בית פורומים שידוכי חרדים

-----בדיחות בשידוכים-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2008 00:17 לינק ישיר 

בחור מבוגר הזכיר את עצמו אצל אחד מגדולי הדור
ההוא אמר לו שיש לי סגולה עבורך
אמר אבל מרן אני לא רוצה סגולה אני רוצה בלונדינית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2008 00:38 לינק ישיר 

שאלה: "מה אומרים בפסח על החמץ?"

תשובה: "חמץ הוא חיפש, חמץ הוא מצא (חמץ ומצה)..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2008 00:47 לינק ישיר 

שאלה: "איך יודעים שהיה רדיו בתקופת התורה?"

תשובה: "כי כתוב - וישמע ה' קול ישראל..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 05:46 לינק ישיר 

כקריעת ים סוף... למרות שהרווקים/ות רואים שהנשואים גועשים ומתרוצצים כגלי הים, ואין להם יום ולילה בגלל הילדים שבוכים והטרף שצריכים להביא הביתה ,ומתמודדדים עם חובות משכנתאות וגמחי"ם, בכל זאת ובניגוד לכל היגיון הם קופצים לאותו ים סוער- כמו עם ישראל בים סוף.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2008 23:19 לינק ישיר 

אחות שלו, יש דברים שהם לא בדיחה.

טוטיל'ה חמודיל'ה, בואו הכנסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2008 23:52 לינק ישיר 

וואלה????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2008 11:24 לינק ישיר 

(לא הבנתי את העניין על העירקים.) בן כמה אמרת שאתה?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2008 10:15 לינק ישיר 

לקט בדיחות שובניסטיות,
ב. היה אדם שדרס אשה וזוכה בבית המשפט - כי האשה צריכה להיות במטבח ולא בכביש, לעומת זאת אדם אחר שדרס אשה הורשע, וזאת משום שהוא התנגש עם רכבו במטבח...
  ב.מה זה "מעמד האשה" ?!  השטיח שעל יד הכיור במטבח...
ג. מה ההבדל בין אשה לשודד- ים?! שודד - ים רוצה או את הכסף או את החיים, אשה רוצה גם את הכסף וגם את החיים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 23:32 לינק ישיר 

תן גז.............................................................................
החבדניק מגניב .
מכייף בכיף נעלם לו אהה?!!?!

חמוד בטרף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צ צח צחק צחקת צחקתי ...

אגב , נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2008 10:24 לינק ישיר 

לאחר כל הבדיחות ה'טפשיות' הנ"ל, רצ"ב מעט בדיחות איכותיות מעניינו של יום, שרק בוגרי ישיבה רציניים יצליחו / ידעו להנות מהן כדבעי(ולמי שחיי את הספרות והאוירה האידישאית בתקופת התחדשות העברית). הזכויות (ברובן) שמורות לדרוינוב - אמן הבדיחה והחידוד במחצית הראשונה של המאה הקודמת... 1. פעם אחת בט' באב ישב לו החוזה מלובלין ז"ל ראשו בין ברכיו ובכה בדמעות שליש על חורבן ביהמ"ק עד שעמדה נפשו לצאת מחמת צער, נכנס אצלו הרב ר' מרדכי מרקובי לבדח דעתו קצת, שאלה יש לי לשאול אל רבינו: הכתובה שנתתי לאשתי נתקרעה מרוב יושנה, עמדה אשתי ודיבקה את הקרעים בשאור, מותר לי לדור עם אשתי בפסח? שמע אותו צדיק ושחק. 2. ביו"ט א' של חג בא הגרף - בעליה של העיירה לביהכ"נ, לראות מנהגי תפילה של יהודים בא, מיד פינו לו מקום בכותל המזרח והגבאי ישב לידו ובאר לו הכל. שהתחילה מכירת העליות והשמש הגיע למכירת "מפטיר", פשט הגביר של העיירה שלש אצבעות, הסביר הגבאי לגרף: רצונו של הגביר לקנות עליה זו בשלשה זהובים. שמע הגרף ופשט כל חמש אצבעותיו. נבוך הגבאי ואמר לו: אדוני הגרף מה לך ולסחורה שאין אתה יודע מה טיבה?. החזיר לו הגרף, את טיבה של הסחורה איני יודע אבל את טיבו של הגביר שלכם אני יודע, אם הוא רוצה לקנות בשלשה מובטחני שהיא שווה לכל הפחות חמשה... 3. ער"פ הביא מחבר את ספרו החדש לעשיר אחד ב"תורת מתנה". נטל העשיר את הספר ואמר למחבר: חביב עלי ספרך, ותודתי נתונה לך. א"ל המחבר: חביבה עלי תודתך, אבל שאלה יש לי לשאול אותך, שמא אתה יודע מפני מה אין אומרים "מזמור לתודה" בער"פ?. אמר העשיר אני איני יודע, שמא אתה יודע?. החזיר לו המחבר: הן, אני יודע, ער"פ שקורבנותיו מרובין אין יוצאים ידי חובה ב"תודה"... 4. שנים באו לרב מקבל שוחד לדין, שמע הרב את טענותיהם וא"ל הדבר טעון עיון, שובו ובואו מחר. מיד הבין אחד מבעלי הדין למה מענה הרב את הדין - ואמר לו: ברשותך, רבי, אספר לך מעשה שהיה: מעשה בכפרי שערך את ה"סדר של פסח", וכשהגיע ל"ר' אלעזר ור' יהושע ור"ע ור"ט", ראה שאשתו מטיפה מכוסה. מחה ואמר לה: כאן אין מטיפין, הללו רבנים הם ולא מכות!. וכשהגיע ל"דם, צפרדע, כנים", ראה שאשתו אינה מטיפה מכוסה. תמה ושאל: מפני מה אין את מטיפה?. השיבה לו האשה: חוששת אני שמא גם אלו רבנים הם. נאנח הבעל והחזיר לה: אפשר שלשעבר היו רבנים, עכשיו אינם אלא מכות... 5. ער"פ שלחה הקהילה מצה ויין וכל צרכי פסח לאסירים היהודים. למחר הלך השמש לשם, ושאל את האסירים - אם קבלו הכל ועשו את הסדר כהלכתו?. קם הזקן שבהם ונתן שבח והודיה לקהילה ואמר: ב"ה עשינו את הסדר ככל ישראל לא חסרנו אלא דבר אחד. שאלו השמש ומה חסרתם?. השיב הזקן כשהגענו ל"שפוך חמתך", ביקשנו לפתוח את הדלת ולא עלה בידינו... 6. יהודה-לייב גורדון (מגדולי סופרי העברית החדשה במחצית הראשונה של המאה הקודמת)הזמין את המומר ק.א. שפירא (משורר ידוע) ל"סדר של פסח". חזר שפירא והזמין את יל"ג ל"סדר של פסחא". וכשבא אליו יל"ג בתחילת הלילה, מצא שהכל כבר תם ונשלם. א"ל יל"ג: בוא וראה מה בין סדר שלנו לסדר שלכם, אנו פינו מלא עד חצות לילה, ואתם תיכף ומיד עם ערב כרסכם מלאה. החזיר לו שפירא: מה תימה יש בדבר?, אתם שוהים הרבה ב"מה נשתנה", ו"בעבדים היינו", ואילו אנחנו מתחילים מיד ב"דבר אחר"... 7. אור לי"ד, אמרה אשה לבעלה: לך ובדוק, כבר ביערתי כל החמץ מן הבית. נהם הבעל לעברה: הרי את בבית. לגלגה האשה ואמרה: חמץ זה אינו מעכב, עוד לפני עשרים שנה מכרו אבא לגוי... 8. אב טעה בהגדה של פסח וקרא: דם, צפרדע, בנים... הפסיקו בנו: אבא, 'כנים' כתיב. החזיר לו האב: אין בכך כלום, אף 'בנים' מכה יפה הם... 9. כשהגיעו "מתקני הסידור" ל"דיינו" שבהגדה של פסח, טבל הזקן שבהם קולמוסו בדיו, ומחק הכל. אמרו לו תלמידיו: רבנו, שמא נשאיר זכר?. הסכים הזקן, טבל עטו בדיו והשאיר זכר - "אילו נתן לנו את ממונם, ולא נתן לנו את התורה דיינו"... 10. ראה שמעיה בטלן שחג הפסח ממשמש ובא ובידו אין כלום לצרכי החג, נמלך וכתב מכתב לקב"ה: אבינו מלכנו, רחם נא ותן לעבדך שמעיה בן פיבוש הלוי ממון לצרכי הפסח. כתב את המכתב, וחתם עליו בסלסולים 'שמעיה במוהר"ר פיבוש סגל' וזרקו לשמים. עשה הרוח שליחותו, והביא את המכתב לידי רוטשילד. קרא רוטשילד את המכתב, שלח אחרי שמעיה ואמר לו: שמע האלהים את תפלתך, ושלח לך על ידי חמישים זהובים. נטל שמעיה את הזהובים והביאם לאשתו. נסתכלה בו אשתו וראתה שפניו עצובות. אמרה לו: שמעיה, על מה אתה נעצב עכשיו?. החזיר לה שמעיה: מי יודע כמה הותיר רוטשילד זה בידו שכר טרחה!... 11. שאלו למחודד אחד: מה טעם אנו עושין בסדר של פסח זכר לטיט ולמרור של ישראל במצרים, ואין אנו עושים זכר לרכוש הגדול שהוציאו ישראל ממצרים?. השיב המחודד: טעמו של דבר, שהטיט והמרור עדיין לא פסקו ואילו הרכוש הגדול לא נשתייר ממנו אפילו זכר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2008 03:04 לינק ישיר 

