| נשלח ב-29/6/2006 04:29 |
|
| |
לי יש בדיחה על שוויגרים:
בכפר קטן הגיעו שני בנות לפרקן, רב העיירה שלח מכתב לראש הישיבה בעיר הגדולה שהם צריכים שני בחורים מצויינים בשביל שידוך לבנות אלו, ראש הישיבה בחר שני בחורים ושלחם לעיירה הזו ,כסף לנסיעה לא היה להם ,יצאו הם לדרכם ברגל לכיוון העיירה ,שרכו את רגליהם שבועות בכיוון,עד שלאחד מהם ,כוחותיו לא עמדו לו,התמוטט ומת, המשיך האחד בדרכו ,כשהגיע לעיירה מחכות לו שני נשים,שכל אחת טוענת שהוא המיועד עבור בתה,לאחר כל הצעקות והויכוחים בינהם,הם פנו לרב שיפתור את הבעיה, התלבט הרב רבות פתרון הבעיה עד שנזכר במשפט שלמה , קרא להם הרב לדיון בנוכחות שלושתם ,שמע את טענותיהם ,והציע ,אין ברירה ,צריכים לחתוך את החתן לשתיים,כך יהיה לשניהם , הזדעקה אחת האמהות מה פתאום לחתוך,אני מוותרת לשניה, קמה ההיא לעומתה, וזעקה, שהיא לא מוותרת ושהרב צודק וצריך לחתוך את הבחור לשניים, קם הרב ואמר לבחור: עכשיו הכל ברור. זאת שרוצה לחתוך אותך לשניים היא השוויגר האמיתית!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 12:12 |
|
| |
כיפה אדומה - הגרסה החרדית מאת אריאל הורוביץ היה הייתה בעיר ירושלים \ כיפה אדומה, ילדת מחמדיים
ואמה הרבנית, הצדקת הגדולה \ ואביה החשוב, ראש הישיבה
ויום אחד, לאחר שחרית \ סל עם ממתקים הביאה הרבנית "סבתא חולה, לא עלינו", אמרה האם \ "ואמרנו מי שברך,ירחם השם"
"קחי הסל עם הממתקים במהרה \ הכל בהכשר הבד"ץ, אל דאגה"
נטלה ספר תהילים ואצה החסודה \ לעשות את רצון האם היקרה הלכה והלכה ביער האפל \ ולפתע פגשה בזאב עצל
הזאב גבוה, ושטריימל על ראשו \ ופנים מפחידות לו וזקן על לחיו
"שלום לך", אמרה חיית הקודש \ "גמרתי הלל כי היום ראש חודש"
"ולכן אלווך ולא ארבה שיחה \ שנאמר 'אל תרבה שיחה עם האישה'" 'מה מעשייך?' שאל הוילדה-חייה \"אני הולכת לסבתי לגיטל בת אריה" "זו סבתי, שחולה במחלה ההיא", אמרה \ "התתפלל עליה בתפילת עמידה?"
"בוודאי", ענה החבר \ "אך עלייך להגיע כבר, אז בואי נמהר"
וכך הלכו, כאדם וחווה \ וטיילו ביער האפל והנורא ואז אמר: 'אוי, עלי לרוץ למנחה!' \ אך באמת רץ לבית הסבתא
וכשהגיע, לא דפק בדלת \ אלא נכנס לבית והסבתא זועקת
ואז נזכר ששתה מקודם חלב \ אז ספר חצי שעה – מעכשיו!
ואחר ששטף את פיו ורעבו גדול \ פתח את פיו ובירך 'שהכל'
ומיד-מיד טרף את הצדקת \ וספר תהילים נפל על המרצפת
אץ הזאב ופשט את הקיטעל \ ולבש את בגדי סבתא גיטל
ולפני שהספיק לומר "יושב בסתר עליון" \ נשמעה דפיקה בדלת ברעש קטון
הייתה זו הילדה הקטנה \ (להזיכרכם – כיפה אדומה)
שהביאה ממתקים בהכשרים מצויינים \ אך לא ידעה שזה הזאב האלים
אך סבתא נראתה מוזר חשבה הכיפה \ היא נראית כמו הלוויתן שטרף את יונה
"למה אוזנייך כה גדולות?" שאלה בכאב \ "לשמוע שיעורי תורה", ענה הזאב
"ולמה האף שלך כל כך מעוות"? \ "כדי שאוכל להריח בשמים במוצאי שבת
"ולמה שינייך נראות כמו מערות?" \ "כדי לטורפך ולברך 'שהכל נהיה בדברו'"
ומהר מהר בירך הרשע \ וטרף את הכיפה זכרונה לברכה
ולפתע, לאחר מנחה בישיבה הסמוכה \ שמע איזה אברך את זעקת הקטנה
אץ הבוחער עם הפאות המסולסלות \ ופתח הכרס והוציא הבנות
ומיד באה השדכנית של הכפר \ וקבעה שידוך בין הכיפה לבחור היקר
וחיו הם באושר, הללוהו \ ויש להם עשרה ילדים, כן ירבו.
