בית פורומים שידוכי חרדים

-----פדיחות בפגישות-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/12/2008 20:19 לינק ישיר 

איזה מזל שאצלינו מבררים טוב מאוד קודם לפגישה. ולא נותנים להפיגש כ"כ מהר.

אבל אתה שימי אם כולם היו פה חסידים לא היה לך כזה אשכול יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2008 17:32 לינק ישיר 
הפדיחה של כל הזמנים

ובכן זה היה ביום שישי אחד בערך בשעה 10.00 בבוקר אני מקבל טלפון השדכן שמציע לי מישהי ואחרי כמה וכמה טלפונים של דין ודברים למתי לקבוע פגישה כי מוצ"ש אני לא יכולתי וביום א' היא לא יכלה וביום ב' היא שוב לא יכלה וביום ג' אני לא יכולתי אז סוף סוף ביום שישי רבע שעה לפני שבת קבענו להיפגש ביום ה' בערב באחד מבתי המלונות בי-ם
ובכן מגיע יום ה' ובשעה 8.15 בבוקר אני מתעורר לקול צלצול הפלא-פון וחבר שלי על הקו ואומר לי שיש הערב קונצרט גדול הערב והוא עכשיו קונה כרטיס ושואל אותי אם אני גם רוצה לבוא איתו הערב לקונצרט אז הוא יקנה לי גם כרטיס אני ששכחתי בכלל מהפגישה וגם הייתי עוד חצי ישן אמרתי לו כן בטח שאני מגיע איתך ובכן הגיע שעה 5.00 אחה"צ אני מגיע הביתה ונכנס להתקלח ותוך כדי מגיעים ההורים שלי וכשהם רואים אותי יוצא מהמקלחת ומתלבש יפה וטוב ומבושם ומחוייט אז הם חשבו שאני זוכר ואני הולך לפגישה אז הם לא אמרו לי כלום רק שיצאתי הם אמרו לי שיהיה לי בהצלחה
ואני יוצא והולך ומגיע לקונצרט ממש ברגע האחרון נכנס וסוגר את הפלא-פון שלא יפריעו לי חלילה באמצע ונהנה לי אם חברי וכשנגמר הקונצרט בערך בשעה 12.30 בלילה יצאנו אני וחברי לכיוון הבית ובדרך דשנו ולשנו אל איך שהיה הקונצרט ובשעה 2.15 אני מגיע הביתה וההורים שלי שואלים אותי במבט זועם איך היה? הם רצו לראות מה אני יענה ואני מתמימותי עניתי שהיה עשר הקונצרט באמת היה גדול ולא רק גדול אלא ענק ואז התחיל כל העקשן ההורים שלי התחילו לצעוק מה ?קונצרט אתה נורמלי המיועדת עומדת ומחכה לך בלובי לפגישה ואתה הולך לנו לקונצרטים ונותן למישהי כך סתם לחכות ועוד סוגר את הפלא-פון מה קורה איתך אין לך בושה
נ.ב. ושלא תבינו לא נכון אני דרך כלל בתשעים ותשע אחוז מאוד אחראי
אבל פגישה איתה כבר לא היה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2008 13:01 לינק ישיר 

אני לא מקנאה בה באותה הבחורה ...

פאדיחה רצינית !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2008 14:05 לינק ישיר 

בס"ד

לא יפה...

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2008 15:21 לינק ישיר 

אודה ולא אבוש שאני עדיין לא נשוי ואולי הקב"ה נותן לי לחכות על זה שנתתי למישהי אחרת כך לחכות אל לא עול בכפה ועל כך אני מתחרט ומבקש מכל אלה שרואים את מה שכתבתי שתמיד כדי לחשוב קצת לפני כל דבר שעושים שחלילה מישהו אחר לא יפגע חלילה וחס                      ובזכות זה הקב"ה ישלח הצלחה מרובה לכל עם ישראל  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2008 16:22 לינק ישיר 

גם לי היה משהו דומה שבוע שעבר, הגעתי לפגישה באיחור של 15 דקות בגלל פקק גדול קיצור אני מגיע ולא רואה אף אחד(אף חרדי בגילי) מה אני חושבת? תנחשו לבד . הלכתי להתקשר לשדכנית היא לא עונה ,אני אומרת לעצמי טוב אולי בחור גם מאחר(מה שהיה נכון) מחכה אף אחד לא בה ולא מתקשר . הלכתי להתקשר עוד פעם אף אחד לא עונה. קיצור התיבשתי שם שעה והלכתי .
בסוף מתברר שהוא גם איחר משלא ראה אותי הלך לחפש ....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2008 19:15 לינק ישיר 

בס"ד

לא נעים.
תודה ששיתפתם אותנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2008 15:36 לינק ישיר 

תגידו זה נורמאלי כשבחור שואל בחורה למה היא יוצאת לשידוכים ומספר איך הישתכר פעם??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2008 15:54 לינק ישיר 

עזבי, החיים מלמדים שאין נורמלי ולא נורמלי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2008 15:55 לינק ישיר 

בחורהשכזאת כתב:
תגידו זה נורמאלי כשבחור שואל בחורה למה היא יוצאת לשידוכים ומספר איך הישתכר פעם??

בס"ד

אולי תספרי בהרחבה מה קרה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2008 18:12 לינק ישיר 

סתם.. פגשתי בחור והוא שאל אותי למה אני יוצאת לשידוכים(אפשר לחשוב שיש לנו סיבות שונות) וכאשר דיברנו הוא סיפר לי על כמה פעמים שהוא הישתכר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2009 13:06 לינק ישיר 

בס"ד

זוג החליפו תמונות קודם הפגישה ואח"כ נפגשו, הבחורה הייתה פוזלת.
חשב הבחור לעצמו "הרי ראינו תמונה, איך לא שמנו לב לפזילה?"
אימו ענתה לו "היא פוזלת, אבל בתמונה היא הסתכלה הצידה..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2009 13:06 לינק ישיר 

שימי
איך ידעת שכך אימו אמרה?

תוקן על ידי חנושנוש ב- 12/01/2009 13:02:42

אמונה~שמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 12:32 לינק ישיר 

פדיחה של המארחים

אני והבחור הגענו לפגישה ,הבחור דופק בדלת ,אחרי כמה דקות שאנחנו שומעים ליחשושים מעבר לדלת ,פותחים לנו את הדלת ומכניסים אותנו , ואומרים לנו : "סליחה ,שכחנו שאתם צריכים לבוא אלינו ,אתם יכולים בבקשה ללכת לחמי ? "
בקיצור במשך כמה דקות בעלת הבית מתנצלת ....

קרה לכם פעם ששכחו שאתם צריכים לבוא ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2009 12:48 לינק ישיר 

לי זה קרה כמה פעמים המשפחה איפה שהיינו צרכים להפגש
 שכחו שצריך להיות אצלהם פגישה כעט !
או שבעלי הבית לא היו !
היו לי כל מיני מקרים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----פדיחות בפגישות-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 34 35 36 ... 63 64 65 לדף הבא סך הכל 65 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.