ממנה מאוד וגם היא, נערכו מספר פגישות נוספות והבחור כבר כמעט השתכנע סופית ותכנן לסגור איתה וורט באחת הפגישות הקרובות...
זו היתה פגישה חמישית - אחרי כמה שעות שחלפו בנעימים הגיע הזמן לסיים את הפגישה ולחזור הביתה, הבחור ניגש לדלפק לשלם על האוכל והשתיה וחזר כדי לקחת את חפציו ולהמשיך הביתה ברכב.
אלא שאז הוא מגלה שמפתח המכונית נעלם מכיסו. פשפושים חוזרים ונשנים העלו חרס- המפתח איננו. הוא מרוקן את ארנקו מתכולתו על השולחן- ולשווא, מחפש בכיסי חולצתו, מכנסיו, חליפתו וכו'...- אין מפתח.
הוא רץ אל המלצריות ועובדי הנקיון ומברר בעדינות האם נתקלו במפתח אך תשובתם שלילית- נעלם כאילו בלעה אותו האדמה.
בתחושת אי נעימות הולכת וגוברת הוא מתרוצץ בכל פינות המלון והגן שסביבו לבדוק האם שם נפל המפתח במהלך הפגישה, מתכופף מתחת לשולחנות, מזיז כורסאות, פותח וסוגר דלתות ומתפדח כהוגן...
לאחר שעה וחצי של חיפושים נואשים, כשכולו סמוק מבושה הבחור מודיע לבחורה שהיא נאלצת לחזור לביתה בכוחות עצמה כיון שהמפתח נעלם והוא יישאר שם להמשיך בחיפושים...
ואז, למול עיניו הפעורות בתדהמה הבחורה שולפת מכיסה בחיוך את המפתח ואומרת באדישות מעושה: "לקחתי לך אותו כדי לבדוק איך אתה מגיב במצבי לחץ".
והבחור - חמתו בערה בו. בלי להביט בה הוא רץ אל המכונית, פתח אותה במהירות, התיישב בכסא הנהג, סגר אחריו את הדלת, התניע את הרכב וצעק אליה מהחלון: "כך אני מגיב במצבי לחץ!" כשרק הד קולה של המכונית המתרחקת מלווה את הכרזתו ומותיר אחריו בחורה המומה שנותרה לבדה במלון מרוחק בחצות הלילה והיא בסה"כ רצתה לבדוק "מצבי לחץ"...
תוקן על ידי ב_ר_ק_ת ב- 14/10/2007 9:08:57
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 13:46 |
|
| |
זה קרה באמת, ברקת? הבחורה נשמעת לי לגמרי הזויה...
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 19:24 |
|
| |
ברקת ,נחמד אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2007 22:45 |
|
| |
מנהלים-בקשה.
אנא נקו את האשכול מדיונים מיותרים וכך מי שמגיע לאשכול יוכל לקרוא את הפאדיחות נטו.
עושים את זה בפורומים אחרים וזה בסדר אם זה יהיה כאן.
נ.ב. הכוונה היא גם שתמחקי את הודעה זו כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2007 03:35 |
|
| |
למה המטומטם לא לקח מונית ו'ייבש' את העלמה שעה ומחצה?!
לא פלא שבסוף הוא ברח - הוא חש אי נעימות גדולה...
דוד
נראה מטרת האשכול הוא הומור, התגובות בד"כ נותנות הבט חדש ולפעמים ג"כ הם הומוריסטיות.
למחוק את התגובת זה להוריד מנופך האשכול ומעניינו.
מחיקת התגובות תגרום ג"כ למיעוט כתיבת פדיחות - הרבה מהכתיבה זה צפיה לתגובה.
|
|
|
|
|