|
|
| נשלח ב-19/6/2006 17:21 |
|
| |
לא צחקתי לידו (ירדתי לפניו כך שהוא לא ראה שאני מחייכת) זאת בדיחה שנישארה אצלנו במישפחה בין האחים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 17:34 |
|
| |
אני?
הייתה לי פגישה באותם ימים של ההתנתקות, כל הארץ הייתה חסומה ופקוקה.
הפגישה הייתה בהילטון, אבל כל הכניסות לת"א באיילון היו חסומות. ירדתי ברגל מהאוטובוס וצעדתי כברת דרך אל תוך העיר, כדי שאוכל לקחת מונית. בנתיים הבגדים שלי התחילו להסריח מהצמיגים הבוערים, הבושם התפוגג, ועד שהגעתי הייתי נראה כמו קבצן מאיצקוביץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2006 18:05 |
|
| |
בס"ד
ומה אמר על זה הבחור?
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2006 10:16 |
|
| |
אם אני לא טועה אחשלה הוא הבחור
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2006 12:23 |
|
| |
חברה סיפרה לי שהיא נפגשה עם בחור במסעדה עבר הרבה זמן והוא לא מציע לה כלום פתאום מגיע מלצרית ומגישה לשולחן והבחורה חשבה בלב איזו רעה אני שחשבתי שהוא לא יזמין כלום והבחור בשיא האדישות אומר למלצרית "אנחנו לא הזמנו" איזו פדיחה .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2006 13:33 |
|
| |
ולי קרה לא פעם שישבתי עם מישהי במלון והמלצריות פשוט לא באו להציע...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 11:36 |
|
| |
חברה שלי ספרה לי על איזה פדיחה שהיתה לחבר של אח שלה,לא יודעת אם זה אמיתי. אבל קבלו בכל אופן:כמובן בסיפור שלנו יש בחור,בחורה והילטון. הפגישה הלכה בסבבה. עברו כמה שעות והגיע הזמן לעזוב,הם יצאו לקראת האוטו של הבחור וליד האוטו הייתה שלולית מים. הבחורה לא שמה לב אליה ופשוט החליקה לתוכה,כולה הייתה מים,כולה הייתה על האספלט-מרוחה,רטובה וכל שאר מיני ביטויים.
הבחור רץ אליה(זה קרה ליד הדלת של המכונית ליד הנהג)וכמובן שגם אם הוא הכי ג'נטלמן שיכול להיות הוא לא יכל להושיט לה יד לעזרה(איך משחקי המילים שלי עד כה?)אז הוא שאל אם היא בסדר, מה היא ענתה?
"עד החתונה זה יעבור"
חברה שלי טוענת שהם התחתנו, אני טוענת שאח שלה עבד עליה ביג טיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 12:56 |
|
| |
בס"ד
חחחח
ועכשיו הפדיחה שלי לגבי הצעת הנישואין שלי...
הייתי באיזור המועדונים של נמל ת"א ממש ליד רידינג יש שמה שביל מעץ (אני נוהג להגיע לשם הרבה אמרתי שאת הצעת הנישאוין אני יעשה שמה) טוב אנו הולכים שמה ולמי שלא יודע הגלים שמה מאוד גבוהים והם מתנגשים בקיר בטון שבנתה העירייה עכיו אני נשען על הקיר בטון ומידי פעם באים כמה זרזיפים של גלים משהו לא נורא והבחורה זזה קצת הצידה היא שואלת אותי מה לא יכול לבוא גל גדול ואני אומר (לא יודע למה כי אני הייתי כבר כמה פעמים שמה וכן היו גלים גדולים עניתי למה בטיפשות מסויימת עם יהירות )לא לא יבוא זה גלים נמוכים ...
ואני ממשיך להישען...
וממשיך...
ואז...
מגיע כזה גל ענק...
שטף אותי מזה את כולי מכף רגל עד ראש הכובע , החליפה , הנעלים , הכל ואתם יודעים זה מי ים מלאים במלח אויי זה היה מגעיל וגם היא נשטפה אבל הרבה פחות ממני...
עכשיו הפרח האדום שהיה לי בכיס נשבר זה היה כ"כ מצחיק אמרתי לה הכל לא הולך לי גם הים גם הפרח נתתי לה פרח שבור כולי רטוב...
נראה לי שזו הייתה ההצעת נישואין הכי מקורית בעולם...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 16:42 |
|
| |
וואחד פאדיחה
שזו תיהיה הפאדיחה הכי גדולה שלך בחיים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 16:43 |
|
| |
אני מקווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2006 09:34 |
|
| |
למי מחברי הפורום החדשים יש פדיחה משלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2006 20:11 |
|
| |
שימי,אחלה מקום להציע בו נישואין... הדרך כבר לא משנה! הייתי שם לא מזמן והתאהבתי.(במקום, לא באף אחד בנתיים.)
ובלי קשר,יש לי שתי פדיחות שקרו לחברה שלי, באחת הפגישות שלה הבחור הציע לטייל. אח"כ הוא שאל אותה אם היא רוצה לשתות,כשהיא אמרה כן, הוא לקח אותה לאוטו,הוציא תרמוס ומזג לה. מקורי הבן אדם, לא?
ועוד סיפור של אותה חברה.בחנוכה האחרון הציעו לה שידוך והיא דיברה איתו בטלפון לקבוע פגישה ואמרה שאולי יחכו לאחרי חנוכה כי לא הסתדר להם עם המיקום והזמן בגלל הדלקת נרות.אז הוא מתחיל להגיד לה שאישה לא חייבת בהדלקה וכו' והיא מתווכחת איתו שבגלל שהנס נעשה על ידי אישה וכו.. בקיצור, בסוף הם נפגשו בחנוכה, בשעת ערב, בין הערביים,במסעדה שהם ישבו בה היה על כל שולחן חנוכיה ליופי.. פתאום הבחור קורא למלצרית ושואל אם יש להם גם נרות..חברה שלי קלטה שהוא הולך לעשות לה את הפדיחה של החיים,להדליק לה ,בקול רם נרות,במסעדה קטנה ואינטימית.. לקח לה הרבה זמן לשכנע אותו לוותר על הרעיון ושהם יסתפקו בהדלקה כל אחד בבית שלו יותר מאוחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2006 21:09 |
|
| |
ממאש, ואני חשבתי לשתות - הוציא בירה ומזג לה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2006 12:24 |
|
| |
יאו, למה לי היה כ" משעמם בפגישות? - אולי עדיף שכך
|
|
|
|