|
|
| נשלח ב-22/11/2007 08:23 |
|
| |
ראשית כל,שלום לכולם.
ראיתי את האשכול המקסים הזה והרבה זמן לא נהנתי כמו כעת. ומסתבר שעוד אסתובב פה בסביבה.
ולהפטר בלא כלום אי אפשר,אשר על כן אוסיף לרשימה פאדיחה.
היה זה יום קיץ חם והפגישה הייתה ביום,אעפ"י שבד"כ לא הייתי עושה זאת,אותו היום כשנסענו ברכב הרכבתי משקפי שמש,אבל כאלו שקשה לראות את עיני זה שמרכיבן,או לפחות כך חשבתי.. באיזו תחנת ביניים בדרך, אההמממ , שלחתי כזה מבט מאחורי המשקף שלא הייתי שולח אם הייתי יודע שהיא רואה (היא הייתה מאוד מיוחדת), לא פחות ולא יותר היא מסתכלת עלי ואומרת: אז אתה חושב שאני יפה?
באותה השנייה רציתי להצטרף לקורח...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2007 10:25 |
|
| |
חח איזה רעה... מה ענית? או ששתקת עד סוף הדייט..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2007 17:41 |
|
| |
שאלתי אותה למה היא שואלת את זה והיא אבדה קצת מהביטחון העצמי וגמגמה משהו לא מובן ועברה נושא:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2007 18:47 |
|
| |
בס"ד
חזק!
תפסה אותך על חם...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2007 23:24 |
|
| |
והוא החזיר לה כהוגן!!!!! D=
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2007 08:27 |
|
| |
תשמעו קטע מגניב יום אחד אני וחברתי חזרנו משרתון והיינו צריכות ללכת ברגל ל62 . חברתי הייתה צריכה לשרותים אז נכנסנו להילטון ת"א ואני חכה לה בלובי ליד השירותים עם 2 התיקים שלי ושלה לפתע ניגש אלי בחור ושואל אותי את אפרת? הייתי בהלם מה אתה חושב? בחורה באה עם חבילות לפגישות? עם שיער רטוב ובגדים זרוקים? בחורים יש גבול! תפתחו את העיניים! מזה רציתי להגיד כן בסוף ריחמתי עלין אז אמרתי לא.
אגב הקטע עם האוטו זה מוכר הרבה בחורים עומדים במכון מור בערך ב8 כדי לאסוף בחורות מי שרוצה למצוא בחור יכולה להכנס לרכב עם בחור שנראה חתיך ולקוות שהבחור יחליט שזה משמים ותצאו יחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2007 09:25 |
|
| |
חחחח! את יודעת יש סוג של דתיים שיכולים להגיע לדייט ישר מהשירות לאומי עם כל התיקים=) שיער רטוב כי השניה הם יצאו ולא היה זמן וכ"ו. אולי בגלל שזה היה אחרי הים היית נראית ככה=) נו והוא לא היה מספיק חמוד כדי שתגידי כן?=)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 20:16 |
|
| |
בס"ד
חבר הגיע לפגישה ממוטט מעייפות, חצי שעה ראשונה הוא היה עירני ותיפקד כהוגן בהמשך הוא קלט שזה לא זה, והוא התחיל לאבד ריכוז,
רבע שעה אחרי זה הוא איבד ענין וכעבור 20 דקות, הוא איבד את העירנות ופשוט.........נירדם.
היא נורא נלחצה והתביישה היא העירה אותו ע"י נדנוד של השולחן,
הבחור קם, אבל מה לעשות שהוא חצוף, היא שואלת אותו במבוכה: תמיד אתה נרדם בפגישות?
הוא עונה לה: לא, רק כאשר משעמם לי.
מעשה ששמעתי מחבר שהיה איתו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2008 01:03 |
|
| |
חחחחח איזה אשכול קורע!!! =)
הכי מצחיק האופטימי.. פאדיחה אי שם בעמודים הראשונים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2008 15:16 |
|
| |
אסיק,
קרעת אותי מצחוק!!
חחחחחחחחחח.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2008 16:39 |
|
| |
אסיק
לא יפה לקחת ע"ז קרדיט
סתם
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 00:10 |
|
| |
לי קרתה פדיחה .. שעשיתי עם בחור פגישה שניה במלון.. ומשום מה הוא רצה להזמין על ההתחלה אז כזה אמרתי שלא עכשיו ואז לקראת הסוף הוא שיגע אותי להזמין אבל אז כבר התפדחתי לאמר שרוצה..(כזאת אני..) והפדיחה שהיה ניראה שהוא מת מצמא והוא התפדח לשתות לבד חח.. לא משנה בסוף זה ירד.. אז אם אתה קורא תהודעה שלי.. אז סורי...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 01:46 |
|
| |
מנורי אל תתפדחי אף פעם הם אוהבים להפגין גבריות. חוץ מזה מה יש להתפדח? כמו שאת אוהבת לפנק אחרים כך הם מרגישים=) תתחילי להנות מהדייטים והרעיון השוביניסטי כשזה פועל לטובתינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 03:37 |
|
| |
חחח עשני תובנה טובה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 10:41 |
|
| |
זה בעיניי פמניסטי לגמרי לתת לגבר לשלם על מה שהוא מזמין לפגישה. (רצוי גם שתוכלי להרשות לעצמך לשלם את ההזמנה, ואז לא לשלם אותה.)
|
|
|
|
|