בית פורומים שידוכי חרדים

-----פדיחות בפגישות-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2012 22:24 לינק ישיר 

טוב, אין מתנדבים... אז אני אספר...
הייתי עם בחור, פגישה שלישית, אנחנו מטיילים לנו ומדברים ומתקרבים תו"כ למקום בו מצלטמים חתן-כלה..(זה היה בדרך)
אופס, איך שאנחנו מגיעים, הצלם דוחף לתוך הידיים של הבחור איזה עדשת מצלימה ענקית... נתקענו שם..
טוב, מה עושים? מאחלים יפה מזל טוב לזוג המאושר ומחכים להוד מעלתו הצלם שייקח את חלקו וישחרר אותו...
מסתבר שמדובר בצלם וחתן-כלה ממש נדיבים כי הם איחלו לנו את מיטב האיחולים ואף הגדילו לעשות והציעו לצלם אותנו יחד על רקע השקיעה ולשלוח לנו הביתה... :)
למתענינים, אחרי אותה פגישה, ירד השידוך...

תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 18/06/2012 22:25:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2012 23:15 לינק ישיר 

חחחחחחח
אם זה היה אהרון, הוא בורח עם העדשה...ׂׂ;))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2012 23:29 לינק ישיר 

חח... חשבתי על זה :), אז זה בטוח לא היה ארון זה שיצאתי איתו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2012 00:58 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
חחחחחחח
אם זה היה אהרון, הוא בורח עם העדשה...ׂׂ;))
חחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2012 15:38 לינק ישיר 

תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 19/06/2012 15:38:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2012 22:21 לינק ישיר 

פעם נפגשתי עם בחורה שמרוב שהייתה מרוכזת בדברים שלי מזגה מעל לשפת הכוס את הקולה והתלכלכה לה השמלה. נס שהיא הייתה מהבנות שחושבות ששחור מרזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2012 22:29 לינק ישיר 

בפעם הראשונה שנפגשתי בחיים הגעתי כולי לחוץ חמש דקות לפני הפגישה למלון אני לחוץ יושב ומחכה מתקשר לאמא שתשאל את השדכנית מה קורה למה הבחורה לא מגיעה ראיתי שם רק זוגות לא הייתה אף אחת לבד אחרי חצי שעה ניגשת אלי בחורה ושואלת אותי אם אני אליהו עניתי שכן היא התנצלה ואמרה שהיא הגיעה עם אחיה והם לא חשבו שאני זה אני בגלל שבברורים ספרו להם שאני שמן והיא ראתה רזה אז לא חשבה שזה אני כנראה מה שקרה שענו להם תשובות לגבי התאום שלי. סיפור אמיתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2012 11:31 לינק ישיר 

פדיחה חזקה שהיתה לי.
בין פגישה 2 ל3 .כשעדין לא ענינו תשובה, פתאום אני שומעת מישהו אומר לידי: "אני חזרתי אתמול מפגישה, עדין מתלבט, נראה..."  תוך כדי אנחנו קולטים אחד את השני.
זה היה פדיחה, אבל זרמנו, צחקנו קצת ודיברנו איזה רבע שעה,
הבחור מבחינתו היה להמשיך לפגישה, (מה אכפת לו? הוא מאורגן, אני לא מאופרת, שלומפרית,עייפה, בגדי יום חול, א קיצער, לא נעים...)
ולא היה לי איך לצאת ממנו, פתאום אני רואה אוטובוס ובלי להתבלבל אמרתי לו שאני צריכה לעלות.
הקטע היה שנפלתי על אוטובוס בינערוני, שזה אומר שעה וחצי הלוך שעה וחצי חזור, איזה ברוך...
נפגשתי איתו אח"כ פעמים ובסוף זה ירד.

וזה לא נגמר, אחרי כמה זמן אני פוגשת את חברות שלי
והם אומרות לי: "מזל טוב" ,התברר שהם ראו אותי עם הבחור בבגדי יום חול  כשאנחנו מרוגשים אז הם היו בטוחות שאני מאורסת, להסביר להם את העיניין זה היה חתיכת קטע..

תוקן על ידי אחת_שתים ב- 22/06/2012 11:44:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 13:00 לינק ישיר 

ואאוווו.... צחוקיםםםםםםםםם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 13:14 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחח

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2012 17:09 לינק ישיר 

והנה עוד פאדיחה מוכרת שקרתה לי:
הלוך הלכתי בטיילת תל אביב ולצידי עלם חמודות, שוחחנו לנו בנחת על הא ודא ועל משמעות החיים ושאר שטויות שמדברים בפגישות.., והנה אסון קרה-נתקעה לה אחת מנעלי מחודדות העקב בחריץ שבין לוחות העץ ברצפת הטיילת.., מה עושים??, עם חיוך על פני וביודעי שלא אני הראשונה שהדבר קרה לה הוצאתי את רגלי מהנעל שחררתי את הנעל ואמרתי לעלם: "עכשיו לפחות יהיה לך מה לספר כשתחזור הביתה.."
(כמובן שהמשכנו לטייל ולמרות כל זהירותי נתקעתי עוד פעם...-ואז זה היה סימן משמים שיש לעזוב מקום קלוקל זה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2012 17:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2012 18:20 לינק ישיר 

משהי12 כתב:
והנה עוד פאדיחה מוכרת שקרתה לי:
הלוך הלכתי בטיילת תל אביב ולצידי עלם חמודות, שוחחנו לנו בנחת על הא ודא ועל משמעות החיים ושאר שטויות שמדברים בפגישות.., והנה אסון קרה-נתקעה לה אחת מנעלי מחודדות העקב בחריץ שבין לוחות העץ ברצפת הטיילת.., מה עושים??, עם חיוך על פני וביודעי שלא אני הראשונה שהדבר קרה לה הוצאתי את רגלי מהנעל שחררתי את הנעל ואמרתי לעלם: "עכשיו לפחות יהיה לך מה לספר כשתחזור הביתה.."
(כמובן שהמשכנו לטייל ולמרות כל זהירותי נתקעתי עוד פעם...-ואז זה היה סימן משמים שיש לעזוב מקום קלוקל זה)

את לא הראשונה שזה קורה לה. לליטאי יש הסמכה בחילוץ עקבים מהדק שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2012 18:29 לינק ישיר 

אויי וואי, לא לפי כבודו ש הליטאי.
אתה צריך ללכת עם נושא כלים שיטפל גם בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2012 20:05 לינק ישיר 

גם לי זה קרא פעמיים עם בחורות שנתקע להן העקב

חבר שלי נפגש עם מישהי שנשבר לה העקב......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----פדיחות בפגישות-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 55 56 57 ... 63 64 65 לדף הבא סך הכל 65 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.