בית פורומים שידוכי חרדים

-----פדיחות בפגישות-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/9/2010 15:54 לינק ישיר 

בס"ד
ב'מת נשמע הזוי!!!!
כבר חשבתי שזה היה הבחור שישב קדימה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2010 14:33 לינק ישיר 

בס"ד

אחרי 3 חודשים הגיע הזמן לרענן את האשכול הזה בפדיחות חדשות.

___

חברים אני מבקש לא להעמיס את האשכול בהודעות סמול טוק מיותרות!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2010 22:16 לינק ישיר 

איני יודע אם פאדיחה זה השם המדוייק למה שקרה לי אבל בכ"א הסיפור הוא שהגעתי לפגישה בשעה שנקבעה(21:00) לפני שיצאתי את ישיבתי לקחתי מידידי המאורס את שעונו החדש שקיבל מחמיו לעתיד.
הפגישה הייתה נחמדה אך די משעממת.כשהבטתי בשעון ראיתי שהשעה 22:40. מה שאומר שכבר שעה וארבעים הפגישה הזאת נמשכת,ובד"כ פגישה ראשונה אני עושה לא יאוחר משעה וחצי,אז סיימתי את הפגישה ולקחתי אותה לביתה.
כשחזרתי לישיבה התבררה לה הפאדיחה.השעון יוקרתי ככל שיהיה לא היה מכוון לשעון החורף אלא לשעון הקיץ,דבר המורה על כך שהפגישה ארכה רק ארבעים דקות.
חששתי שהבחורה נפגעה מהזלזול לכאורה אך האחרונה נאותה לפגישה שנייה.בכ"א הפעם בדקתי את השעון קודם...

תוקן על ידי פי100 ב- 11/12/2010 22:17:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2010 11:49 לינק ישיר 

פי100 כתב:
הפגישה הייתה נחמדה אך די משעממת.

תוקן על ידי פי100 ב- 11/12/2010 22:17:13

בס"ד
איך זה הולך יחד?
או נחמדה או משעממת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2010 12:45 לינק ישיר 

זה הולך טוב,כי אם הייתה פגישה מעניינת אז זו הייתה פגישה מצויינת.אך בכך שהייתה די משעממת זה הוריד אותה לדרגת נחמדה בלבד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2010 12:54 לינק ישיר 

בס"ד
אוקי.
אני לא נוטה להגדיר פגישה משעממת בתור נחמדה אלא בתור משעממת בלבד!.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2010 13:02 לינק ישיר 

אולי בנאלית זוהי הגדרה מתאימה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2010 13:44 לינק ישיר 

פי100 כתב:
איני יודע אם פאדיחה זה השם המדוייק למה שקרה לי אבל בכ"א הסיפור הוא שהגעתי לפגישה בשעה שנקבעה(21:00) לפני שיצאתי את ישיבתי לקחתי מידידי המאורס את שעונו החדש שקיבל מחמיו לעתיד.
הפגישה הייתה נחמדה אך די משעממת.כשהבטתי בשעון ראיתי שהשעה 22:40. מה שאומר שכבר שעה וארבעים הפגישה הזאת נמשכת,ובד"כ פגישה ראשונה אני עושה לא יאוחר משעה וחצי,אז סיימתי את הפגישה ולקחתי אותה לביתה.
כשחזרתי לישיבה התבררה לה הפאדיחה.השעון יוקרתי ככל שיהיה לא היה מכוון לשעון החורף אלא לשעון הקיץ,דבר המורה על כך שהפגישה ארכה רק ארבעים דקות.
חששתי שהבחורה נפגעה מהזלזול לכאורה אך האחרונה נאותה לפגישה שנייה.בכ"א הפעם בדקתי את השעון קודם...

אם פגישה ראשונה אצלך היתה לא יאוחר משעה... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2011 16:29 לינק ישיר 

בס"ד

הודעה של 'קורנפלקס'

היות ואני לא בשידוכים, אזי מאורע מיוחד שקרה לי במהלך הפגישות, כרגע אין לי לספר לכם.
אך למרות זאת, הייתה לי סוג של אי-נעימות שקשורה איכשהוא לשידוכים...

חבר טוב שלי כשהתארס, הציע לי את בת-דודה שלו, לאחר שאבא שלה שם עלי עין באירוסין של אותו חבר.
אותו חבר לחץ אלי שאפגש, וביחד עם זה המליץ עלי מאוד לדוד שלו, ופרגן לי באופן מאוד מיוחד. (ברור שאני שווה חחחח) 
אני פרשתי את התנהגותו כאדם שנופל בפח- אזי הוא תמיד ירצה להפיל אחרים איתו יחד, שיהיו שותפים לצרה (בצחוק, כן?!).

