| נשלח ב-6/1/2009 15:31 |
|
| |
מעיישה נוירא "הגראד שרודף אחרי השוויגער"
השוויגער שלי [=לא מדובר בניק השוויגער המוכרת לנו מהפורום] גרה אי שם בדרום [=המיקום המדויק חסוי מטעמי ביטחון] ובחצר ביתה נפל לפני כמה ימים טיל גראד, השוויגער נכנסה לפאניקה וטוב שכך, התחילה לייבב כמו שהיא יודעת, שהיא רוצה שניקח אותה מהבית ונעביר אותה למקום מבטחים
לאחר התייעצות של כמה ימים כדי שהיא תסבול עוד קצת מהגראדים ומהצבע האדום הודענו לה שאנחנו מעבירים אותה לאיזה בית אבות המקום שהכי טוב בשבילה.
הבוקר היא מתקשרת [תוקם ועדת חקירה מי נתן לה טלפון כדי להתקשר] והיא שוב מייבבת שהגראדים רודפים אחריה עד למיקום שבו היא נמצאת [=שוב המקום חסוי מטעמי ביטחון], אמרתי לה לפחות בגיל שלך יש מי שרודף אחריך.
אודה לכם אם יש כאן מישהו שמוכן לקחת אותה לתקופה של חודש חודשיים או עד שהיא תתיפגר.
|
|
| נשלח ב-15/1/2009 12:36 |
|
| |
שידוכים דומים לקריעת ים סוף, הגעת לים המון דגים קופצים לקראתך, הכנסת רגל כולם נמלטים.
|
|
| נשלח ב-18/1/2009 12:56 |
|
| |
איזה בדיחה.
אשכול שאני פתחתי - 22,000 צפיות.
כן ירבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2009 22:06 |
|
| |
זוג נשוי חוזר מהחתונה הביתה, אמר הבעל לאשתו כל הבית לפניך ובשבילך, הכל הכל למעט תיבה אחת קטנה שהיא שלי ורק שלי. אל תציצי ואל תעיזי לבקש ממני לשתף אותה איתך ובטח לא לגלות לך את סודה. עוברת לה שנה מאושרת והאשה מסוקרנת לדעת מה מכילה התיבה. ביום הנישואין הולך הבעל לבית הכנסת בבוקר, והופ הוא שוכח את מפתח התיבה בבית. ראתה האישה את המפתח ולא הצליחה לעמוד בפני רגש הסקרנות. היא פותחת את התיבה בלאט והנה בתוכה שלושה דלרים וארבעה ביצים. היא סוגרת את התיבה בתמיהה ומחכה לשובו של בעלה. כשהגיע הבעל הביתה אומרת לו אשתו היום יום הנישואין שלנו. אומר לה בעלה אכן. אומרת האשה ודאי תתן לי מתנה, הבעל: מה שאת מבקשת אתן. האשה: אני רוצה שתסלח לי. הבעל: על מה? האשה: פתחתי את התיבה. הבעל: אוקיי סלחתי. האשה: עכשיו אתה חייב לגלות לי את הסוד שעומד מאחורי התיבה. הבעל: זה יותר מדאי. לחצה האשה על בעלה עד שלא נותרה לו ברירה והוא סיפר: לפני שהתחתנתי אמר לי המדריך חתנים שקר הוא הרעל הכי גדול לחיי הנישואין, לכן תקבל על עצמך לא לשקר בחיי הנישואין. אך אם ח"ו יצא לך לשקר תעשה לעצמך סימן: הנך לעצמך תיבה קטנה ובתוכה תניח דולר כנגד כל שקר שיהיה לך לזכרון כל הימים. אומרת האשה אני מאד מעריכה אותך שבמשך שנת נישואין שיקרת לי רק שלושה פעמים אבל מהם ארבעת הביצים? עונה הבעל בשפל קול כל פעם שהצטברו אלף דולר החלפתי אותם בביצה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2009 22:07 |
|
| |
בס"ד
חחח
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 19:02 |
|
| |
נכנס פעם בחור לחדרו של הבאבא הקדוש ומסיח את אשר על ליבו , רווק מזדקן אנוכי, תלאות קשות ורבות עברו עלי בשידוכים. איני יכול לסבול יותר!. שוקע הבאבא בהרהוריו בשמך מספר דקות ואומר לבחור: יש לי סגולה בשבילך!. קוטע אותו הבחור, איני מעוניין בסגולה אני מעוניין בבלונדינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 19:57 |
|
| |
הבדיחה הקודמת על הדולרים שמעתי מהרב מיכאל לסרי ..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 23:11 |
|
| |
תגידו..מזה שוויגער הזה שאתם אומרים כל הזמן? ומאיפה המצאתם את זה בחיים לא שמעתי על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 23:18 |
|
| |
שוויגער- חמות בלע"ז...
|
|
|
|