בס"ד
הודעה של 'קורנפלקס'
היות ואני לא בשידוכים, אזי מאורע מיוחד שקרה לי במהלך הפגישות, כרגע אין לי לספר לכם. אך למרות זאת, הייתה לי סוג של אי-נעימות שקשורה איכשהוא לשידוכים...
חבר טוב שלי כשהתארס, הציע לי את בת-דודה שלו, לאחר שאבא שלה שם עלי עין באירוסין של אותו חבר. אותו חבר לחץ אלי שאפגש, וביחד עם זה המליץ עלי מאוד לדוד שלו, ופרגן לי באופן מאוד מיוחד. (ברור שאני שווה חחחח) אני פרשתי את התנהגותו כאדם שנופל בפח- אזי הוא תמיד ירצה להפיל אחרים איתו יחד, שיהיו שותפים לצרה (בצחוק, כן?!).
לשבת חתן שלו שהייתה בקיץ יצאנו כמה בחורים עם רכב, חשבנו שהשבת חתן בעיר רחובות וקפצנו לחוף ים של פלמחים. פתאום קיבלנו טלפון, שהשבת חתן בכלל בפתח-תקווה וממש לא ברחובות למרות שהחתן גר שם... בקושי היה לנו זמן להגיע לשם, ופשוט טסנו על הכביש ובנסי ניסים אני חיי ונושם כיום. כשהגענו, חצי שנייה לפני כניסת שבת ראה אותי הדוד של החתן ואביה של אותה בחורה שהציעו לי כשהוא בדרך לבית-כנסת. הוא ראה את הבחור המופלג והמפואר וכ"ו יוצא מהרכב עם בגד ים וגופייה (מחמת הלחץ לא הספקנו להתלבש...) כשאני רץ עם נעליים ביד בכדי להספיק להתקלח לפני שבת. אני בשיא הטבעיות חייכתי לו. אמנם אני לא רואה זאת כ-"פאדיחה" אך אילו הייתי יוצא עם הבת שלו, לא הייתי מעדיף שנפגש בסיטואציה שכזו.
עכשיו, הבמה היא שלכם לסיפורים האישיים שלכם. אני בטוח שיהיה כאן מעניין.
 |
|
|