בית פורומים שידוכי חרדים

-----בדיחות בשידוכים-----

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2009 00:44 לינק ישיר 

פעם חתן הגיע לחופתו אם מוצץ בפה אז שאלו אותו מה היציאה הזו ?? מוצץ?
אז הוא אמר להם שהוא זוכר שהיה קטן אז  בברית אמרו שכשם שנכנס לברית כך יכנס לחופה ולמעשים טובים!!! 
חחחחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2009 00:53 לינק ישיר 

חחח... מרגישים כאן את האווירה של שעת הכפית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2009 00:59 לינק ישיר 

בס"ד

חבר'ה חזק ביותר.
תמשיכו להביא בדיחות ולמלא את האשכול בכל טוב.

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2009 01:04 לינק ישיר 

חח ניראה לי שכבר נגמר מקווה שאני יזכור עוד בדיחות ( ישנם בדיחות שכבר נאמרו כאן אז איני יכול לכתובם שוב  .מקווה שאני יזכר בעוד בדיחות טובות למה לא בכיף

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2009 13:03 לינק ישיר 

מה אין לכם בדיחות על שידוכים??כבר נגמר ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2009 13:56 לינק ישיר 

אחת יש לה חברה גורית.
יום אחד היא יושבת בתחנה ורואה את הבעל של חברה שלה עובר. אחרי 10 דקות חברה שלה עוברת שם אז היא אומרת לה "וואי! ראיתי את בעלך! הוא עבר כאו ממש לפני 10 דקות..." אז חברתה עונה לה "כן..., אנחנו עושים הליכה ביחד..."
חחח....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2009 14:10 לינק ישיר 

חחחח חזק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2009 14:11 לינק ישיר 

יש לי עוד בדיחה.. אבל בלי קשר לשידוכים... באסה... (רוצה אותה לפרטי?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2009 14:14 לינק ישיר 

בשימחה אני יקבל

תוקן על ידי TASUSH ב- 30/01/2009 14:12:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2009 14:39 לינק ישיר 

מגיעים לחתונה איך מזהים מי החתן?

חתונה חסידית: בודקים למי יש את השטריימל החדש ביותר.

חתונה ליטאית: למי שיש עניבה לבנה.

חתונה מזרחיסטית: למי שיש גרביים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2009 14:44 לינק ישיר 

בס,ד

חזק ביותר.
תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 22:48 לינק ישיר 

בעיירה נידחת בירכתי רוסיה הגיעו שנים מבנות הכפר לפרקן. שלחו בני הכפר לראש הישיבה בעיר הרחוקה מכתב: שנים מבנות הכפר הגיעו לפרקן שלח לנו שני חתנים עבורם. בחר הרב שני בחורים ושלח אותם לדרך הארוכה. הדרך היתה קשה ומייגעת, הקור הרוסי חדר לעצמות. הבחורים רעדו מקור מבער לגרביים המחוררות. ואז זה קרה אחד הבחורים לא יכל לשאת את תלאות הדרך ונפח את נשמתו. המשיך הבחור הנותר בדרך עד הגיעו לכפר. בהגיעו התחילו לריב שני המשפחות למי החתן? משפחה זו אומרת כולו שלי, וזו אומרת כולו שלי.  הלכו לרב העיירה אמהותיהן של שני הבנות לדין תורה כדת מה לעשות. ישב הרב ושמע את טענותיהן של שני האמהות שהסתכמו בזו אומרת כולו שלי וזו אומרת כולו שלי. חשב הרב ואמר דין תורה: זה אומר כולו שלי וזה אומר כולו שלי יחלוקו. יקחו את החתן יחצו אותו בסכין וכל צד יקבל חצי. מיד קפצה אם אחת מזועזעת ואמרה מוותרת אני ורק שלא יהרגו את הבחור. ואילו לעומתה צועקת השניה דין הוא דין אני רוצה לחלק! קפץ הרב ואמר: זו השוויגער! שלח החתן לרב מבט תמה ושאל מה? ענה לו הרב דע לך מי שרוצה לחתוך אותך דע לך זו שויגער אמיתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 22:52 לינק ישיר 

דעה,
לקחת את זה מ"מבט לשידוכים" נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 22:52 לינק ישיר 

בס"ד

יפה מאוד, תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 23:04 לינק ישיר 

בחור צעיר, זה עתה נישא, נזכר ערב אחד בבהלה, כי שכח לאמר את ברכת הלבנה. מאחר שהיה זה הערב האחרון שעוד היה מותר להגיד, התיישב על הספה בסלון, ממתין ללבנה שתגלה את פניה. לרוע מזלו, מדובר היה בערב מעונן במיוחד, והלבנה מתעקשת להשאר במיסתורה...
מיודענו החל להלחץ, שכן מחר יש צורך להשכים מוקדם לכוילל, ואיך יעשה זאת אם יצטרך להמתין כל הלילה ער??
עלה רעיון במוחו, קרא לאישתו הצידקנית, וביקש את עזרתה בהמתנה ללבנה.
אשה כשרה עושה רצון בעלה, והאישה חיכתה וחיכתה, בעוד הבעל נוחר במיטתו...
לפתע, לשמחת האישה, היא רואה את הלבנה ניגלת במלוא הדרה. זינקה ממקומה, ואצה רצה להעיר את בעלה. הלה, שהיה שקוע עמוק בשינה עריבה, מיאן לקום ממיטתו. רק לאחר וויכוח עז, ניצחה האישה, והבעל ניתלש ממיטתו לכיוון המרפסת. לאכזבתו, הלבנה לא המתינה לו, והיא שבה להסתתר.
הלה כעס נורא, שאישתו העזה להפריע לו באמצע שנתו הערבה, ועוד לחינם... פתח בצעקות חסרות תכלית.
מילמלה לעצמה האישה המסכנה, 'חבל שלא עשיתי אני כמו הירח, שהספיקה להמלט ממנו, טרם קידשה...'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > -----בדיחות בשידוכים-----
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 18 19 20 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.