|
|
| נשלח ב-27/10/2008 10:59 |
|
| |
זוכרים את הזוג של "האהבה מנצחת " ?! אז הנה פדיחה מהחתונה שלהם :
החתן בא לכסות את ההינומה לכלה לפני שהוא מכסה את ההינומה הוא עומד מולה לפחות 5 דקות כולו קורן מאושר עם חיוך מאוזן לאוזן ( עד שכבר לא נעים לכלה אז היא רומזת לו שהוא אמור כבר לכסות לה את ההינומה ,טוב ,הבחור מכסה את ההינומה (היו לו כמה פשלות בזה ) בקיצור הוא ממשיך לעמוד מולה עוד כמה דקות והיא מנסה לרמוז לו שהוא אמור להסתובב וללכת כבר ,והוא לא מבין את הרמז ! כל הבחורות נקרעות מצחוק והוא ממשיך בשלו (לא זז מהמקום )(יש לציין שלא הגיעו גברים לצד של הנשים ,עוד מעט תבינו למה ) בקיצור ,בסוף היא קמה אליו ואמרה לו שהוא אמור להסתובב וללכת !
החתן הלך לצד של הגברים ....ולאחר 2 דקות שומעים את התקליטן אומר ברמקול שהאבות של החתן והכלה מוזמנים ללכת עם החתן לכסות לכלה את ההינומה !!! חחחחחח
ואז פתאום קלטנו שמרוב שהחתן היה בעננים ,אז הוא שכח שצריך לבוא עם ההורים !!!!!! הוא בא לבד ! ( ואף אחד מהגברים כולל התקליטן לא ידע בכלל שהוא הלך לכסות לה את ההינומה !!! )
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2008 11:25 |
|
| |
זה מזכיר לי שחמותי שמרה עלי שח"ו לא אלך לראות את אשתי לפני כיסוי הראש בהינומה, בכדי שלא לעבור על המנהג שלא רואים לפני החתונה (שאותו הצלחתי לאחר שכנועים רבים, לקצץ משבוע ליום).
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2008 11:50 |
|
| |
בס"ד
בהחלט חתן רחפן.
סוויט תודה רבה.
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2008 23:30 |
|
| |
בס"ד
בהחלט פאדיחה שלא תיאמן.
|
|
| נשלח ב-29/10/2008 23:35 |
|
| |
שיהיה להם בהצלחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2008 02:02 |
|
| |
לפגישה הבאה תוכל להשאיל לו נעליים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2008 10:39 |
|
| |
חחחח ,מסכן ,איזה פדיחה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2008 10:56 |
|
| |
מאיפה לך כל הסיפורים המשוגעים הללו??
|
| נשלח ב-30/10/2008 12:17 |
|
| |
איזה 'מקום מכובד' קבלה הפדיחה באתר,
כבר היתה שווה הפדיחה לבחור...
שימי נתן כותרת 'הפדיחה שלא תאמן',
אני הייתי נותנת שם לפדיחה הזאת שם אחר... אבל מפאת כבודכם אני אמנע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2008 19:14 |
|
| |
| פגישה בחורף |
|
אימא שלי הכריחה אותי לקחת מטריה (הפגישה הייתה בחוץ-פגישה מתקדמת)
בקיצור יצאתי מהאוטו עם המטריה...
עשינו סיבוב בפארק ואז התחיל לרדת גשם סוער.
(הבחור לא היה עם מטריה אז סוככתי את המטריה גם עליו אחרי הפצרות מרובות עד שהוא הסכים...)
באותה פגישה היה צחוקים. היה גשם סוער כמו שאמרתי ולא מצאנו מכסה, עד שעברנו ליד שירותים
הוא אמר לי בואי נקיים את הפגישה כאן, אמרתי לו: בשירותים?! ממש למקום פסטורלי אתה מביא אותי...
אחרי שאמרתי לו (מי יודע אם הוא התכוון ברצינות) שאין מצב שעושים את הפגישה בין שני השירותים...
מצאנו ליד האגם שתי כיסאות עם שמשיה ב"ה.
|
נכתב ע"י סוויט.
|
|
| נשלח ב-4/11/2008 16:33 |
|
| |
בס"ד
בפגישה השלישית שלי יצאתי למסעדה ושכחתי (אולי בכוונה?) את הארנק בישיבה
הגב' הייתה צריכה לרוץ לבנקט הקרוב להוציא כסף... ושילמה עלינו...
ולא, ממש לא תכננתי את זה מראש.
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 12:21 |
|
| |
בס"ד
סוג של פדיחה בפגישה.
