|
|
| נשלח ב-8/12/2009 10:28 |
|
| |
קדימה, חדשים. תנו לנו קצת פדיחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 17:32 |
|
| |
בס"ד אסיק,אולי ת'ספר לנו גם אתה על הפדיחות שקראו לך???
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 19:45 |
|
| |
לא פדיחה מטורפת, אבל גם זה משעשע. בפאתי המושב שבת-דודתי גרה בו יש איזור מושלם לפגישות. היא קבעה שם עם הבחור, פגישה ראשונה כמדומני. בדרך לשם היא פוגשת חברה מהמושב, שתיהן הולכות ומפטפטות. עד שהן מגיעות לאיזור וקולטות 2 רכבים... לקח כמה דקות לאתר מי של מי, ומשחקי כבוד מי נשאר ומי הולך, ודעתי בסוף שני הזוגות נסעו משם...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 20:32 |
|
| |
אסיק, בתור חדשה נענתי לבקשתך:-)
שמעו קטע שקרה לחברה:
היא מתישבת עם הבחור לייד שולחן במלון (פגישה ראשונה), ולפתע הבחור "נעלם" מתחת לשולחן והתחיל לנבור בשקית שהביא איתו.
טוב,,,, היא מחכה לבאות, ולאחר הרשרושים, הבחור מתרומם במלוא הדרו עם שתי כוסות חד פעמי ובקבוק של מי-עדן, ומכריז: "זה, כדי שלא תגידי שאני קמצן..." ,
כמובן שהוא היה ג'נטלמן ומייד מזג לה, אלא שלאחר מכן העלם הנחמד שלנו החליט שלא נוח לו, הוא רוצה לעבור מקום.
וכך היא נאלצה לצעוד אחריו ברחבי לובי המלון, עם כוס מים חד פעמי ביד (כמובן להזהר שלא ישפך...,)
כשהוא מוביל, נסחב עם השקית הכוס הבקבוק...
ממש תופעה, לא?
שמעתם פעם על דבר כזה?
תוקן על ידי SHIRאור ב- 09/12/2009 20:36:08
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 21:23 |
|
| |
חיחיחי איזה פדיחה היתה לי אני מדברת עם הבחור בטלפון ובטעות יצא לי בקטע של כבוד כאילו, לומר לו "כן, שומעים אותכם..." ואז הוא אומר לי "מה אני על רמקול"
חשב שכוולם שומעים אותו...
הייתי צ'כה להסביר אאת עצמי.....
מטופש
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 21:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 21:40 |
|
| |
חשבתי דברת אלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:04 |
|
| |
למי יש פדיחות להוסיף?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2010 19:34 |
|
| |
פאדיחה מחברה שלי....... חברה טובה שלי נפגשה עם בחור, הבינה על ההתחלה שזה לא זה. הבחור לא היה נראה לא ככ ברור .. שאל שאלות מידי ישירות, לא דיבר לענין. הקיצר שהיא החליטה להיות נחמדה לסיים עם זה כמה שיותר מהר ולשכוח ממנו. הפגישה הסתיימה בסוף.... ואחרי יומיים... היא קיבלה ממנו זר פרחים גדול..... חברה שלי אמרה שזה היה פאדיחה רצינית. כי היא לא היתה בבית. ועד שהההורים שלה הבינו ממי זה. הקיצור שהבחור הרגיש שצריך להתנצל לכן שלח. הרגיש שפגע בה. ולמי ששואל.. לא יצא מזה כלום בסוף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2010 18:35 |
|
| |
איזה קטעיסט הבחור הזה.... מה חשב לעצמו? מתערבת איתכם שזו היתה הבחורה הראשונה שלו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2010 21:25 |
|
| |
חח איזה הזוי.. נפגשתי עם איזה אחד שממש לא היה בכיוון שלי עד פה רגיל, אומרים לא, ממשיכים כרגיל.. אחרי איזה חצי שנה אני קולטת פרצוף מוכר שנמצא הרבה באזור לידי מסתבר שהוא היה עוקב אחרי אחרי שהוא החליט שהוא ראה אותי מספיק הוא (מאיפה האומץ?? הבחור ביישן!), הוא ניגש אלי יום אחד ודיבר איתי שנחזור ושהוא רוצה שננסה שוב.. זה היה חמוד, אבל הוא קיבל את אותה התשובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2010 06:07 |
|
| |
חבר'ה ה-פדיחה!!!!!!!