© כל הזכויות שמורות לאריאל הורוביץ
מקור:http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1971571
תוקן על ידי - ישפאי1 - 04/07/2006 12:28:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2006 12:37 |
|
| |
בס"ד
המודעה לגברים ושנים כאחד "אין אפשרות שניה להתרשמות ראשונה "
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2006 02:41 |
|
| |
אומנם זו לא בדיחה אבל זה 'וורט' קצר וחמוד בנוגע לשידוכים:
מדוע נאמר שקשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף? אומרים שהזיווג קשה אף יותר... בקריעת ים סוף הצטרך להחזיק הקב"ה את 2 קרעי הים עד שיעברו בנ"י אולם את האיש והאישה מצטרך הקב"ה להחזיק יחד למשך כל חייהם...

|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2006 04:03 |
|
| |
חמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2006 11:28 |
|
| |
בדיחה ששמעתי השבוע
אדם יתחתן עם אישה נמוכה מאוד -" גוצית ". שאלו אותו למה ?למה כל כך נמוכה ?
ענה להם : זה " הרע במיעוטו ".
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2006 12:55 |
|
| |
שושו קבלי, אהבתי
אתר "שידוכי חרדים"-כנסו ולא תוכלו לצאת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2006 11:03 |
|
| |
חחחח... אוי שושו את רעה, את רעה.
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 15:07 |
|
| |
מועבר ע"י מאשכול ה"סמול-טוק" לאשכול הזה.
אחתמכן |
|
|
|
שימי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 22:16 |
|
| |
מה שבחורים לומדים בישיבות....
לפתוח בירה בלי פותחן לפתוח דלת בלי מפתח לפתוח חשבון בנק בלי אגורה ו..... לפתוח גמרא בלי ללמוד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 14:41 |
|
| |
אבא אחד בא הביתה ואומר לבנו שמחר בערב יש לו לבן פגישה שידוכים משהו יוצא מהכלל הבן למחרת מתלבש הכי יפה ובא עם האבא לפגישה והנה רואה הבן שהבחורה המדוברת בלי העין הרע מלאה עד מאד- שואל הבן את האבא אבא כל זה בשבילי? השדגן עונה לו -אתה יכול לדבר יותר בקול היא לא שומעת
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2006 16:27 |
|
| |
בדיחה 1: משה מגיע לחבר שלו, ואומר, השוויגער שלי נפטר. החבר שואל ואייי מה היה לו ...משה עונה...אאאא כולה שתי חדרים בדיחה 2: אלוקים ברא את האדם והוציא ממנו צלע וברא מזה אשה כדי שהיא תוציא לו את כל השאר...(: בדיחה 3: (פיצוי לבנות) למה אלוקים ברא קודם את אדם ואחר כך את החוה....כי לפני כל מקור צריך לכתוב את הטיוטה (:
אילו אלוקים היה משליך משמים כל מה שבני אדם מבקשים, היו כולם מסתובבים עם ראשים שבורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2006 23:22 |
|
| |
א. אמא באה לשדכן יחד עם בתה ואמרה לו" : זאת הבת שלי , אבל בתמונות היא יותר מוצלחת .
ב. אמא אמרה לשדכנית . יש לי בת בשידוכים , אבל יש לה גב עקום , יש לה רגל אחת , ארוכה יותר , יש לה גבה אחת גבוהה מהשניה וכ"ו . אמרה השדכנית לאמא : " תגידי לי דבר אחד שאין לה " ענתה האמא : " שיניים "
ג. שאלו בחור שהתארס " נו מי המאושרת ?!" והוא ענה " אמא שלי " .
|
|
|
|
|