תודה שנכנסתם לאשכול . נכון הכל אמת אני מוכן לתת לכם DVD כפי שיפורט בהמשך אבל... אני רוצה שתשמעו את המקרה הבא ואז תח" /> פורום: א חרדים ספרדים - רוצים סרטים ב DVD בחינם .......כנסו !!! – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

רוצים סרטים ב DVD בחינם .......כנסו !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2006 16:33 לינק ישיר 
רוצים סרטים ב DVD בחינם .......כנסו !!!

בס"ד*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. תודה שנכנסתם לאשכול .

2. נכון הכל אמת אני מוכן לתת לכם DVD כפי שיפורט בהמשך אבל...

3. אני רוצה שתשמעו את המקרה הבא ואז תחליטו כיצד לעזור :

בין כל המבקרים הזמניים אשר פקדו את ביתנו ביום פורים הגיע אברך ספרדי אשר בענין שבטיפולו  אני רוצה לספר את המקרה ואת עזרתכם .

בתחילה הוא סיפר שהוא מטפל ביתומה והוא מבקש צדקה .

בהתעינינות נוספת הוא סיפר שהיתומה היא בת אחותו אשר נהרגה בתאונת דרכים ל"ע לפני מספר שנים בסקנידבניה  וכעת היא מוחזקת אצלו .

הצענו לו להצטרף איתנו לסעודת פורים (וכמה שמחנו  שעלה בחלקנו שהוא נאות לכך ) וכך במשך הסעודה הוא סיפר לנו את המקרה הטרגי הבא :

אחותו ע"ה התגוררה בנפרד מבעלה במשך עשר שנים באחת ממדינות סקנידיביה ול"ע לפני שנתים לערך היא נהרגה בתאונת דרכים והבת נשארה יתומה מאם ומאב אשר מעולם לא הכיר בה לא לידתה .

המדינה הזרה ביקשה את "טובת" הילדה ורצתה להשאירה בתחומה גם לאחר ימי השבעה . כך נדחו ימי השלושים והחודשים כאמצעי להחזיק את הבת בישראל כנגד הלחץ של קונסול המדינה הזרה בישראל .

מהמדינה הזרה עבר הענין לרשויות הרווחה בישראל אבל הילדה לא הצליחה להשתלב אצל בני המשפחה עד אשר באחד הביקורים של האברך אצל הוריו נודע לו כי אחותו מוכנה לקחת אותה לאילת אצלה והוא בדרכו החכמה אמר לה למה לך ? יש לך עבודה וכו..... וכך שכנע אותה  להעביר אותה לרשותו .

הילדה עברה לרשותו , שובצה במסגרת תורנית של בת יעקב ונקלטה בצורה נפלאה לפליאת עובדי הרווחה  וכמובן גדלה בבית של תורה  ומצוות .

אך לצערנו היהודי הוא אברך אשר קשה לו להתמודד עם הוצאות הטיפול היומי יומי של היתומה וההוצאות המשפטיות להשאירה ברשותו ולכן החלטתי לפנות אלכם אחי ורעי לבא ולאמץ את המקרה הזה באופן אישי .

אני יודע שאנשים אוהבים לקבל כאשר הם נותנים ולכן החלטתי שכנגד כל תרומה שנקבל עבור המקרה הנ"ל אתן :

DVD  בנושא אורי זוהר מדבר בגילוי לב   (הפקה חדשה שעדין לא נמכרת בחניות ) כנגד תרומה של 50 ₪

כנגד תרומה של 100 שקל יתקבל DVD   נוסף   באורך 60 דקות על רבי רבי מאיר הנס מפי *:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />הגאון הרב בן ציון מוצפי (הפקה חדשה שעדין לא נמכרת בחניות )

כנגד תרומה מעל 100 שקל יתקבל DVD  נוסף של הגאון הרב בן ציון מוצפי עם התוכנית שמחה ולא עצב ושמחה של מצווה באורך 60 דקות .

את ההפקדות ניתן לבצע בכל בנק הדואר עפ"י פניה אלי באישי !

אני מבקש לעשות מאמץ גדול אצל קרובים ,חברים ובני משפחה לעזור ולאמץ את המקרה הנ"ל  !

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 01:23 לינק ישיר 

שידור אתה גדול כמו תמיד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 09:04 לינק ישיר 

כל הכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 12:09 לינק ישיר 

טסדיק
........
גובה 1.75
שיער שחור
עינים חומות .

חבר"ה לא גדול ולא קטן אנו רוצה אתכם גדולים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 13:15 לינק ישיר 

שידור

מה זה תוכנית שידוכים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > רוצים סרטים ב DVD בחינם .......כנסו !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext