|
|
| נשלח ב-13/11/2011 14:20 |
|
| |
פעם הכרתי בחורה מאתר וקבענו להפגש באיזה שהוא רחוב. שאלתי אותה איך אני אזהה אותה (אני לא מאמין בחילופי תמונות), והיא אמרה לי שהיא תלבש חצאית סגולה. במקום ובזמן הנכון חיכיתי לה, ופתאום בחורה שחורה (בלע"ז כושית) עם חצאית סגולה ניגשת אלי ואומרת "שלום!" לזה לא ציפיתי! לקחתי אותה למסעדה ישבנו וקשקשנו, ונפרדנו לשלום. אחרי יום הודעתי לה שזה לא נראה לי מתאים. לעולם לא ביררתי איך בחורה חרדית באה עם צבע עור כזה. היא לא היתה פלאשה, היא היתה כושית סגנון מייק טייסון או נעמי קמפבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 14:52 |
|
| |
תתחיל להאמין בחילופי שבויים......;))
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 15:15 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | | פעם הכרתי בחורה מאתר וקבענו להפגש באיזה שהוא רחוב. שאלתי אותה איך אני אזהה אותה (אני לא מאמין בחילופי תמונות), והיא אמרה לי שהיא תלבש חצאית סגולה. במקום ובזמן הנכון חיכיתי לה, ופתאום בחורה שחורה (בלע"ז כושית) עם חצאית סגולה ניגשת אלי ואומרת "שלום!" לזה לא ציפיתי! לקחתי אותה למסעדה ישבנו וקשקשנו, ונפרדנו לשלום. אחרי יום הודעתי לה שזה לא נראה לי מתאים. לעולם לא ביררתי איך בחורה חרדית באה עם צבע עור כזה. היא לא היתה פלאשה, היא היתה כושית סגנון מייק טייסון או נעמי קמפבל. |
|
לא הייתי קוראת לזה פאדיחה...הייתי קוראת לזה בעיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 15:33 |
|
| |
בעיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 15:37 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | | פעם הכרתי בחורה מאתר וקבענו להפגש באיזה שהוא רחוב. שאלתי אותה איך אני אזהה אותה (אני לא מאמין בחילופי תמונות), והיא אמרה לי שהיא תלבש חצאית סגולה. במקום ובזמן הנכון חיכיתי לה, ופתאום בחורה שחורה (בלע"ז כושית) עם חצאית סגולה ניגשת אלי ואומרת "שלום!" לזה לא ציפיתי! לקחתי אותה למסעדה ישבנו וקשקשנו, ונפרדנו לשלום. אחרי יום הודעתי לה שזה לא נראה לי מתאים. לעולם לא ביררתי איך בחורה חרדית באה עם צבע עור כזה. היא לא היתה פלאשה, היא היתה כושית סגנון מייק טייסון או נעמי קמפבל. |
|
נעמי קמפבל זה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 15:40 |
|
| |
את לא אמורה להעדיף את טיסון?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 15:45 |
|
| |
חשבתי שיצאת עם בחורה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 15:50 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | | נעמי קמפבל זה טוב. |
|
קביעה המתיימרת להביע תמיהה מן העובדה שכה נחרדת מאחת בסגנון אותה נעמי תח'.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 16:34 |
|
| |
אופס, איך יכולתי לשכוח את תאורית אורך השיער המהפכנית?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 16:34 |
|
| |
בחדרי "חרדים" בהמשך ל...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 22:53 |
|
| |
|
אם נתחיל לספר על פאדיחות מאתרים, אני חושב שאפשר לפתוח אשכול חדש לצורך העניין, השרתים של הפארק יכלו (גם ככה הם עייפים( והסיפורים לא יתחילו אפילו. אך זה לא בדיוק נושא הפורום
|
| נשלח ב-13/11/2011 23:15 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | בעיה? |
| אם אתה לא מבין מה הבעיה....
אז המבין יבין...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 23:23 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | בחדרי "חרדים" בהמשך ל...
|
|
בהמשך למה?
לא הבנתי איך זה קשור...נכון שדיברו כאן כמה פעמים על שיער וכו'...אבל מכאן ועד לתוכן הקישור הנ"ל???
לא מצאתי קשר....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 23:27 |
|
| |
משהו טרי שחברה שלי ספרה לי היום:
הפגישה האחרונה שלה היתה בסוכות. בפגישה הקודמת לה הבחור הציע להזמין שתיה. היא כרגיל הסתפקה במים ואילו הוא ביקש מהמלצרית אשכוליות דיאט. היא התפלאה נוכח ההעדפה הדיאטטית אבל שתקה בסוברה שזה ענין של טעם. בפגישה הבאה היא הזמינה קולה ואילו הוא אמר שאינו רוצה לשתות, "מה זאת אומרת?" היא אמרה "לא נעים לשתות לבד" הוא אמר: "לא אני לא יכול לשתות, בגלל. הסוכר". חברתי נבהלה, הפגישות מתקדמות ואף אחד לא יידע אותה על קיומה של סכרת? היא חשה נבגדת ומרומית. אבל נסתה להעביר את הפגישה כמה שאפשר. אדהכי והכי יצא להם שוב לחזור לנושא של שתיה, ואז הבחור אמר "אני לא יכול בגלל הסוכה" - פתאום היא קלטה את הטעות הגורלית בחילופה של אות אחת שכמעט הביאה לנטרול קיומם יחדיו..
|
|
|
|
|