פדיחה אמיתית לגמרי שקרתה לי לפני יומיים.
(בתקווה שהבחורה שנפגשתי איתה לא תראה את זה...)
ניפגשנו...במלון ענבל..אחרי זמן מה יצאנו לטייל בחוץ בגן של ימין משה..ישבנו על ספסל ולפתע הבחורה מסיבה את תשומת ליבי לאדם מוזר ותמהוני שמסתובב לידנו ועושה כאילו שהוא מדבר בפלאפון(הוא היה שחקן ממש גרוע...)
ובעצם כל הזמן הסתכל עלינו(או עליה...)הסתכלתי עליו דקה ארוכה והוא לקח כמה צעדים אחורה והתרחק,המשכתי לנעוץ בו מבט עד שהוא הוסיף להתרחק קצת יותר...שאלתי את הבחורה אם היא רוצה ללכת והיא אמרה לי שזה בסדר...אחרי 10 דקות בערך היא אומרת לי בוא נלך..שאלתי אותה מה קרה? והיא אומרת שהאיש עושה לה תנועות לא יפות....קמנו והתחלנו ללכת ואני אומר לה בצחוק שאם הוא יבוא אני ארביץ לו(והאמת היא שקצת פחדתי...ובלב שלי אני חושב:וואלה אם הוא בא לפה אני או שאני מתחבא מאחוריה או שאני אומר לו קח אותה ואל תעשה לי כלום.......... )
בקיצר,חוש הצדק שלי התעורר ושאלתי אותה אם אכפת לה שאתקשר למשטרה,היא אמרה לי שזה בסדר מצידה.
התקשרתי למשטרה ומסרתי למוקדנית תאור של המקרה ושל האיש,המשכנו לכיוון היציאה מהגן וביציאה(ח"ח למשטרה,בנתיים...)אחרי כמה דקות הייתה ניידת,דיברנו עם השוטרים על מה שקרה ואז להפתעתנו במקום שהשוטרים יכנסו לגן לתפוס את הפדופיל הם יצאו לכביש הראשי ונתנו גז...
משטרת ישראל כבר אמרנו?...
היה מצחיק תכל'ס,להזמין משטרה בפגישה...,קרה לכם?...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2010 11:20 |
|
| |
כמעט כל בנות ירושלים שנפגשות פה ושם עם בחורים, מכירות את "הסוטה של הגן מאחורי המלך דוד" חבל שהמשטרה לא תפסה אותו. :(
נ.ב. כמות הפדיחות שהוא גרם בפגישות יכולה להספיק לאשכול נפרד
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2010 11:54 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | חח איזה הזוי..
נפגשתי עם איזה אחד שממש לא היה בכיוון שלי
עד פה רגיל, אומרים לא, ממשיכים כרגיל..
אחרי איזה חצי שנה אני קולטת פרצוף מוכר שנמצא הרבה באזור לידי
מסתבר שהוא היה עוקב אחרי
אחרי שהוא החליט שהוא ראה אותי מספיק הוא (מאיפה האומץ?? הבחור ביישן!), הוא ניגש אלי יום אחד ודיבר איתי שנחזור ושהוא רוצה שננסה שוב..
זה היה חמוד, אבל הוא קיבל את אותה התשובה... |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2010 11:55 |
|
| |
| jגה כתב: |  | כמעט כל בנות ירושלים שנפגשות פה ושם עם בחורים, מכירות את "הסוטה של הגן מאחורי המלך דוד"
חבל שהמשטרה לא תפסה אותו. :(
נ.ב. כמות הפדיחות שהוא גרם בפגישות יכולה להספיק לאשכול נפרד |
|
וואלה.
אני הסתובבתי שם בפגישות אינספור ולא שמתי לב אף פעם..
|
|
|
|
|