|
|
| נשלח ב-18/6/2012 22:24 |
|
| |
טוב, אין מתנדבים... אז אני אספר... הייתי עם בחור, פגישה שלישית, אנחנו מטיילים לנו ומדברים ומתקרבים תו"כ למקום בו מצלטמים חתן-כלה..(זה היה בדרך) אופס, איך שאנחנו מגיעים, הצלם דוחף לתוך הידיים של הבחור איזה עדשת מצלימה ענקית... נתקענו שם.. טוב, מה עושים? מאחלים יפה מזל טוב לזוג המאושר ומחכים להוד מעלתו הצלם שייקח את חלקו וישחרר אותו... מסתבר שמדובר בצלם וחתן-כלה ממש נדיבים כי הם איחלו לנו את מיטב האיחולים ואף הגדילו לעשות והציעו לצלם אותנו יחד על רקע השקיעה ולשלוח לנו הביתה... :) למתענינים, אחרי אותה פגישה, ירד השידוך...
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 18/06/2012 22:25:14
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 23:15 |
|
| |
חחחחחחח אם זה היה אהרון, הוא בורח עם העדשה...ׂׂ;))
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 23:29 |
|
| |
חח... חשבתי על זה :), אז זה בטוח לא היה ארון זה שיצאתי איתו...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 00:58 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | חחחחחחח אם זה היה אהרון, הוא בורח עם העדשה...ׂׂ;)) |
| חחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 15:38 |
|
| |
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 19/06/2012 15:38:17
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 22:21 |
|
| |
פעם נפגשתי עם בחורה שמרוב שהייתה מרוכזת בדברים שלי מזגה מעל לשפת הכוס את הקולה והתלכלכה לה השמלה. נס שהיא הייתה מהבנות שחושבות ששחור מרזה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 22:29 |
|
| |
בפעם הראשונה שנפגשתי בחיים הגעתי כולי לחוץ חמש דקות לפני הפגישה למלון אני לחוץ יושב ומחכה מתקשר לאמא שתשאל את השדכנית מה קורה למה הבחורה לא מגיעה ראיתי שם רק זוגות לא הייתה אף אחת לבד אחרי חצי שעה ניגשת אלי בחורה ושואלת אותי אם אני אליהו עניתי שכן היא התנצלה ואמרה שהיא הגיעה עם אחיה והם לא חשבו שאני זה אני בגלל שבברורים ספרו להם שאני שמן והיא ראתה רזה אז לא חשבה שזה אני כנראה מה שקרה שענו להם תשובות לגבי התאום שלי. סיפור אמיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2012 11:31 |
|
| |
פדיחה חזקה שהיתה לי.
בין פגישה 2 ל3 .כשעדין לא ענינו תשובה, פתאום אני שומעת מישהו אומר לידי: "אני חזרתי אתמול מפגישה, עדין מתלבט, נראה..." תוך כדי אנחנו קולטים אחד את השני.
זה היה פדיחה, אבל זרמנו, צחקנו קצת ודיברנו איזה רבע שעה,
הבחור מבחינתו היה להמשיך לפגישה, (מה אכפת לו? הוא מאורגן, אני לא מאופרת, שלומפרית,עייפה, בגדי יום חול, א קיצער, לא נעים...)
ולא היה לי איך לצאת ממנו, פתאום אני רואה אוטובוס ובלי להתבלבל אמרתי לו שאני צריכה לעלות.
הקטע היה שנפלתי על אוטובוס בינערוני, שזה אומר שעה וחצי הלוך שעה וחצי חזור, איזה ברוך...
נפגשתי איתו אח"כ פעמים ובסוף זה ירד. וזה לא נגמר, אחרי כמה זמן אני פוגשת את חברות שלי
והם אומרות לי: "מזל טוב" ,התברר שהם ראו אותי עם הבחור בבגדי יום חול כשאנחנו מרוגשים אז הם היו בטוחות שאני מאורסת, להסביר להם את העיניין זה היה חתיכת קטע..
תוקן על ידי אחת_שתים ב- 22/06/2012 11:44:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 13:00 |
|
| |
ואאוווו.... צחוקיםםםםםםםםם
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 13:14 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחח
|
|
| נשלח ב-23/9/2012 17:09 |
|
| |
והנה עוד פאדיחה מוכרת שקרתה לי: הלוך הלכתי בטיילת תל אביב ולצידי עלם חמודות, שוחחנו לנו בנחת על הא ודא ועל משמעות החיים ושאר שטויות שמדברים בפגישות.., והנה אסון קרה-נתקעה לה אחת מנעלי מחודדות העקב בחריץ שבין לוחות העץ ברצפת הטיילת.., מה עושים??, עם חיוך על פני וביודעי שלא אני הראשונה שהדבר קרה לה הוצאתי את רגלי מהנעל שחררתי את הנעל ואמרתי לעלם: "עכשיו לפחות יהיה לך מה לספר כשתחזור הביתה.." (כמובן שהמשכנו לטייל ולמרות כל זהירותי נתקעתי עוד פעם...-ואז זה היה סימן משמים שיש לעזוב מקום קלוקל זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2012 17:27 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2012 18:20 |
|
| |
| משהי12 כתב: |  | והנה עוד פאדיחה מוכרת שקרתה לי: הלוך הלכתי בטיילת תל אביב ולצידי עלם חמודות, שוחחנו לנו בנחת על הא ודא ועל משמעות החיים ושאר שטויות שמדברים בפגישות.., והנה אסון קרה-נתקעה לה אחת מנעלי מחודדות העקב בחריץ שבין לוחות העץ ברצפת הטיילת.., מה עושים??, עם חיוך על פני וביודעי שלא אני הראשונה שהדבר קרה לה הוצאתי את רגלי מהנעל שחררתי את הנעל ואמרתי לעלם: "עכשיו לפחות יהיה לך מה לספר כשתחזור הביתה.." (כמובן שהמשכנו לטייל ולמרות כל זהירותי נתקעתי עוד פעם...-ואז זה היה סימן משמים שיש לעזוב מקום קלוקל זה) |
|
את לא הראשונה שזה קורה לה. לליטאי יש הסמכה בחילוץ עקבים מהדק שם.
|
| נשלח ב-23/9/2012 18:29 |
|
| |
אויי וואי, לא לפי כבודו ש הליטאי. אתה צריך ללכת עם נושא כלים שיטפל גם בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2012 20:05 |
|
| |
גם לי זה קרא פעמיים עם בחורות שנתקע להן העקב
חבר שלי נפגש עם מישהי שנשבר לה העקב......
|
|
|
|
|