מקור
עליתי על אוטובוס משכונה חילונית לעבר הכותל המערבי. נדחפנו כדי לשלם לנהג.
שילמתי ונכנסתי פנימה, כדי לתפוס מקום בירכתי האוטובוס.
בעודי פוסע פנימה שומע אני מאחור זעקות שבר, נגנב לי הארנק נגנב לי הארנק.
אני מסובב ראשי לאחור ותוך כדי אני שומע הוא הגנב הוא הגנב ולתדהמתי אני רואה אישה כבת 70 בערך מצביעה לעברי הוא הגנב. עולמי חשך בעדי.
ומיד החלה מקהלה לזעוק חרדי גנב אתה לא מתבייש. תחזיר לה את הארנק.
וזה צועק מפה תערכו עליו חיפוש. וזה זועק משם תפסהו אל תתנו לו לברוח.
שני גברתנים נגשו אליי ותפסו בי בחוזקה בעודם דוחקים אותי לעבר מקום הנהג. סע מיד לתחנת המשטרה בטרם נעשה בו שפטים. וסביב המקהלה המשיכה בנאצות ובקללות לחרף ולגדף.
הנהג כמובן אימץ את הרעיון בשמחה ופנה לעבר תחנת המשטרה.בעוד הגברתנים מחזיקים בי לבל אברח נכנס אחד מנוסעי האוטובוס לתחנה ושב מלווה בצמד שוטרים. הם הורו לי לרדת מהאוטובוס והחלו לערוך עליי חיפוש מדוקדק
וכמובן שלא מצאו ולא כלום.
או אז שינתה לפתע המקהלה את מנגינתה למה לא ערכתם בירור בצורה מכובדת יותר ולמה פניתם מיד למשטרה ואינכם רואים שמדובר באשה מבוגרת ואולי התיק נמצא בכליה בכלל. והחלו לצעוק על המסכנה תבקשי ממנו סליחה תראי איך ביישת אותו שפכת את דמו . הגדילה לעשות אישה לבושה כבת 50 לערך את חייבת לפייסו מסכן תראי איך הוא לבן . אולי תיקחי אותו לבית קפה תתנצלי בפניו וכולם זועקים מחרים אחריה כן תיקחי אותו לבית קפה.ואני מבולבל מכל הבלגן סביבי שומע מבעד לערפל כן תיקחי אותו לבית קפה. אויה לי מה אני יעשה איתה בבית קפה הלא אני בחור חסידי לא מתאים.אני אומר בקול אני לא צריך שיפייסו אותי היא טעתה וכל אחד יכול לטעות ואני בכלל סולח לה העיקר שירדו מהרעיון של בית קפה .אבל היא בשלה לא אני חייבת לפייס אותך בא אני אקח אותך לבית קפה .בלית ברירה הלכתי אחריה בעודי חושב מה אעשה עם הכשרות נכנסנו לבית קפה בקרבת מקום .אני חותר פנימה כדי שח"ו לא יעבור מי ממכרי ויזהני.
אני חושב לעצמי במים אין בעיה רק צריך לברר מה עם בישול עכו"ם והחלב אבדוק במטבח שיש הכשר ראוי סוכר וקפה ודאי אין בעיה מפה לשם הזקנה התיישבה לה בניחותא והחלה בסיפורי מעשיות שאבד עליהם הקלח. אני מנסה לחתוך לקראת סיום והיא בשלה לא נעים לי ביישתי אותך בא שב עוד קצת אני אזמין לך עוד כוס אולי אפילו איזה דבר מאפה
בלית ברירה ישבתי לי כך מקשיב ומהנהן בראשי להראות התעניינות. לפתע אני קולט שהיא מציעה לי לפגוש את נכדתה כדאי לך היא אומרת לי היא מדהימה . כן כן אני מהנהן בראשי שרק תעזוב אותי כבר .
או אז אני חש בטפיחות קלות בשכם מאחור .
שלוימי שלוימי אני מסובב את ראשי. ואת מי אני רואה את המשגיח לא פחות ולא יותר .
אני חושב לעצמי איך יוצאים מהפלונטר הזה מה אומר איך אני יסביר את עצמי יושב בבית קפה עם זקנה חילונית ומהנהן בראשי כהסכמה על הצעתה לפגוש בנכדתה אויה לי איך סיבכתי את עצמי.
והוא בשלו דופק לי על הגב שלוימי שלוימי.
קום כבר השעה 9 עוד מעט מתחיל סדר בוקר קום כבר.
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 12:29 |
|
| |
גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 12:29 |