|
|
| נשלח ב-18/4/2011 15:54 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  |
כנראה שתקת יותר מידי זמן... |
|
יכול להיות אבל מה שבטוח בפגישה הבאה אני כבר לא יעשה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 02:20 |
|
| |
בס"ד
חבר'ה חדשים וגם ישנים. אתם הרי ב"ה נפגשים.
אז קדימה, תרעננו את האשכול.
נ.ב. הכוונה לרענן בפדיחות ולא להתחיל להתקשקש על ההודעה שלי ולגרור מחיקות וחסימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 08:49 |
|
| |
יש לי פאדיחה מטורפת שכבר פאדיחות לספר אותה..
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 11:10 |
|
| |
בס"ד
ספרי ספרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 05:45 |
|
| |
סיפור ישן כשעוד הייתי מעשן לייט (היום בלי עין הרע) אמצע חורף שנת לא זוכר..
הלכתי לפגישה ושמתי לי חבילת סיגריות שיהיה לאחר הפגישה ,בביתה של המשודכת היה חם אז הסרתי את מעילי והנחתיו אי שם טוב שוחחנו על דה ועל הא בין השאר הבחורה שאלה אם אני מעשן עניתי שלא ממש לא בענין (הייתי מעשן פה ושם ,אחרי פגישות במיוחד ) היה די נחמד ..לבסוף הפגישה אני לוקח את מעילי ומתכונן לעזוב בנימוס ואני רואה שהבחורה מסתכלת על הרצפה לידי ומן זווית צחוק על פניה היא מרימה את ראשה ואומרת נראה לי שנפל לך משהו אני מסתכל לכיוון ומגלה שם ..את חבילת הסיגריות ...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 07:19 |
|
| |
עוד בעניין העישון חבר שלי הגיע לפגישה בבית של הבחורה והאבא פותח את הדלת אוהו.. שולם אנחנו כבר מכירים ! הבחור = ? האבא - אתה לא זוכר ביקשת ממני סיגריה..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 07:54 |
|
| |
אחרי שקראתי כאן את כל הסיפורים עם הכלבים ועוד שנוספו לי בע"פ מחברים
הייתי בדייט מטייל ברחוב עם הדייטית כלפתע אני קולט כלב בזוית העין מיד נזכרתי בכל הסיפורים ופתחתי את זרועותי לקראת הבחורה המפוחדת שאמורה לקפוץ עלי בבהלה ..היא הסתכלה עלי במין מבט...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 13:11 |
|
| |
| מההשתגיד כתב: |  |
ופתחתי את זרועותי
לקראת הבחורה המפוחדת שאמורה לקפוץ עלי בבהלה ..היא הסתכלה עלי במין מבט...
|
|
חחחחחחחחח....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 15:40 |
|
| |
| מההשתגיד כתב: |  | אחרי שקראתי כאן את כל הסיפורים עם הכלבים ועוד שנוספו לי בע"פ מחברים
הייתי בדייט מטייל ברחוב עם הדייטית כלפתע אני קולט כלב בזוית העין מיד נזכרתי בכל הסיפורים ופתחתי את זרועותי לקראת הבחורה המפוחדת שאמורה לקפוץ עלי בבהלה ..היא הסתכלה עלי במין מבט... |
|
מה היה מיקרים שהדיטיות קפצו על הדייט?
|
| נשלח ב-30/4/2011 22:42 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
ספרי ספרי. |
|
זה לא פאדיחה שקורה בכל יום כך שאין לי אומץ לספר..
אולי בהמשך..
|
|
| נשלח ב-30/4/2011 23:08 |
|
| |
| נאות כתב: |  |
שמעו פדיחה...יותר נכון קראו פדיחה...:)
בנדוד שלי יצא פעם עם בחורה לפגישה במלון הילטון...
הקצור,באמצע הפגישה הוא קולט איזה מישו מהישיבה שלו,שהוא מכיר עומד בצד (לא בפגישה...)ומסתכל עליו...
הוא מסתכל עליו שוב וקולט שזה הרכלן של הישיבה.מה שאומר שמחר כל הישיבה יודעת שהוא היה בפגישה.
בנדוד שלי שיא ההתפדח וביקש מהבחורה אם אכפת לה אם הם יצאו לסיבוב.הבחורה התלבטה כמה רגעים והסכימה.
