|
|
| נשלח ב-4/6/2009 03:01 |
|
| |
בס"ד
פדיחה כזאת עוד לא שמעתם...
קיבלתי באישי:
| פדיחה (בפגישה עם משפחת הכלה) |
|
שמעתי מחברה ששמעה מאח וכו' וכו'....
בחור בא למשפחה של הבחורה להכיר אותם לפני וורט...
הוא הרים שם את התינוק, הקפיץ אותו למעלה..
ו.....התינוק נפל ונשברו לו 2 הידיים..
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2009 11:04 |
|
| |
יואווווו ,איזה פדיחות ,מסכן .........
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 14:15 |
|
| |
איזה מסכן, אני לא מאמינה!!!!
בסוף הם התחתנו הזוג הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 14:23 |
|
| |
הוא בא לפגוש את המשפחה לפני הוורט..
אז מן הסתם הם התחתנו...
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 17:17 |
|
| |
הגיע בתיבה האישית-------
הייתה איזו בחורה, נקרא לה ציפי, נפגשתי איתה לפני איזה זמן ויצאנו כמה פעמים. אחד מהדברים שאמרו לי בבירורים הוא שהמשפחה קצת חסידית, מה שלא ממש קרץ לי (אני בחור מרקע ליטאי סטנדרטי), אבל גם הסבירו שזה "חסידי לייט" והיא בכלל לא בסגנון הזה וכו' וכו' אז אמרתי בסדר, שיהיה.
האמת, בפגישות לא ממש שמתי לב לשום קטע חסידי ובסופו של דבר זה לא היה נראה לי מסיבות אחרות.
רק מה? היא חשבה שאנחנו ממש מתאימים ושזה פספוס גדול, וכך מדי פעם הייתי מקבל איזה ד"ש - מישהו היה בא ומציע אותה שוב או שואל אם במקרה שיניתי את דעתי.
בערך שנה וחצי אחרי, גיסתי מציעה לי מישהי, בחורה נפלאה כלילת המעלות וכו'"רק מה," היא אומרת לי, "המשפחה קצת חסידית."
כנראה היא ראתה את האף שלי מתעקם דרך הטלפון כי היא מיד הוסיפה:
"לא חסידי חסידי, 'חסידי לייט' כזה, כמו הזאת שיצאת איתה אז. נו, איך קוראים לה? המעריצה שלך, ציפי.."
(חוש ההומור של גיסתי..)
טוב, קבענו ל-8 באיזה לובי, אני הגעתי ראשון והבחורה אחרי באיחור אופנתי של 5 דקות.
איך שהיא נכנסת ומתקדמת לכיווני, אני אומר לעצמי:
"וואלה, ממש מזכירה את ציפי. איזה קטע! מה זה, כל הבחורות מרקע חסידי נראות אותו דבר?"
אני ניגש אליה:
"מיכל?" (זאת הנפלאה, כלילת המעלות)
"כן"
"נשב פה?"
"בסדר."
התיישבנו, נראית בחורה שקטה, אז פרפרתי קצת אם "אז הגעת בסדר?" או משהו בסגנון. אחרי עוד כמה כן\לא\בסדר כאלו, היא אזרה אומץ ושאלה:
"אז מה, היה לך יום חופשי היום?"
אני? יום חופשי? הלוואי. הרמתי גבה ואז היא שואלת:
"אתה עובד כמורה, נכון?"
"לאא..." אני מניד בראשי.
"רגע, אתה דוד נכון?"
אופס. באותו רגע ירד לי האסימון. "ציפי?!"
כ
נראה שגם לה:
"חזקי?!" (זה אני. נעים להכיר.)
היא קמה בקפיצה מהירה, מלמלה איזה משהו (גם אני..) ונמלטה לצד השני של הלובי.
הסיפור הזה היה יכול להיות ארוך יותר אם הבחורה שבאמת הייתי אמור לפגוש הייתה מגיעה בזמן, אבל למזלי היא איחרה בהרבה.
ציפי ודוד כנראה מצאו להם לובי אחר כי לא ראיתי אותה שוב.
המשך הערב היה הרבה פחות מעניין..
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/06/2009 17:15:08
חדש! מאורסים בעדכון יומי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 17:20 |
|
| |
איזה סיפורים יא אללה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2009 13:53 |
|
| |
יש לי פדיחה אבל היא לא כ"כ בשידוכים אלא קצת אחרי)
חברה שלי מטילת עם החתן שלה וברחוב היו הרבה ארסים והחתן אומר לה אני רוצה ללות אותך עד הבית כי אני מפחד . היא אחת מזה רחפנית שמעה אותו רק עם חצי אוזן היא אומרת לו לא אל תפחד הם לא יעשו לך כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 01:21 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה טובב!!!
|
|
| נשלח ב-8/7/2009 15:11 |
|
| |
אז הנה הפדיחות שלי (אחת, אחת)
פדיחה שמביישת אותי לגמרי,
נפגשתי עם אחד כמה פגישות רציניות, וההוא הרגיש שאני כבר שלו, טלפונים, ענינים, בלגן.
היה מתקשר הרבה ושיחות של שעות, ואני בכלל לא הייתי בקצב.
בשיחת טלפון אחת אחים שלי היו בבית ואני הייתי במוזה של צחוק מטורף, באמצע שההוא מספר לי איזה קטע בנונסטופ - תקעתי לאחי את השפורפרת באוזן, והוא הקשיב, האזין ונהנה.
בקטע מסוים (שתבינו את ההרצאה) הבחור כנראה חיכה לתגובה, ואחי כולו בהלם מההרצאה ומההפסקה באמצע המתח, תפס כזה צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחח,
כמובן שגם אני נדבקתי בצחוק ולא ידענו איך להפסיק.......... פדיחה, פדיחה.......
עד שאח אחר לקח את הטלפון וקישקש שם משהו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 10:54 |
|
| |
בס"ד
חבר'ה, מה קורה?
קדימה חברים. הגיע הזמן לרענן את האשכול קצת.
ובמיוחד אתם, חדשים שלנו...
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 12:28 |
|
| |
חחחח יש לי כמה...
בשידוך הראשון שלי יצאתי עם בחור מסוים ובפגישה השניה כבר טיילנו לנו..
אנחנו הולכים לנו מדברים ופתאום הוא צועק לי "תזהרי!"הסתכלתי לצד שמאל ומתוך סמטה רצו אלינו שני כלבים, עזבו שנבהלתי רק מה"תזהרי" שלו וכמעט תפסתי לו את היד מהבהלה פתאום אני רואה זה שני כלבים קטנים כאלה שהתחילו לנבוח בהסטריה, אני כזה עומדת בצד מסתכלת מתאפקת לא להקרע מצחוק והבן אדם רב איתם מתחיל לבעוט באוויר כמה דקות ארוכות ולהשתגע חח עד שהם נרגעו והלכו, נראה לי גם צחקו עליו...
היתה לי עוד פגישה עם איזה מישהו, בחיים שלי לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות.
אני עם הקיצוניות שלי של החזרה בתשובה ברור שרציתי שלפחות 50% מהשיחה יהיו דברי תורה, אבל ככה לא חשבתי לעצמי.
אני יושבת עם הבן אדם, בהתחלה הוא היה נורמלי מדברים סבבה וזה, עד שהתיישבנו. ואז הפטיפון התחיל, ב"ה שלפחות זה היה על דברי תורה, אבל הוא דיבר ודיבר ודיבר ודיבר ולא נתן להשחיל רבע מילה! אם קרה שאמרתי משהו תגובה קטנה על מה שהוא אמר, הוא קטע אותי מיד באמצע ושוב דיבר ודיבר ודיבר במשך כמעט שעה וחצי! חח בסוף השיחה הייתי חייבת לעקוץ אותו, אמרתי לו "וואי לא הרגשתי בשידוך הרגשתי בשיעור תורה" ,והוא עוד אומר לי "וואי איזה מגזימה את" חחחח חשבתי להקרע לו מצחוק בפנים.
חחח היה עוד אחד, כה הספקתי הספקתי, קרוב רחוק משפחה שלי שיהיה בריא עם השטויות שלו החליט שהוא רוצה להפגיש אותי עם שכן שלו שגם חוזר בתשובה, בררנו קצת היה נשמע בסדר והלכתי בבית של הקרוב משפחה להפגש איתו.
אני יושבת וקרוב משפחה שלי בסלון עם אשתו, והבן אדם יושב וטוחן את המוח מסביר לי על מה לדבר מה לא לדבר עם כה יצליח ואם לא יצליח, לא שחרר!! ואז הגיע הבחור, חשכו עיניי, חשבתי שכשיוצאים לשידוך מסתדרים חח הבן אדם מגיע עם ג'ינס בלוי כזה חולצה בחוץ כיפה לבנה כזו עם פוןפון למעלה ופאות מבולגנות כאילו חזר עכשיו מאיזו עבודה, רציתי לברוח על ההתחלה, כמובן שקרוב משפחה שלי לא חסך גם ממנו כמה מילים והוא ישב להרצות לנו איזה 10 דקות על הפגישה ואם זה יצליח ואם לא ובלה בלה בלה לא ממש הקשבתי, הייתי רק עסוקה ברצון שלי לעוף משם. אחרי שעה ארוכה שנמשכה כמו נצח חזרתי הביתה ולמחרת מזה התעצבנתי על אמא שלי אמרתי לה "אמרתם לי שזה בחור חרדי!!!!!! ומה דוד *** טחן לנו תשכל!!!!!!!!!!!! " אמא שלי נקרעה מצחוק.
מקווה שנהנתם(: חחח
תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 06/08/2009 12:24:36
תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 06/08/2009 12:26:42
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 12:32 |
|
| |
בס"ד