בית פורומים החרדים והאינטרנט

יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2006 05:26 לינק ישיר 

תתנו את קולכם לליכוד תקבלו את נתניהו כראש ממשלה ושר אוצר, לא יתנו לא יקבלו*:namespace prefix = o />

א) בסופשבוע היה סקר במעריב ש45 % רוצים את נתניהו כשר אוצר, אז אני רוצה להגיד לכם : יש מצב אחד בו אני יכהן כשר אוצר וזה רק ע''י הצבעה לליכוד, כי רק אם ליכוד יהיה חזק מספיק להקים קואליציה אז יש מצב שביבי יהיה רה''מ ושר אוצר, אל תדמו בנפשתיכם כי תצביעו קדימה או איחוד לאומי וממילא תקבלו את ביבי כשר אוצר, אם הוא טוב לכיסך ולכסף שלך אז הוא טוב להיות רה''מ.

ב) נתניהו הוא עכשיו בגדר מסכן, צריך להראות לתומכי דרכו של הליכוד ולמצביעי ליכוד לשעבר , הנה אני  בנימין נתניהו מציג דרך נכונה ועמידה איתנה מול הטרור, הצלתי את הכלכלה בשבילכם, ומה אני מקבל? רק השמצות, התקפות חסרי תקדים מצד התקשורת ומפלגות מימין ומשמאל, כולם נגדי, רוקדים על דמי, למה? כי אני היחיד שמציג דרך אמיתי והצלחה בכל התחומים, והם מפחדים שאני יזכה שוב להוביל את ישראל, לכן אם אתם מאמינים בדרכי ורוצים גבולות בטוחים וכלכלה חזקה חייבים לצאת להצביע, ולשכנע כמה שיותר אנשים להצביע ליכוד, כי רק כך נוכל להתגבר ולהראות לכולם כי לא משרד פרסום או אסטרטג מנצח יוביל את ישראל בשנים הבאות אלא מנהיג חזק עם קבלות ודרך נכון ואיתנה.

תוקן על ידי - bloozer04 - 19/03/2006 5:24:46

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2006 11:18 לינק ישיר 

בס"ד
אין לנו שום אימון בשילטון הערב רב כולל  ש"ס שבנא הסופר קשר רשעים שאינו מן המנין שנתנו ידם להסכם "אוסלו" ונתנו את ידם לחילול שם השם הרשעים הללו והכל בשם "תורת ישראל" בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים! כמ"ש בתיקונים שהערב  רב מטמאים לצדיקים כטומאת הנידה וכ"ש רשעים הללו שידם במעל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2007 20:46 לינק ישיר 

בס"ד
מרד נגד השילטון הכפרני של הערב רב של הציוניים המה ושותפיהם ה"חרדיים" וה"דתיים"
השותפים לפשע של חטיפת ילדים וגניבתם וסילוף תורתינו הקדושה ע"י רבני הערב רב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2008 02:13 לינק ישיר 
בשלטון הערב רב של הליכודקדימה ושס אין אימון בכלל!

בס"ד אור ליום ו כז ניסן התשס"ח
אנחנו מביעים מחאה נמרצת נגד הבחירות הטמאות ואין לנו שום אימון בשלטון הערב רב בראשות קדימה שס הליכוד וכדומה 
מי שלא מרחם על עם ישראל וגוזל את העניים כדוגמת הקיצוצים שעשה בנימין נתניהו שר"י והמיט אסון כלכלי על משפחות רבות בישראל וכן השר אליהו ישי שר"י ע"י תכנית אג'נס ישראל חתם גזר דין מות על השכבות החלשות ע"י שלילת הבטחת הכנסה למשפחות רבות בישראל ובכלל זה ייקור הלחם ומוצרי יסוד וזאת רק עלתה ממשלת אהוד אולמרט שר"י הדבר הראשון שעשו זה ייקור הלחם כאשר שר התמ"ת אליהו ישי שם רשעים ירקב לא בוחרים בשלטון המושחתים האלה!
ביום נקם ה' אלד'ים ייפרע מהם ומכל אלו שהיו שותפים בממשלת השמד הזאת .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext