כשאתם יוצאים במשך תקופה, האם אתם נוהגים להפתיע אחת את השני? במתנות קטנות בהודעות SMS מיוחדות?
האם אתם מצפים לזה? האם הייתם רוצים לעשות ולא העזתם? ספרו לנו אילו מחוות עשו לכם אילו עשיתים, אילו הייתם רוצים לעשות ולא העזתם או שלא נקרתה בפניכם ההזדמנות
תוקן על ידי - שדכנית1234 - 18/03/2006 23:16:11
נשלח ב-18/3/2006 23:16
ואספר לכם מקורותיי
כשסיפרתי לבחור שנפגשתי איתו במשך תקופה שאני אוהבת הפתעות קטנות ולא בומבסטיות ומביכות. הוא כתב לי שיר. זה היה מפתיע ומרגש.
תגובתי לא איחרה לבוא... בר"ח הגיע שליח למשרדו ומסר לו שקית הוא הופתע . הוא לא ציפה לאיזו שליחות ולמרות זאת העז ופתח תשקית וגילה בתוכה מעטפת מתנה ובתוכה סוכריות שהוא אהב ופתק: שיהיה לנו חודש מלא מתיקות ממני...
תוקן על ידי - שדכנית1234 - 18/03/2006 23:20:07
נשלח ב-19/3/2006 00:18
אומר לך בגיל צעיר לא נהוג הדברים שכתבת מן הראוי לציין איך מהלך הדברים אצל היותר צעירים אין זה מן השלילה של דברייך אלא רק הפניה למהלך דברים אחרים אצל הצעירים...
התקופה הכי ארוכה יכולה להיות שבועיים שזה בערך 6-7 פגישות שזה נקרא הרבה מאוד (זה עוד נושא לדיון שאגב עוסק בו פרק אחד מספרי).
לכן אני לפחות ועוד כמה ממשתתפי הפורום הזה לא יכולים לתרום לך מנסיונם הפרטי כיוון שאינם מאורסים!!!
והמחוות שאת מדבר עליהם מגיעים בשלב של ה"מאורסים"..
אולי מסיפורים של חברים ישתפו אותך חברי הפורום...
נוסף על כך המחוות הרומנטיות שכן נהוגות בציבור החרדי מאוד מסודרות ואין מקום ליצירתיות...
אכתוב כמה מהמחוות הידועות.
זר פרחים לבית של הבחורה לשבת כיון שלפני שהיו אירוסים עדיין לא מגיעים לבית של הבחורה אז הזר הוא בעצם תחליף (אגב די סימלי למה שקורה אחרי החתונה שבעל הופך לזר פרחים)
אח"כ בשבת כשמגיעים לשבת וכידוע שבת ראשונה מוקדשת לביתה של הבחורה אזי מביאים מתנות לכל בני הבית לאחים אחיות לכולם וכמובן גם לבעלת הבית.
אח"כ במהלך זמן ה"מאורסים"...
שולחים שרשראות זהב טבעות וכל מה שיד החתן משגת כמובן לא פוסחים על סידור עם קרבן המנחה ותהילים עם הקדשה וודאי ודאי גם סט מחזורים מעור...
בקיצור אין הרבה יצירתיות...
אני אגב חולק על זה וחושב שצריך להיות הרבה יצירתיות...
בדבר אחד אמנם יש כן מקוריות ויצירתיות זה בפגישה אחרונה שמתקיימת שבועיים לערך לפני החתונה.
להלן כמה מהרעיונות שלי לזמן המאורסים:
א': כתיבת שמה של הבחורה על חוף ימה של ת"א בזמן שהזוג מטיילים בטיילת..
ב': הצפת חדרה של הבחורה בפרחים בזמן שהיא ישנה (בתיאום ההורים).
תוקן על ידי - bjunh - 19/03/2006 0:54:10
נשלח ב-19/3/2006 12:43
BJUNH זה נחמד כל מה שאתנ כותב .אבל נראה לי שלא זו כוונת המשוררת...
נראה לי שהיא התכוונה למחוות רומנטיות לפני הוורט\סגירה .
זה נראה לי ממש נחמד אבל לא בטוח שזה במקום...
כי עם כל הכבוד למחוות הרומנטיות(ויש כבוד ואפילו הרבה) אלו דברים שיכולים לשבש את שיקול הדעת
הבריא שאמור להיות מופעל(אצל שתי הצדדים) .ביחוד בזמן הקריטי הזה שדברים אמורים להיחתך לכאן או לכאן!
נשלח ב-19/3/2006 14:01
בס"ד
"כשאתם יוצאים במשך תקופה,"
אתה בטוח שהיא התכוונה לפני הווערט???
ואגב אם היא התכוונה לפני הווערט אז אתה צודק מאודדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!
אני מיד אומר את זה שזה בעצם ההבדל בין חילוניים לחרדים החילוניים קודם מתאהבים (אם יש בכלל מושג כזה) ואח"כ בודקים אם יש התאמה ואז יש בעיה כי הם כבר אוהבים ומה עושים וכו'
אצל החרדים זה עובד קודם בודקים אם מתאים ואח"כ נותנים לרגשות להתפרץ וגם אז במתינות איך המשגיח שלי אומר תשאירו משהו לאחרי האירוסים גם אז יש חיים...
ובאמת דודה שלי חילונייה כל הזמן אומרת לי מה זה כל השאלות האלו של הבירורים מי היא ,איפה למדה,מה היא עובדת, הוריה ,וכו'.
קודם תראה אם בכלל אתה "מתאהב בה".
אז זהו שלא אני רוצה לראות אם יש התאמה ואח"כ אהבה...
נשלח ב-19/3/2006 15:42
אצלי פעם הייתה הפסקה בפגישות כי דודה של הבחורה נפטרה רח"ל בפיתאומיות.
והיא רצתה שנפסיק אז אמרתי אין בעיה הפסקה של שבוע שיהיה..
אז חשבתי כל השבוע איך עושים משהו כי די רציתי לראות אותה...
אז חשבתי....
ו... חשבתי....
ואז שלחתי לה במכתב "רק כשרחוקים הלב יודע מה מרגישים" והוספתי חטיף פסק זמן...
מה אתם אומרים....
נשלח ב-19/3/2006 23:20
שדכנית הזכרת sms.
אז חברה שלי עשתה לארוס שלה בזמן שהיו מאורסים...
אלבום בו היא כתבה בצורה גרפית (היא למדה בסמינר גרפיקה ממוחשבת)מעניינת את כל ה-sms שרצו בינהם מאז שהתארסו.
ראוי לציין לכל מי שרוצה לעשות גם שהיא תיכננה את זה מראש...
זה היה ממש יפה.
נשלח ב-21/3/2006 19:20
חמוד מאוד........................
נשלח ב-22/3/2006 01:51
ואוו תודה רבה...
נשלח ב-26/3/2006 02:18
זה לא כזה קשה לעשות את זה ב"מקלדת".
על מה ה"אווו" הגדול...
נשלח ב-27/3/2006 23:09
סתאאםם הגרפיקה זה נראה שהשקעת...
נשלח ב-28/3/2006 17:22
בס"ד
טוב אני מכירה את הקטע הזה שכותבים על אלבום את כל ה-sms. יש לי מלא חברות שעשו את זה ..
עכשיו אלי היה לי פעם בחור שהגיע לפגישה..
ואני לא יודעת מאיפה הוא ידע שהיה לי יום הולדת..
אז כשהגעתי התיישבנו וכמובן כעבור 5 דקות שיחה היא מגיעה המלצרית ומבקשת מה לשתות אז אני מזמינה הוא...
החיא מגיעה המלצרית אותם יודעים מתחת לכוס שמים מפיון אז זה היה מיוחד זה היה מפיון גדול והיה כתוב על בעיגול מזל-טוב ליום הולדתך אני מאוד התרגשתי ...
ודווקא אני הורדתי את השידוך הזה היה לי מאוד לא נעים אחרי המחווה הזאת אבל זה היה מוכרח...
נשלח ב-28/3/2006 20:18
כשהעיניים בורקות לפני כל פגישה .
שקשה להירדם כי מעבדים בראש את כל הדיאלוג."ומה אומר שהיא אמרה ככה וככה".
שאנשים לא מבינים למה הם מדברים איתך ואתה לא זוכר\מגיב לשום מילה שנאמרה.
לא צריך שום מחווה.
אחרי האירוסין זה כבר סיפור אחר.
כמושכבר טענתי פה בעבר לפני האירוסין זה מצב עדין שאסור להכניס לתוכו גורמים חיצונים.
נשלח ב-28/3/2006 20:38
אתה יודע מה אני עושה כל פעם אחרי פגישה גם היום אחרי הרבה בחורות שאולי כבר נמאס לך לפעמים אני אחרי פגישה מתיישב ורושם את כל מה שהיה כך אני זוכר...
ואני חושב שאתה קצת מגזים אפשר להכניס מעט רומנטיקה עם גבול מאוד ברור כמובן...
נשלח ב-2/4/2006 12:49
מממממממממממממה?
אני נצמד לאקמול אחרי פגישה....
נשלח ב-2/4/2006 18:57
תאמין לי כדי שתתחיל לנסות להנות מזה...
כי אם לא....
אתה לא תחזיק מעמד הרבה זמן!