|
|
| נשלח ב-20/3/2006 09:58 |
|
| |
ברררררררר מפחיד להיות בחורה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 14:15 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחח
אהההה כל בוקר ".............................שלא עשני אישה"
יאוייייי איזה שובניסט אני...
הכל ב-
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2006 00:27 |
|
| |
יואו איזה מפחיד ומוזר! איזה דברים מוזרים קוראים בשידוכים חבל"ז.... העיקר שיצאת מי זה בלי נזק...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2006 18:56 |
|
| |
לפני שנים מספר, נקבעה לי פגישה במוצאי פסח. והנה קרבה השעה המיועדת ואוטוטו אני מתכוונת לצאת...
דפיקה בדלת, מי זה יכול להיות?!! הצצתי לבדוק ואני רואה שם אדם לא מוכר בעל חזות חרדית... עד כמה שידוע לי איננו מחכים למישהו וצדקה לא נהוג לבקש במוצאי פסח...
פעימות לב מהירות גרמו לי להניח שיש איזה קשר בין הדופק בדלת לבין המיועד... ביקשתי מאחותי שתבדוק.
אחותי פותחת את הדלת והלה מזהה עצמו כאחיו של המיועד. הוא חיפש את מלון דן ולא מצא (פרישמן פינת הירקון) מה לעשות בכל צומת יש 4 פינות והוא ראה את הפינה השניה שהיא ממש לא דן אלא מלון אריסטון (אם איני טועה) והוא המלך של תל אביב יודע ומכיר כל פינה... לא מצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2006 03:54 |
|
| |
בס"ד
שדכנית אני ממש מתנצל שתקעתי לך את התגובות על ההודעה שלך אבל הסיפור שלי ממש עמד לי על הלשון כבר איזה שבוע אז אני מבקש סליחה ואני בטוח שמי שירצה להגיב על ההודעה שלך יגיב...
לי4321...
------------------------------------------------------- לפני כמה חודשים... אני עברתי סיפור..
מה שאני עברתי היה ממש מצחיק לא נראה לי שמישהו עבר כזה דבר, סיפור, מקרה, ציזבט, סיפורי גמדים, לא יודע איך לקרוא לזה תחליטו אתם.
אז אני מתכוון לפגישה... נחתי איזה שעה אולי גם זה בקושי אז זהו שפתאום הרגשתי מה זה לא טוב הגרון שלי כאב הרגשתי כמו לפני התחלת שפעת בסוף התברר שזה היה נכון...
היה קשה למצוא את הבית גם אני הדרכתי את הנהג מונית מצאתי בסוף והגעתי קצת מקודם הסתובבתי הכרתי את המקום היה גם קשה למצוא את הבניין אבל בסוף מצאתי אותו עליתי במדרגות דפקתי בבית ונכנסתי לבית אז ככה את האבא היה נראה לי שאני מכיר לא יודע מאיפה.. הבית היה נראה די מוזנח אני לא יודע למה אולי כי אין כסף לא יודע בכל אופן נכנסתי אבא ואימא ממש נחמדים שוחחנו היה נחמד. ואז... היא הגיעה הבחורה בואו נתחיל לספר היא נראית ממש טוב אם זה לא היה לי שום בעיה! אבל היא רק פתחה את הפה ואני הבנתי שזה לא מתאים בכלל היא התחלה לירות שאלות ממש מכונת ירייה אני דווקא די נהניתי.. אבל אמרו לי בחורים מה אני הייתי מעיף אותה אבל אני נהניתי. אני יתחיל עכשיו לתאר את השאלות שלה ואתם תבינו על מה אני מדבר. אז אתם (היא שואלת אותי) יושנים בפנימייה כן כמה חדרים יש בפנימייה 60 בערך וכמה יש בכל חדר יש 4 ואז אמרתי לה.. לא זוכר באיזה הקשר אבל סיפרתי לה שבחדר שלי יש 5 אז היא שואלת בחדר יש ארבע פינות? איפה שמים את המיטה החמישית.....
אחרי התחילה לשאול אותי על האברכים אז כמה הם מקבלים. אמרתי לה יש כאלו 650$ יש כאלו 500$ רגע למה הם ככה והם ככה? ומי מממן אותם? אמרתי זה הראש ישיבה רגע ומי נותן לו את הכסף? אז אמרתי תורמים.. מהארץ? אמרתי לא מחו"ל ורגע יש עוד הרבה ישיבות למה הם תורמים רק להם? אז התחלתי להסביר לה ורגע מה קורה אם אין לו כסף? אז אמרתי אז אין אז היא כזה מחייכת אז מה קורה אמרתי מה את רוצה אין כסף אז אין והיא אומרת למה שלא ייקחו מהכסף שאתם משלמים אמרתי הכסף הזה הולך לחשמל מים ועוד אז מה שנשאר מיותר אמרתי שלא נראה לי שיש מיותר.......... אחרי זה היא שואלת אותי.. אז יש לך רישיון? אמרתי כן ומתי עשית? לפני שלש שנים רגע זה לא מאוחר? אמרתי אולי . ואז היא שאלה לכם יש אוטו בבית? אמרתי לא כי לאבא שלי אין רישיון. ולמה אין לאבא שלך רישיון? אמרתי אני צריך לשאול את אבא שלי אחרי הפגישה ואני יאמר לך.........
