|
|
| נשלח ב-17/4/2008 11:22 |
|
| |
הפאדיחה האמיתי היא לשבת בלי להזמין... אף אחד לא חושב שבחור ישיבה ובת סמינר מתאכסנים במלון וירדו לפטפט בלובי. לכן הבחור נלחץ להזמין. לא יודע מה איתכם, אני הייתי מרגיש מוזר לשבת בבית קפה/לובי/ מסעדה בלי להזמין. כך שכל הדיון על גינוני גבריות לא במקומו, היה ראוי לפתוח דיון על אנשים בעלי חוסר הבנה בסיסית בעולם.
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 12:26 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הפאדיחה האמיתי היא לשבת בלי להזמין...
אף אחד לא חושב שבחור ישיבה ובת סמינר מתאכסנים במלון וירדו לפטפט בלובי. לכן הבחור נלחץ להזמין. לא יודע מה איתכם, אני הייתי מרגיש מוזר לשבת בבית קפה/לובי/ מסעדה בלי להזמין.
כך שכל הדיון על גינוני גבריות לא במקומו, היה ראוי לפתוח דיון על אנשים בעלי חוסר הבנה בסיסית בעולם.
לא הבנתי, למה הבחור חושב שאנשים יחשבו שהוא מתאכסן במלון עם בת סמינר, ובת הסמינר לא חוששת מזה,
אולי כי יש לך דמיון מפותח. כל חילוני מצוי יודע שחרדים נפגשים בבתי מלון וזה לא חדש להם, משום מה עוד לא פגשתי חילוני שחושב שהם בדיוק מתאכסנים שם וירדו ללובי להפגין את זה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 12:43 |
|
| |
לא הבנת מה באתי לומר. באתי לומר שברור שבאו למטרת ישיבה והם לא מתאכסנים במלון, לכן פאדיחה לא להזמין כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 13:04 |
|
| |
גאון גדול ליטאי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 15:11 |
|
| |
טוב ,אני לא מבינה כלום!!
אני הולכת לקרוא את ההסטוריה מהפאדיחה שלך....
אח"כ נדבר..
(חבל לא חשבתי על זה בהתחלה ..)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2008 00:04 |
|
| |
חחחחח הפגנת כישורי טונים גבוהים בפגישה.. אכן פדיחה פדחנית ביותר
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2008 00:31 |
|
| |
חח עצבנית זאתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2008 09:34 |
|
| |
נפגשתי עם בחורה מיד לאחר שסיימתי שרות צבאי (בהסדר בני ישיבות בגיל 24). אמרתי לה משהו על חיילות ששרתו איתי בצבא והביטוי היה "פרגיות בגיל 19". מתגובתה התברר כי היא נעלבה מכיוון שהיא היתה בת 19.
נ.ב. אם תשאלו הגיל לא עניין אותי. כשפגשתי את אשתי לא ידעתי בת כמה היא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2008 18:51 |
|
| |
בס"ד
חבר'ה אחזור על זה בפעם המי יודע כמה...
אל תפתחו מסביב לכל "פאדיחה" דיונים וכ"ו.
האשכול הזה הוא כדי לצבור את הפדיחות ולא לדון עליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2008 01:03 |
|
| |
לי נקרע התיק באמצע הפגישה ותכולתו התגלתה לכל.... לא נעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2008 11:18 |
|
| |
חחח! גם לי פעם נפתחה חצאית כזאת אבל לא באמצע פגישה אלא פשוט ברחוב.. ממש המצאה גרועה הדבר הזה %) יש אחת שיצאה ממונית וזה נתפס בדלת ו... איזה בחור מהרחוב הביא לה את החולצה שלו והיא נכנסה לחנות כדי לקנות אחת חדשה.=) בקיצור בנות- טוב זה כבר מזמן לא באופנה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2008 12:16 |
|
| |
חחחחחחחח וואאעליה אם היה קורה לי כזה דבר. לא הייתי יודעת איפה לקבור ת'צמי .
תן גז אני מניחה שזה באמת שיעשע אותך. אותה פחות.
חה חה חה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2008 15:18 |
|
| |
קבעתי עם בחורה לפגישה ראשונה בשבת. אמרתי לה שאני מזוקן. ביום שישי נסיתי בישיבה לסדר את הזקן ומשום מה (כנראה מרוב התרגשות), גזרתי יותר מדאי בצד אחד. בהחלטה של רגע גילחתי את הזקן ובשבת הבחורה פגשה בחור מגולח (מעניין שהיא האמינה שזה אותו בחור).
נ.ב. מעניין שמאוחר יותר היא העדיפה זקן בטענה שזה נותן לי "מסגרת" לפנים.
בסוף הפגישה לפני שנפרדתי מהבחורה, הערתי לה בעדינות שהחצאית התחתונית (תחתית) מציצה לה מהשמלה, נענתי שזו הגזרה של השמלה והסמקתי נוראות (מאיפה היא רוצה שבחור ישיבה יבין בזה?).
נ.ב. השמלה הזאת תלויה לי בחדר השינה כבר הרבה שנים (אפילו שהיא לא בשימוש).
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2008 22:02 |
|
| |
אוי אוי אוי...ככה ללכלך על בחורות?!
מסכנות הורסים להן את כל הסיכויים!
לא יפה ...
חחח אבל זה מצחיק .
על זה נא' :" יפה מרחוק, ורחוק מלהיות יפה ."