זה היה סתם לקט מענייני דיומא... לגבי 'חד וחלק' של מ. צ. פרוש - אין לי מושג, זה מסוג הספרים שחלפו מהעולם... אולי תנסה בחנויות בגאולה וכדו'. תנסה את 'אוצר הבדיחה והחידוד' (אני מקווה שאני לא טועה בשם) של דרוינוב, הרבה יותר מוצלח, לדעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2008 02:28 לינק ישיר 
הבנים מרמים הבנות מרמות

הגירסה מויקיפדיה:
מנרה נוסדה בשנת 1943 על ידי גרעיני נוער מתנועת הנוער העובד ונוער עולה מגרמניה ומפולין. שמו משמר את השם הערבי של המקום. ועדת השמות הממשלתית קבעה למקום שם עברי: "רמים", אך חברי הקיבוץ סירבו להשתמש בו. כדי להדגיש את התנגדותם סיפרו החברים סיפור על קבוצה של רווקים בני הקיבוץ, שצעדו לעבר מושב רמות נפתלי הסמוך על מנת להיפגש עם בנותיו, בוגרות בית הספר החקלאי בנהלל. בדרכם פגשו הבוגרים עובר אורח ששאלם מי הם ולאן הם הולכים, והקבוצה נאלצה לענות לו כי הם מרמים והולכים לרמות

גירסה שקראתי:
כאשר נפגשו בני מנרה עם בנות רמות נפתלי הבנים הציגו את עצמם "אנחנו מרמים" והבנות השיבו "אנו מרמות".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 01:26 לינק ישיר 

בס"ד

חזק, פרודיה טובה על הנושא המצחיק הזה - עירוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2008 22:13 לינק ישיר 

מה השווה בין שידוכים למנגל?
עד שמוצאים חתיכה היא לא מוכנה...

I go to school 
                                                 "תסכול" I get
      "חצי מסטול" I come back home  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2008 21:40 לינק ישיר 

מצא אישה, מצא טוב.
לא מצא, עוד יותר טוב.

הבעל המצוי אינו רצוי
הבעל הרצוי אינו מצוי
הבעל המצוי והרצוי- נשאוי

מה עושה פרסי כשנשברת לו כוס?
מחתן את הבת...

I go to school 
                                                 "תסכול" I get
      "חצי מסטול" I come back home  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----בדיחות בשידוכים-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.