ועכשיו שאלות על גיסי ואחותי אז גיסך למד בישיבת ---- למה הוא לא למד בישיבה אחרת? אמרתי מאיפה אני יודע ואחותך עובדת ב---- איזה קומה היא נמצאת? אמרתי שאני ממש לא יודע בקיצור היה פה ממש חקירת ק.ג.ב.
זה דבר שלא רואים אני אומר לך שאני התחלתי להיפגש אז אמרו שהרבנים אומרים שלא לעשות את הפגישה בצורה של חקירה אז אני אמרתי אוקיי זה דבר נכון אבל אני לא מאמין שאנשים לא מבינים זאת לבד!!! אני אומר לך מה שאני ראיתי פה זה אני לא יודע אני בהלם ממש בדיחה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה את התיזה שכל השאלות הללו הגיעו בגלל שהיא התרגשה לא נראה לי כי היא הגיעה לתוך הסלון בצורה כזאת נונשולנטיות לא היה נראה בכלל שהיא מתרגשת בכל אופן ראיתי בעיניים שלה ממש תמימות היא באמת רצתה לדעת את הדברים האלו זה ממש הפליא אותי! אני עדין בהלם רציתי לתפוס אותה ולנער גברת ככה לא מנהלים פגישה בחור אחר היה מעיף אותך מכל המדרגות בכל אופן מה שעוד רציתי לספר שחבר שלי נפגש איתה והוא היה כל כך מאוכזב אגב אני הייתי זה שהפגשתי ביניהם.. והוא חזר ואמר... היא הייתה אחת הבחורות הכי דפוקות שהיה לא והיא ניראת ממש על הפנים אז כבר אמרתי לו שאם הוא עדיין חושב שהיא ניראת לא טוב אז ההבדל בינינו הוא גדול מאוד כי לדעתי וכבר כמו שכתבתי היא ניראת ממש טוב בכל אופן אולי הוא לא ידע להגדיר כל כך מה היה הבעיה שלה.
אבל אני לא חושב שזה מגיע מטיפשות או משהו דומה היא בחורה חכמה לדעתי כן תתפלא אבל כן בחורה חכמה אני חושב שיש בה משהו תמים כזה היא רוצה לדעת הכול אבל היא לא מבינה שזה ממש שטותי
בכל אופן היא לא רצתה להיפגש איתי הלאה ואני מבין את זה מאוד כי גם אני לא בניתי עליה לגבי חתונה!!! אבל היה מאוד מעניין אותי להכיר כזה סוג של אדם זה ממש יצור אני עד עכשיו בהלם אם היא ממשיכה לנהל ככה פגישות אז היא מסכנה...
נ.ב. ספרתם כמה סימני שאלה יש בסיפור...
אהה פדיחה... אולי סיפור... או אולי בדיחה ארוכה... מה שתרצו
-------יש לי רעיון כמו שראיתם אני ממש לא יודע איך להגדיר את הסיפור שקרה לי אז בואו נעשה תחרות של נותן ה"כותרת" הכי טובה לסיפור .
מה אתם אומרים???
תוקן על ידי - לי4321 - 23/03/2006 4:01:15
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2006 18:54 |
|
| |
הכותרת שלי היא:
לי4321, בשירות הקומונסטים והק.ג.ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2006 11:12 |
|
| |
חמוד מאוד הפדיחה...
כאילו חמוד לקרוא אבל לא לעבור אותה...
אז אתה רוצה כותרת...
הבלשית-הברנשית...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 23:24 |
|
| |
אז בואו תשמעו פדיחה...
יש לי חבר שהיה הרבה זמן בשידוכים מה זה הרבה זמן הוא היא חתיכת אלטער 32..
הוא החליט שאין מצב שהוא לא ממשיך ככה..
וכמובן הוא הי בחור מאוד מקורי והוא ראה באחת החנויות בב"ב בחורה שהייתה מאוד מוצא חן בענייו..
אז תשמעו מה הוא עושה..
הוא ניגש ואומר..
אני שדכן ואני רוצה להציע לך בחור מה את אומרת??
היא הייתה קצת מופתעת אבל בסדר...
והוא נותן לה את הפרטים שלו!!!
טוב עבר כמה זמן היא בדקה עליו (על הבחור "שדכן מה שתרצו).
והיא עונה תשובה חיובית הם קובעים פגישה בטלפון בעצם הוא קובע פגישה לבחור וירטואלי והוא מגיע לפגישה היא מגיעה רואה אותו אז מה לא ידעתי שגם השדכן מגיע לפגישות אז הוא אומר לה "שדכן!!!
אני הבחור היא הייתה בהלם אבל כנראה הייתה מקורית כמהו והיא זרמה עם זה וכיום הם נשואים באושר ובאושר...
מקורי אההה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2006 02:38 |
|
| |
אז ככה...
אני יספר לכם פדיחה שקרתה לחבר שלי..
השחקנים בפדיחה הם אמריקאים...
הבחורה האמורה להיפגש איתו כל הזמן חשבה בביתה התייעצה עם אימא האם לפתוח כפתור בחולצה או
להשאיר סגור. חשבה , התייעצה , שקלה....
--- מה , זה יותר יפה אני נראית חניוקית כשזה סגור..
--- אבל הוא ... מה הוא יחשוב ...
--- אוף לא איכפת לי..אמרה הבחורה.. היא החליטה ופתחה את הכפתור...
ובכן השעה הגיע ובחו"ל נהוג ביותר שהבחור בא לאסוף את המדוברת מביתה ובכן הוא מגיע היא יורדת
לרכב ואחרי החלפות שלום וכו'...
הוא פונה לכיוונה ואומר...
אולי תסגרי את הכפתור היא מסתכלת עליו פעורת עיניים מה???.
אז הוא חוור ואומר כן את הכפתור ..
אז היא מכפתרת את החולצה ושואלת למה??
אז הוא מסתכל מופתע לא לא את זה...
את הכפתור לנעילת הדלת של הרכב...
נ.ב. תשובה לשאלה שוודאי תצוץ.. מאיפה הוא ידע מהי חשבה לפני הפגישה? אז ככה הוא נשוי לה
היום....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2006 13:44 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2006 17:03 |
|
| |
חזק מאוד...
אהבתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2006 18:21 |
|
| |
בבקשה בנות...
מקווה של יקרה לכן......
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2006 13:11 |
|
| |
אוי ואבוי...
איזו פדיחה....
אבל יש סוף טוב לפחות....
מחכה לתגובתכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2006 17:40 |
|
| |
קבלו פדיחה...
אתמול היתה לי פגישה...
במלון..
פגישה ראשונה.
אני מגיע כמובן לפני הבחורה..
והיא מגיעה עם הוריה -(ככה מקובל בפגישה ראשונה במלון).
עד שאנו מזהים אחד את השניה..
האבא ניגש אלי לוחץ את היד .
ואומר..
אמרו לי שהבחור יותר גבוה..
אז אני אומר טוב אז אני יכול ללכת..(טוב אני בחור מאוד דוגרי).
והוא ממשיך..
ואמרו לי גם רזה..
בשלב זה כבר לא התייחסתי.....
בסוף הוא אומר טוב לא נורא...
נ.ב. מוצא האבא הוא הונגרי...(סליחה מכל ההונגרים אבל זה אמיתי לחלוטין).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2006 23:17 |
|
| |
טוב, הנה פדיחתי:
נפגשתי עם תלמידת סמינר אופקים. אבל מה תלמידת אופקים? עם כל המשמעות והמנגינה של המשפט. כל חמש דקות עגולות אני זוכה לשמוע אימרה משובבת שהיא שמעה מ'הרבנית קוק'. "הרבנית קוק אמרה לנו ש..." והרבנית קוק סיפרה לנו ש...". א קיצער יכולתי לחבר קונטרס אמרות שפר מהרבנית קוק רק מאותה פגישה מתישה. בסוף כשעמדנו ללכת היא הייתה מוכרחה להיפרד בעוד איזה פנינת קוק: "הרבנית קוק אמרה לנו שכשהיא מברכת שלא עשני גוי, היא מתכוונת שאפילו לא עשה אותי בוש, לא עשה אותי קלינטון, אלא יהודיה כשרה"!!!
אימרה נחמדה, לא? אבל לי זה נמאס, אמרתי לה שכשאני מברך שלא עשני אשה, אני מתכוון שאפילו לא עשה אותי הרבנית קוק - - -
המבט ההמום והבוהה שלה הכריחו אותי להתנצל כמו שלא התנצלתי מעודי...
"העולם הזה במה, וכולנו שחקנים"...
(הסבא מקלם)
|
|
|
|
|