|
|
| נשלח ב-18/1/2013 09:07 |
|
| |
ניקים חדשים, כאן תוכלו להוסיף סיפורים משלכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 11:53 |
|
| |
טוב, אני חדש פה... אני "ירוק" בעניין השידוכים.. לא יודע אם זה "פאדיחה" אבל שיהיה...: בפגישה הראשונה שלי אמרו לי שזה צריך להיות בסביבות השעה וחצי פלוס מינוס, אז אמרתי לעצמי שאני אתן הצצה חטופה בשעון תוך כדי הפגישה לדעת כמה זמן עבר וכך אוכל לדעת מתי לסיים. הפגישה התחילה ב-8 והשיחה זרמה בנעימים, לאחר פרק זמן החלטתי להסתכל בשעון ולא רציתי להסתכל אז כזה נתתי הבטה ממש חפוזה וזה היה נראה לי 9. אחרי כמה זמן אמרתי לעצמי עברה בערך עוד חצי שעה וסיימתי. אני יוצא מהפגישה אני מסתכל בשעון אני רואה 10:40, כנראה שהסתכלתי בשעון היה 10 ולא 9.. אני לא חושב שהעקתי על הבחורה כי המשכנו אחרי זה (עד שהיא הורידה.. ).
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2013 12:24 |
|
| |
מה שנקרא, פגיישה באורך ספונטני.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 22:16 |
|
| |
ממש כך....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 22:43 |
|
| |
אחד הבחורים שנפגשתי איתם דיי זמן... אז הפגישה הראשונה הייתה אצל חברה של המפשחה... הקיצר... אמא שלי הייתה שם...
והיא יודעת-- אני מחחפת.
אחרי שעתיים וחצי שהוא הלך...
היא אומרת לי: "מהההה??? ייבשת אותי!!"...
חחחח וועליה...
איך היה לי כיף :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 23:23 |
|
| |
אחת הפגישות עם אחד הבחורים הראשונים שלי שהתקיימה בבית היתה מאד משעממת. אחרי חצי שעה כשכבר הרגשתי שאני הולכת להרדם, אמרתי לבחור שבעיקרון יש לו אוטובוס לב"ב בעוד חצי שעה והבא אחריו רק בעוד שעתיים, לכן עדיף שיצא עכשיו כי חבל שסתם יחכה הרבה זמן.
הבחור שאל אותי איפה התחנה ממוקמת, לקחתי אותו לחלון של הסלון ופשוט הסברתי לו איך להגיע..
כך הסתיימה לה הפגישה המשעממת..
אז מה, עשיתי פדיחה??
תוקן על ידי טיע ב- 28/01/2013 23:21:07
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 23:31 |
|
| |
טיע... כנראה... חח
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 11:37 |
|
| |
לא יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 12:28 |
|
| |
למה לא יפה? אני חושבת שהייתי מאד הוגנת כלפיו. שנינו הרגשנו שזה לא זה, הפגישה לא תוביל לשום מקום, אני גרה בחור שרק כמה פעמים ביום יש אוטובוסים לערים הגדולות, בדיוק באותו רגע אמור היה להגיע אוטובוס, לא חבל להמתין סתם???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 12:39 |
|
| |
פעם אחת חיכתי לבחור במלון. פתאום צדו עיניי זוג חברים שחיכו אף הם לבחורות שלהם. אחד מהבחורים היה שכן שלי.
שמתי לב שהחברים מסתודדים ומגניבים לעברי מבטים.
לפתע אחד מהבחורים ניגש אלי (לא השכן שלי) ושאל אותי אם אני ממתינה לבחור (אהבל, אם לא, אז למה אני פה??) אמרתי לו שכן. הוא שאל אותי אם השם שלי הוא שרה (סתם שם שעלה לי במח עכשיו), עניתי שלא, אז הוא הלך לשכן שלי ועשה תנועה של 'לא' באצבע..
כאילו מה? הוא פחד שאני זו המוצעת??
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 13:27 |
|
| |
מה? כל השכונה שלך כזאת? פדחנים אחד אחד...=)
והוא לא פחד שאת המוצעת... הוא התבאס שאת לא..=)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 13:32 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיע תוכלי לכתוב ספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 13:40 |
|
| |
הייתי פעם בפגישה שניה במלון קראון פלאזה (הולידי אין) בירושלים (ליד בנייני האומה, למי שלא מכיר), בקיצור, בסיום הפגישה יצאנו החוצה לכוון התחנות של בנייני האומה. הבחור גר בירושלים ואני הייתי צריכה לחצות את הכביש לתחנות של הבינעירוני. אמרתי לו שזה בסדר ואני יכולה להמשיך לבד לתחנה וכאילו שיבין את הרמז ויתחפף.. אבל הוא היה ככ ג'נטלמן והתעקש ללוות אותי עד התחנה.. :( לא רציתי לפגוע בו והתפללתי בליבי שהכל יעבור בשלום. אך לרוע מזלי, בתחנה שנעמדתי בה, ישבו 2 בחורות המכירות אותי.. לא שגנבתי משו, אבל לא בא לי שיחשבו שהולך אצלי משהו ובמיוחד כשידעתי שזו הפגיש האחרונה איתו..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2013 13:46 |
|
| |
היית אומרת שאת מתנדבת בחינוך מיוחד.
|
|
|
|