כשהם יוצאים הבחורה שואלת אותו :ראית מישו מוכר? אז בנדוד שלי אומר לה: כן,היה שם בחור אחד מהשיבה שלי..
הרכלן של הישיבה,ולא באלי שכל הישיבה תדבר עלי מחר...הבחורה מסתכלת עליו ואומרת לו: זה היה אח שלי....
(אגב,מסתבר בסוף.שהם אח ואחות ששניהם בגילאי השידוכים.וכשהאחות יוצאת לפגישה היא אומרת לאחיה איפה הפגישה כדי שהאח יוכל לבוא לראות את הבחור שהיא יוצאת איתו...וכן להפך!!! אני לא יודעת איך לקרוא לזה,אבל בעיני זה ממש ממש לא יפה!!!!)
הוא נפגש והוא לא יודע שאח שלה איתו בישיבה, והוא מכיר אותו??
|
| נשלח ב-10/6/2011 17:50 |
|
| |
בס"ד
אם יש לכם פדיחות תכתבו כאן. חבל לפזר אותםן בכל מיני אשכולות בפורום שא"כ אף אחד בעתיד לא יוכל לקרוא אותם.
חבר טוב שלי, בחור 'זורם' עם המון רגישות לזולתו וטקט. נפגש עם מישהי. בפגישתם הראשונה כשנשאלו "מה תרצו לשתות" ענתה היא "תות בננה" אך משקה זה לא היה בנמצא באותו לובי. בפגישתם השנייה, מחזה זה חזר על עצמו וגם שם המלצר ענה שאין להם תות-בננה.
ככה זה בבתי המלון, ישנם את המשקאות הקלאסיים כגון קולה וכ"ו אך לא תות בננה.
בפגישתם השלישית, אז גם היא ביקשה "תות בננה" והמלצר ענה גם אז ש-"אין להם", אותו בחור הוציא מכיס החליפה הפנימי שלו בקבוק 'תות בננה' והגיש לה אותו, כשהוא אומר למלצר "עזוב לא צריך". והם צחקו. שלשתם. הוא היא והמלצר שהתלהב מהרעיון המקורי ואף אמר זאת בקול.
אותו זוג בסופו של תהליך התחתנו, וכיום הם אוטוטו הופכים להורים מאושרים.
בחור ישב בפגישה עם בחורה, שהייתה נראית לו 'סגורה' והוא היה בטוח שהוא מוריד אותה מחוסר התאמה. לקראת סוף הפגישה, לא היה אכפת לו 'לעשות קטע' וכשהם נגשו לקיוסק וקנו שתייה, הוא ביקש 'בירה'. להפתעתו, היא אמרה- ומה איתי?!
זוג שישבו בלובי, ולא ממש מצאו על מה לדבר, עד שהגיע המלצר ושאל: "מה תרצו לשתות?" הבחור ענה: בירה. והבחורה אמרה: גם לי. היתה שניה או שתיים הלם, אבל אח"כ נפתח סכר הנושאים, ההומור וכיום הם נשואים באושר ועושר...
|
|
| נשלח ב-11/6/2011 23:37 |
|
| |
חברי היה בפגישה, הלכנו שתי חברים והתישבנו מולם למשך חצי שעה עד שיצאו, היה נחמד לנו, לו פחות... הבחור לא איבד את דעתו והעלים עיין מאיתנו, הוא קם לשלם בבר הלכנו גם, למרבה מזלו היה חסר לו כסף ושילמתי עבורו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 07:00 |
|
| |
חדשים אם יש לכם מה לתרום נשמח. אבל רק תגובות עניינות, לא שטויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 11:58 |
|
| |
לי ג"כ היתה פדיחה... אבל מהסגנון המוכר יותר... בסיום הפגישה עלינולמונית. הבחור פתח לי את הדלת. ונכנסתי וכמובן שנכנסתי עד הסוף... ברגע שהגעתי לצש השיני אני רואה אותו בא לפתוח את הדלת. ברגע שראיתי אותו חזרתי אבל גם הוא ראה אותי וחזר לצד הראשון . אז מהר לפני שהוא ראה חזרתי חזרה לצד השני. ואיך שסוף סוף הוא נכנס והתיישב. הנהג שואל.... תגידו לי מה אתם משחקים מחבואים??????????????
|
|
|
|
|