*פגישה ראשונה,
הבחורה נכנסת לסלון בית המארחים ומתישבת לא פחות ולא יותר.....................
בראש השולחן!
*פגישה, הבחורה נכנסת לבית המארחים, הבחור יושב כבר ומחכה לה...
היא נעמדת, תוקעת בו מבט חודר...
חוזרת למטבח ושואלת את המארחת:
עם הזקן הזה את רוצה שאני אפגש??
אני עדיין לא בשידוכים, אבל אמא שלי הייתה המון זמן בשידוכים ו... היו לה לא מעט פדיחות...
והינה אחת מהן:
הם טיילו ברחוב ודברו ואז הבחור אומר לה פתאום שהוא הולך רגע ושתחכה אז היא מחכה ו... תנחשו מה?! הוא הולך מאחורי משאית חונה ו.... כן כן!! אמא שלי כמעט התעלפה... ואז הוא בשיא האלגנטיות חוזר וממשיך לדבר כאילו כלום לא קרה...
לא הייתי רוצה להיות בסיטואציה הזאת ולא בשום סיטואציה דומה (מאילו המפורטות כאן באשכול למשל...) ממש מביך!!!
נשלח ב-29/1/2009 20:24
בס"ד
טוב, את הפדיחה הזאת אני לא יכול להכניס לאתר אבל היא בהחלט פדיחה מארץ הפדיחות
(או מארץ החלומות...)
רוצה פדיחות לאתר? סבבה!
א.
הזוג טיילו על שפת איזשהו אגם פתאום עפה לבחורה הנעל למים אז הבחור ברב ג'נטלמניותו התכופף לכוון המים לדוג לה אותה ו... לפאש!.... והבחור היקיר בתוך המים...
ב.
הם באו להתישב באיזשהו בית קפה וכנראה שהכיסאות שם לא היו משהו הבחור התישב ו... נחת ארצה בקול רעש גדול... הבחורה שראתה אותו צונח, בהתחלה היית בשוק טוטלי ואח"כ היא התחילה לצחוק ולא גמרה עד סוף הפגישה...
נפגשתי עם בחור פגישה ראשונה בבית, פגישה שניה במלון. ביום של הפגישה השניה חשבתי שיהיה לי את הרכב אבל ההורים היו צריכים למשהו בלתי צפוי. אז אני נוסעת לפגישה באוטובוס! ובאחת התחנות הבחור עולה... טוב שנינו מתעלמים עד סוף הנסיעה ובסוף היתה פגישה מוצלחת (:
סורי אין לי עוד פדיחות. ברוך ה'.
נשלח ב-30/1/2009 12:43
הפדיחה מאת: 0תם_אחת
בס"ד
הפדיחה מאת: 0תם_אחת
פעם קרה לאימא שלי פדיחה...
כשאח שלי היה קטן הוא הביא חבר הביתה. אחרי כמה שעות של משחק האבא בא לקחת את הילד ו...הוא היה אחד מעשרות הבחורים שאימא שלי נפגשה איתם...
אימא שלי זיהתה אותו והוא, כאילו כלום..
עד היום היא לא יודעת אם הוא שחקן מעולהההה או שהוא באמת לא זיהה אותה...
נשלח ב-30/1/2009 14:24
אסיק!
אני רואה שאתה גונב לאחרים את הפדיחות...
רק חבל שלא לקחת אותם אליך בזמן שהם קרו...
כשאח שלי היה קטן הוא הביא חבר הביתה. אחרי כמה שעות של משחק האבא בא לקחת את הילד ו...הוא היה אחד מעשרות הבחורים שאימא שלי נפגשה איתם...
אימא שלי זיהתה אותו והוא, כאילו כלום..
עד היום היא לא יודעת אם הוא שחקן מעולהההה או שהוא באמת לא זיהה אותה...
תסלחו לי.
אבל לי קרה שאחרי החתונה כאשר טיילתי עם אשתי פגשתי בחורה שיצאתי איתה חודשיים.
אמרנו שלום יפה. סיפרתי לאשתי מי היא וזהו.
זו לא פדיחה.
נשלח ב-30/1/2009 14:31
זו ממש פדיחה!!! אבל... זו הפדיחה שלך... כי פידחת את עצמך חבל"ז!!!
נשלח ב-31/1/2009 19:28
חחח זו לא פדיחה אבל נזרום איתך סתם אחת(: חחח
נשלח ב-31/1/2009 19:35
חח לי היתה פעם אחת הפדיחות אני בחיים לא אשכח אותה ב"נ חחח...
זה היה ממש ממש בהתחלה שהתחזקתי והכירו לי מישהו גם שמתחזק כזה... ולא נפגשנו רק דיברנו באייסי והחלפנו תמונות..בכל אופן קבענו להפגש וחברות שלי היו אצלי וליוויתי אותם לתחנת אוטובוס והוא היה אמור לבוא לאסוף אותי מהתחנה...בכל מקרה לצערי הרב האוטובוס של חברות שלי הגיע לפניו ככה שהייתי צריכה לחכות שם לבד...
אז אני עומדת ומחכה ופתאום עוצר לו אוטו..ואני לתומי בטוחה שזה אותו הבחור..אני באה פותחת את הדלת ואיזה ערס מצוי יצור משהו לא מהעולם הזה מפחיד רצח עושה לי "בואי מותק כנסי לאן את צריכה" חשבתי שעוד שניה אני מתה ואני נבהלתייי ואני עומדת בשקט בהלם וחושבת לעצמי רגע...זה שאני אמורה להפגש איתו לא נראה ככה ואני מנסה לקלוט אם זה זה שאני אמורה להפגש איתו ושתבינו שאני עדיין מחזיקה את הדלת שלו פתוחה ומסתכלת עליו כמו סתומה והוא עושה לי "נו בואי בואי כנסי.!!!" (עוד אז לא הייתי לבושה כמו דתיה אגב) בכל מקרה אני מסתכלת עליו כמו ילדה עילגת ופתאום מביאה את היציאה הכי לא קשורה "מה? מי אתה?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני באה פוןתחת לו את הדלת ועוד שואלת אותו מי הוא !! ישר אחרי זה סגרתי תדלת הוא נסע ואני עומדת בצד מתקשרת לחברה שלי לספר לה ואני נקרעת מצחוק והיא בינתיים באוטובוס מתגלגלת מצחוק...!! שאותו בחור שהייתי אמורה לפגוש הגיעה ישבתי והתחלתי לצחקחק לו באוטו בתקווה שהוא לא ישים לב..חח זה היה הערב הכי קורע שיכול ליהיות...מפחיד לחשוב מה היה קורה אם בטעות הייתי עולה לאוטו של אותו ערס מפחיד חח