לשבת חתן שלו שהייתה בקיץ יצאנו כמה בחורים עם רכב, חשבנו שהשבת חתן בעיר רחובות וקפצנו לחוף ים של פלמחים.
פתאום קיבלנו טלפון, שהשבת חתן בכלל בפתח-תקווה וממש לא ברחובות למרות שהחתן גר שם...
בקושי היה לנו זמן להגיע לשם, ופשוט טסנו על הכביש ובנסי ניסים אני חיי ונושם כיום.
כשהגענו, חצי שנייה לפני כניסת שבת ראה אותי הדוד של החתן ואביה של אותה בחורה שהציעו לי כשהוא בדרך לבית-כנסת.
הוא ראה את הבחור המופלג והמפואר וכ"ו יוצא מהרכב עם בגד ים וגופייה (מחמת הלחץ לא הספקנו להתלבש...)
כשאני רץ עם נעליים ביד בכדי להספיק להתקלח לפני שבת. אני בשיא הטבעיות חייכתי לו.
אמנם אני לא רואה זאת כ-"פאדיחה" אך אילו הייתי יוצא עם הבת שלו, לא הייתי מעדיף שנפגש בסיטואציה שכזו.

עכשיו, הבמה היא שלכם לסיפורים האישיים שלכם.
אני בטוח שיהיה כאן מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2011 00:16 לינק ישיר 

הפאדיחה הכי עתיקה כנראה בכל ה-50 דפים האלה.... (לא בדקתי שהיא לא כאן)..

חבר שלי סיפר לי על סבא שלו שקרתה לו פאדיחה....

בפגישה שבה הם (הסבא והסבתא) סגרו וכמובן שהם היו בגילנו, ההורים ישבו ודנו בפרטים כאשר הבחור והבחורה יצאו לרחוב לדבר וכו'

ברחוב בו הם היו היה מסגד, ובהיותם יושבים על הספסל עברה אשה יהודיה שהשליכה רימון לעבר שומר המסגד.
אך אלו שנפצעו היו ..... כן! מי שאתם חושבים!! הבחור ובחורתו!!!

למחרת היתה הכותרת בעיתון  בחור מישיבת חברון ובת בית יעקב נפצעו בנסיון פיגוע......וכו'.....

והבחור עוד נלקח לחקירות בחשד שהוא היה המחבל היהודי... והוכח שאין זה כך רק לאחר מס' חודשים כאשר אותה אישה ניסתה לפגע שוב, ושוב כשלה...... והפעם נתפסה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2011 04:52 לינק ישיר 

...

תוקן על ידי אחת_מעל ב- 08/02/2011 04:54:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2011 04:53 לינק ישיר 

...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2011 22:33 לינק ישיר 

תראו אני לא יודע אם זה נקרא פאדיחה אבל בכל זאת בפגישה ראשונה שלי בכלל עם בחורה זה לא היה נעים בכלל אז ככה אצלנו זה הולך שמי שרוצה בא לרב והוא מדריך אותו לפני הפגישות גם אני הגעתי אליו והוא אמר לי שאיך שאנו מתישבים לא להתחיל לדבר ישר אלא לחכות כמה שניות להעביר מבטים עם העיניים ואז להתחיל וזה מה שעשיתי התישבתי חיכיתי כמה שניות ואז היא אומרת לי : אתה אמור להתחיל לא?! ואני כזה הייתי נבוך ואמרתי כן זה ההוראות שקיבלתי אז...
טוב זה מה שהיה בהתחלה חשבתי שטויות זה יכול לקרות לכל אחד ואחרי זה כאילו וואלה איזה פאדיחה מה אתם אומרים ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2011 22:42 לינק ישיר 

הרב שלך רווק נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/3/2011 17:15 לינק ישיר 

moti2010 כתב:
תראו אני לא יודע אם זה נקרא פאדיחה אבל בכל זאת בפגישה ראשונה שלי בכלל עם בחורה זה לא היה נעים בכלל אז ככה אצלנו זה הולך שמי שרוצה בא לרב והוא מדריך אותו לפני הפגישות גם אני הגעתי אליו והוא אמר לי שאיך שאנו מתישבים לא להתחיל לדבר ישר אלא לחכות כמה שניות להעביר מבטים עם העיניים ואז להתחיל וזה מה שעשיתי התישבתי חיכיתי כמה שניות ואז היא אומרת לי : אתה אמור להתחיל לא?! ואני כזה הייתי נבוך ואמרתי כן זה ההוראות שקיבלתי אז...
טוב זה מה שהיה בהתחלה חשבתי שטויות זה יכול לקרות לכל אחד ואחרי זה כאילו וואלה איזה פאדיחה מה אתם אומרים ???

כנראה שתקת יותר מידי זמן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----פדיחות בפגישות-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 50 51 52 ... 63 64 65 לדף הבא סך הכל 65 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.