באחד מהסרטים הישנים הלא נפוצים, נמצא קטע נפלא זה, מצאתיו היום, ואני יכין את הקטע לפורום, אני מקווה להעלותו או היום בלילה או מחר בבוקר באשכול הזה , מישהו ראה כבר את זה?
נשלח ב-16/3/2006 09:20
תעלה, זה נשמע מעניין
נשלח ב-16/3/2006 14:01
אוקיי אז הנה הלינק לשמיעה בלבד, אם אתם מעונינים בצפיה בסרט תגידו ואני יעלה את זה:
תהנו ותגיבו
תוקן על ידי - מאירעינים - 16/03/2006 13:59:56
נשלח ב-16/3/2006 15:51
נחמד. אך הפעם לא אגמור את יום העבודה עם שמיעה הלוך וחזור. בכל אופן - מאיר עיננו - תודה על ההשקעה. שבת שלום.
נשלח ב-16/3/2006 17:55
מאיר עינים , למה המשחקים האלו בהתחלה כתבת שאתה מעלה את הקטע לצפיה אחר כך לא לצפיה רק לשמיעה ,אז הנה אתה רוצה שלפחות מישהו אחד יגיב, הנה הגבתי !!! מקווה שזה יעזור לך לתחושת סיפוק הרייטינג הגבוה בפורום .
נשלח ב-16/3/2006 18:23
בס"ד
מאיר עינים -
די -
וכי אינך יודע שלראות אותו שר זה הרבה יותר מלשמוע אותו שר?
נשלח ב-16/3/2006 18:49
צר לי על ה"רוטנים" , תחשבו גם על ההשקעה. מאיר עיניים - תודה ! אשמח מאד באם תעלה קטעים נוספים.
נשלח ב-16/3/2006 19:30
בס"ד למאיר עיניים הי"ו לא לשים לכל המלעיזים והמדברים מה שאינם מבינים נראה אותם עושים מאמץ מינינמלי להעלות משהו או לכתוב משהו תמשיך בדרכך ותוסיף כמלוא ידך המלאה שבת שלום
נשלח ב-17/3/2006 00:03
חברה, דעו לכם כמו שכתב בן שחר ושחסד3, יש כאן הרבה השקעה למען הרבה אנשים שאינני מכיר, אני רואה שיש הרבה צופים וכמו"כ בקונצרטים ואירועי חזנות שאני משתתף אני שומע הרבה מדברים על הפורום הזה, זה נותן לי את התחושה שאני מהנה אנשים וזה מעודד אותי להמשיך, גם עכשיו שהעליתי רק לשמיעה רציתי לבדוק את ההתענינות שיש לאנשים כאן אם הם דווקא רוצים את הקטע לצפיה או לא, זה השקעה בשבילי, ואני רוצה לדעת אם זה שווה, ובנתיים אני מבין שיש איזה 5 או 6 אנשים שזה מעניין אותם מאד והם הגיבו בפורום, קיבלתי עוד 5 תגובות באישי, אני לוקח בחשבון שיש הרבה אנשים שרק צופים ולא משתתפים, (וחבל מאד, כי גם הם נהנים מהשקעה שלי והייתי נהנה אם היתי מקבל מהם גם), יש גם עוד אנשים שרוצים אבל הם לא מרגישים צורך לכתוב זאת, בכל אופן, אני יעלה את זה לצפיה עכשיו, ואני מקווה לראות את ההתעניינות שלכם הצופים והמשתתפים יותר באופן פעיל, ותודה מראש.
תודה רבה לך מאיר על ההשקעה המרובה עבור הפורום ומשתתפיו הצופים והכותבים, כולנו מעריכים זאת אם בכתב או בהוקרה אישית המשך בפועלך המבורך , ותודה רבה.
הקטע הזה נמצא בתוך סרט ישן ויפה יש לי אותו, אני חושב ששמו הוא "ליבע....." משהו כזה, הביצוע של ולדמן לא צריך את הציונים שלי, ביצוע מעולה ביותר. תודה רבה.
נשלח ב-17/3/2006 08:53
שלום לך מאיר, דע לך שהשירות שאתה עושה למען כלל חובבי החזנות ה"מבינים" יותר או המבינים פחות, גדול מאד מאד. אני בטוח שהתגובות המעטות הן רק בגלל הקושי והסירבול של המערכת. הרישום וקבלת אישור הכתיבה מונעים מהאנשים להגיב ולפרגן באופן ספונטני . כל תגובה שאתה מקבל או אף האחרים שעושים למען הכלל, צריכה להיות מוכפלת בכמה מאות של גולשים פסיביים שלא מגיבים באופן פעיל. תודה לכולם והמשיכו לגרום לנו עונג.
נשלח ב-17/3/2006 09:11
בס"ד מאיר היקר הי"ו ראה תגובה שכתבתי לקטע של יוסל'ה ולא סתם אמר מי שאמר: ..... נובחים והשיירה עוברת אם נשים לב לכל אחד נעסוק בעבר ואנו מעדיפים להתרכז בעשייה העכשווית והעתידית שבת שלום
נשלח ב-17/3/2006 09:40
בס"ד
מאיר עיניים -
אולי אתה לא יודע, אבל אתה
100
...ותמשיך לעשות חיל להנאתנו.
נשלח ב-17/3/2006 09:59
מאיר עיניים למרות שהגבתי על הקטע לשמיעה, אני חוזר שנית ומחזק את ידך. גם אם יש אנשים שחושבים שהכול מגיע להם,שים לבך אל הרבים הנהנים גם אם לא מגיבים. ושוב תודה על ההשקעה קבל
נשלח ב-17/3/2006 13:51
מאיר עינים היקר, רציתי רק להבהיר שאני בין אלו שמעריכים מאד את השקעתך. אני אמנם הראשון שהגבתי, אך בצורה חיובית. ללא קשר לשמיעה או צפיה - הפעם הקטע לא עשה לי את הריגוש כמו הרבה קטעים קודמים שהעלית, וגרמו לי לשמוע ולהגיב בהתלהבות. אני מניח שזה ברור שכאשר אני מדווח ששמעתי קטע מסוים הלוך וחזור במשך יום עבודה - איני יושב וגם צופה בו. אז כה לחי, והמשך. במלוא ההערכה.
נשלח ב-17/3/2006 13:56
קטע נוסטלגי, מעורר געגועים לדור הזהב של עולם החזנות, אין ספק שלצפיה זה משהו אחר משמיעה, תודה רבה על ההשקעה. אבל גם זה צריך להוסיף עולם החזנות של היום יש לו הרבה מה להציע שלא היה בדור העבר כמו משה שטרן והלפגוט ועוד, לכל אחד מעלותיו הייחודיים.