|
|
| נשלח ב-30/8/2009 21:11 |
|
| |
איוש 'שמעו מהיה לי היום! אני בחורה בית יעקב מציעים לי בחור -אנחנו ביררנו יצא רושם שבחור דוקא בסדר. אני יוצאת לפגישה מגיעה לי אחד כזה שנראה כאילו הרגע שטפו איתו ריצפה-ובכלל מה בינו לבין הדת אין לי מושג. הוא אומר לי בפנים שכשרות הוא לא שומר מספיק לו אם כתוב על המוצר מילים "כשר". והוא לא הפסיק לשניה מהדיבורים וכשאני ניסיתי להשחיל מילה הוא מתעצבן אלי.
תשמעו קטע שהוא סיפר לי - בחור אחד בפגישה הראשונה (!) הביא לבחורה במתנה שרשרת של יהלומים והבחורה לא ידעה מה לעדות עמ עצמה. אז הוא למד מזה שלא כדי להביא לבנות בפגישה ראשונה מתנות...
נכון שהוא גאון?!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 17:14 |
|
| |
איזה בנאדם דפוק...
לא להאמין שקיימים כאלה דברים בפלנטה שלנו...
ועכשיו אני מתכוונת ברצינות שלחתימה שלי פה.
|
|
| נשלח ב-1/9/2009 16:50 |
|
| |
נזכרתי בפדיחה שחברה סיפרה לי:
פגישה די מתקדמת עם בחור, נראה לי רביעית, חמישית, משהו
הבחורה קולטת מזוית עינה משהו אדום מציץ מכיסו הפנימי של הבחור,
"כנראה איזה שושנה אדומה, בא להציע לי נישואין"
הבחורה התחילה להלחץ...........
הלכה לה הפגישה......
ממשיך, ממשיך, סוף הפגישה ו------------ שום דבר,
הבחור הלך לביתו, לא הצעה ולא שושנה.........
אחרי שהתחתנו היא מספרת לו על זה
והוא נקרע מצחוק והראה לה את הכיס הפנימי של החליפה
שהבטנה בצבע אדום.........!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2009 16:59 |
|
| |
בס"ד
פדיחה לעניין.....;-)
|
| נשלח ב-1/9/2009 22:14 |
|
| |
לפחות היא לא היתה צריכה לחיות עם הספק...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2009 22:59 |
|
| |
זה היה חמוד!
|
|
| נשלח ב-3/9/2009 13:39 |
|
| |
תשמעו מה קרא לי פעם בפגישה
הייתי בפגישה עם בחור ותוך כדי שיחה הוא אומר לי
"לא שמתי לב אך שכחתי את העניבה שלי ברכב"
סוף העולם לא בא בגלל שלא היה לו עניבה והמשכנו בשיחה
סיימנו את הפגישה ונכנסנו לרכב השכור שלו
אני נכנסתי לפניו ועל המושב שבו אני צריכה לשבת מונחת לה העניבה המדוברת.
לא נעים, ואני מתיישבת ומחזיקה לו את העניבה.
הבחור לא ראה שאני מחזיקה לו את העניבה במשך כל הנסיעה
אפילו כשיצאתי מהרכב והנחתי את העניבה חזרה על המושב שבו ישבתי (המושב לידו)
הוא לא שם לב לדבר.
כנראה שהעיניים של הבחור לא זזו לרגע מהכביש ואולי טוב שכך
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2009 18:54 |
|
| |
רכב שכור בשביל הפגישה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2009 01:49 |
|
| |
לפני כמה שבועות נפגשתי עם בחור בבית של אחותי. לאחותי יש 5 בנות שהגדולה ביותר בת 6...
לפגישה התכוננתי אצלה בבית, והאחייניות שלי לא הבינו מה אני מתיפיפת לי פתאום באמצע השבוע. הם היו פשוט בשוק מהעניין ועוד יותר מכך שניקינו את הסלון, שמנו מפה ובקיצור הכנו סלון לפגישה נורמלית. זה היה נורא מצחיק איך שהאחיינית שלי בת 4 עוד מעט שואלת את אמא שלה ואותי למה כל ההכנות האלה.
השוק היותר גדול שהן קיבלו זה כשהן כבר היו במיטות ומישהו מצלצל בדלת,. כמובן שהן קמו לראות מי זה, וראו בחור שנכנס איתי לסלון... אני לא יכולה לתאר את המבטים המשתוממים שהיו להן. זה היה נורא מצחיק.
10 דקות לאחר שהפגישה החלה, אחותי הכניסה בקבוק שתיה ששמנו במקרר. איך שהיא פתחה את הדלת של הסלון אחיינית שלי קפצה מהמיטה, רצה אליה ושואלת אותה: "אמא, איך קוראים לו???" אנחנו שמענו את זה ונורא צחקנו...
האמת שזה היה נחמד, כי הפגישה הזאת היתה כל כך מסוייטת... על העשר דקות הראשונות הבנתי שלא יצא מאיתנו כלום...
|
|
| נשלח ב-9/9/2009 18:27 |
|
| |
היתה לי פגיזה עם בחור מחו"ל כל 45 דקות הוא שאל אותי מה אני עושה בשעות הפני ומה התחביבים שלי אני כמעט השתגעתי שם... לקראת סיום הפגישה החלטתי לשגעה אותו גם קצת כל פעם שהוא שאל אותי מה אני עושה בשעות הפני שאלתי אותו מה התחביבים שלו וכן להפך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2009 20:02 |
|
| |
| Tehilla165 כתב: |  | תשמעו מה קרא לי פעם בפגישה
הייתי בפגישה עם בחור ותוך כדי שיחה הוא אומר לי
"לא שמתי לב אך שכחתי את העניבה שלי ברכב"
סוף העולם לא בא בגלל שלא היה לו עניבה והמשכנו בשיחה
סיימנו את הפגישה ונכנסנו לרכב השכור שלו
אני נכנסתי לפניו ועל המושב שבו אני צריכה לשבת מונחת לה העניבה המדוברת.
לא נעים, ואני מתיישבת ומחזיקה לו את העניבה.
הבחור לא ראה שאני מחזיקה לו את העניבה במשך כל הנסיעה
אפילו כשיצאתי מהרכב והנחתי את העניבה חזרה על המושב שבו ישבתי (המושב לידו)
הוא לא שם לב לדבר.
כנראה שהעיניים של הבחור לא זזו לרגע מהכביש ואולי טוב שכך
|
|
זה מזכיר את הסיפור על העשיר הנגיד שאסף עני בדרך לכרכרה שלו, והעני האידיוט החזיק כל הנסיעה את החפצים שלו על הברכיים כדי לא להעמיס על המשקל של העגלה (אחד מהמשלים של הבדיצו'בר. את הנמשל איני זוכר. תמיד הייתי קורא את המשלים שלו ומדלג על הנמשלים)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2009 20:04 |
|
| |
| shira88 כתב: |  | | רכב שכור בשביל הפגישה?
|
|
את יוצאת רק עם בחורים שבאים לפגישה עם רכב גנוב?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2009 20:06 |
|
| |
| בחורהשכזאת כתב: |  | | היתה לי פגיזה עם בחור מחו"ל כל 45 דקות הוא שאל אותי מה אני עושה בשעות הפני ומה התחביבים שלי אני כמעט השתגעתי שם... לקראת סיום הפגישה החלטתי לשגעה אותו גם קצת כל פעם שהוא שאל אותי מה אני עושה בשעות הפני שאלתי אותו מה התחביבים שלו וכן להפך
|
|
בקיצור היתה פגיזה פיגוזית
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2009 20:07 |
|
| |
| bekie_20 כתב: |  | לפני כמה שבועות נפגשתי עם בחור בבית של אחותי. לאחותי יש 5 בנות שהגדולה ביותר בת 6...
לפגישה התכוננתי אצלה בבית, והאחייניות שלי לא הבינו מה אני מתיפיפת לי פתאום באמצע השבוע. הם היו פשוט בשוק מהעניין ועוד יותר מכך שניקינו את הסלון, שמנו מפה ובקיצור הכנו סלון לפגישה נורמלית. זה היה נורא מצחיק איך שהאחיינית שלי בת 4 עוד מעט שואלת את אמא שלה ואותי למה כל ההכנות האלה.
השוק היותר גדול שהן קיבלו זה כשהן כבר היו במיטות ומישהו מצלצל בדלת,. כמובן שהן קמו לראות מי זה, וראו בחור שנכנס איתי לסלון... אני לא יכולה לתאר את המבטים המשתוממים שהיו להן. זה היה נורא מצחיק.
10 דקות לאחר שהפגישה החלה, אחותי הכניסה בקבוק שתיה ששמנו במקרר. איך שהיא פתחה את הדלת של הסלון אחיינית שלי קפצה מהמיטה, רצה אליה ושואלת אותה: "אמא, איך קוראים לו???" אנחנו שמענו את זה ונורא צחקנו...
האמת שזה היה נחמד, כי הפגישה הזאת היתה כל כך מסוייטת... על העשר דקות הראשונות הבנתי שלא יצא מאיתנו כלום...
מפגישות בסלון רבים הסיכויים שלא ייצא כלום פעם הבאה תעשו במקום נורמלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2009 20:38 |
|
| |
אולי על הגשר מיתרים... ונא להצטייד בגרביון אטום...
|
|
|
|
|