| נשלח ב-19/3/2006 09:22 |
|
| |
ברגע האחרון החלטתי לא להצביע לאלי ישי!!!
לאור כותרות סוף שבוע שעבר והחנופה המגעילה של אלי ישי לשמאלמרט וראשי קדימה, ראיתי שלא קצבאות ילדים ולא רווחה, ולא בטיח, שום דבר לא מענין את ישי, רק כבוד ושררה, אולמרט כבר הבטיח לו רכב מפואר ונהג צמוד ו10 עוזרים, וע"כ הוא ברוב טפשותו כבר סוגד לקדימה, כזה טיפש עוד לא נולד, בן אדם שיהרוס לו בידים את המפלגה לפני הבחירות עוד לא ראינו כזה דבר.
כל מפלגה אחרת היתה עונה לנתניהו שלאחר הבחירות נסכם דברים, ולא כמו שאלי ישי עונה, שהוא סגור על קדימה!
רשמו לעצמכם שום הבטחה של אלי ישי שלא יכנס ממשלה אם לא ישנו את הקצבאות ילדים, אינה שווה שום כלום! חבל על כל קול! מצביעי ימין שחשבו להצביע הפעם ש"ס חשים נבגדים עוד לפני הבחירות, מההצהרות המשונות של אלי ישי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 09:43 |
|
| |
אל תאמינו לישי, הוא שקרן מלידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 10:44 |
|
| |
כאילו חשבת להצביע....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 11:12 |
|
| |
אני אשכנזי גאה ובקלפי אני מצביע שס
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 14:03 |
|
| |
ביולוגי, תן אלטרנטיבה מניחה את הדעת. אלי ישי זה לא המפלגה והוא לא הקובע הוא סה"כ נציג, ההחלטות הרב עובדיה יתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 14:42 |
|
| |
גם "חתיך" גם "גאה" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 15:05 |
|
| |
גם אני, כמו כל יהודי מזרחי שפוי וגאה במורשתו ובמסורתו - אצביע ש"ס, כפי שעשיתי מיום שקיבלתי את זכות ההצבעה, לפני 20 שנה. ש"ס זה הבית הטבעי, האמיתי והחם שלי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 15:44 |
|
| |
ביולוגי, רואים כמה אתה מבין גדול בפוליטיקה. להשמיץ מהיום את אולמרט זה לא חכם ומאוד טיפשי, מחר הוא יהיה המלך שלך ואז תכרע לו מכפייה.
לאולמרט אין מניות בקיצוצים כמו לביבי, ואלי ישי רואה את מי שיחזיר לו את הקיצבאות - קרי, אולמרט, וממילא הוא מוכרח כיום לשתף איתו פעולה, ולו גם כלפי חוץ - בכדי שלא יזרק בבוא היום.
אתה היית עושה אחרת?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול