|
|
| נשלח ב-4/5/2006 15:17 |
|
| |
בחורה שלא תרצה להפגש אתך בגלל שאתה לומד מקצוע זו כנראה לא המיועדת לך .ולכן לך על כיוון של בנות שלומדות במכללה בבית וגן או בנות מלוסטיג כנראה שזה מה שמתאים לך חניוקית זה מתאים לחניוק או לצבוע שמוכן לחמם כסא בישיבה . ושיהיה ברור אני מכבדת לומדי תורה באמת .תעשה מה שליבך ונשמתך חפצים כמובן תלמד רק במקום חרדי כדי שזה לא יתפרש כרצון לפרוק עול.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 18:08 |
|
| |
המורה11 .
מה את אומרת על הבחורות האלו שרוצות בהתחלה בחור שישב ולימד ואח"כ הן בעצם רוצות שיצא לעבוד והם בתכל'ס בחורות טובות ואם תשאלי איך בחורות טובות אם פיהם וליבם לא שוים???
אז יש את החברה שלוחצת וכו'...
אבל באמת הם בחורות טובות ותדעי לך שהרבה בחורים נשארים לשבת בישיבה (למרות שיש להם חלומות רחוקים מאוד מלשבת וללמוד) רק בגלל זה הם לא רוצים לחסום בשידוכים את עצמם בפני הבחורות הללו...
אול שווה להקריב(אם אפשר לקורא לזה הקרבה כי בחור ס"ה כן לומד קצת) כדי לקבל בחורה מאיכות טובה יותר מאשר בחור שיצא לעבוד והצעותיו יהיו בהתאם!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 00:59 |
|
| |
אם הבנתי נכון, אתה רוצה ללכת וללמוד-מה שמעיד על כך שאתה בחור ליברלי, פתוח ומודרני... ומן הסתם אתה גם מחפש בחורה כזו, לכן לא נראה לי שלבחורה כזו תהיה בעיה עם העובדה שאתה יוצא ללמוד... כלומר הכול תלוי מה אתה מחפש באמת!!! רק אל תשכח, תהיה אמיתי עם עצמך... בהצלחה!!! *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 01:01 |
|
| |
ברוך הבא ...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 01:05 |
|
| |
שאומרים בחורה טובה למה מתכונים ??לאחת שהולכת עם חצאית קפלים וגב שחוח ???????? או לבעלת מידות? או לבעלת מצלצלים{כסף}??שנית הזיווג של אדם מוכרז 40 יום לפני לידתו אז מה נראה לכם שיש טעויות במחשבים של בורא עולם?????????מה הפחד?????שנית שמעתי על הרבה "צדיקים" שקבלו דירה כדי שישבו ללמוד ומיד אחרי החתונה התחילו בעסקים?כך שאני לא חושבת שיש מדד לבחורה טובה או לבחור טוב יש צורך להתפלל באמת ולבקש מבורא עולם שלח את הזיווג המתאים בזמנו .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 10:37 |
|
| |
טכנופוביה היקר.
אנקדוטה,טכנופוב שכותב בנט?שיהיה.
תודה על דברי הנחמה שאתה יוצק על אזני הם מתקבלים בברכה.
הבעיה שצריך את הקשרים הנכונים כדי להכיר אנשים כאלה שקיימים ללא ספק(כלומר את המשפחות שכך
מתנהלות ומחנכות וממילא מצמיחות בנות שכאלה....).
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 14:00 |
|
| |
המורה יקירתי, אני מכירה מספיק בחורות מבית וגן ולוסטיג שדווקא רוצות בחור שילמד, וזה יהיה עסוקו הבלעדי
אני רק תוהה איך אפשר לצרף את בנות בית וגן עם בנות לוסטיג תחת כותרת אחת, בשעה שהן כל כך שונות.. יתכן שבשני המוסדות יש רבות שמעדיפות "קובע עיתים" (איזה הגדרות.. שונאת שאני נכנעת להן), אבל "קובע עיתים" של לוסטיג איננו "קובע עיתים" של המכללה..ממש לא. ובכל כלל יש יוצאות מן הכלל כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 14:07 |
|
| |
דלת.
מכללת בית וגן הייתה מורכבת לפחות לפני 4 שנים מבנות שסיימו לוסטיג ורצו להמשיך למקצוע רציני .. אחותי היא דוגמא מצויינצ אחרי לוסטיג הלכה למככלה ויש עוד הרבהחברות שהלכו איתה הקשר של לוסטיג עם מכללת בית וגן היא היסטורי...
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 14:21 |
|
| |
נכון להיום מכללת בית וגן נחשבת כמזרחיסטית-חרד"לית הרבה יותר מפעם.. זא'- רוב שנה א' הן בוגרות אולפנות. וגם אם מ"בית יעקב" (מה שאין הרבה), מגדירות את עצמן כ"חרד"ליות", או מסובך יותר- "שונאת את הקטע הזה של להגדיר דברים, אני לא יודעת מה אני" (ויש המון כאלה שם, הן בוגרות אולפנות והן בוגרות תיכונים חרדיים). במסלולי התארים ניתן למצוא הרבה יותר חרדיות (נשואות בד"כ, אחרי שלמדו את המקצוע בסמינר).
דברים משתנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 14:28 |
|
| |
האמת את צודקת גם אחותי אמרה לי שהיום זה כבר יותר מזרחי ולא כמו פעם... רק שלא חשבתי שהשינוי נעשה עד כדי כך אם רק לפני כמה שנים למדו שם מסמינר רגיל איך השינוי נעשה...
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2006 15:39 |
|
| |
דלת מניין כל הידע על המכללה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2006 22:14 |
|
| |
ארדן- יש לי חברות בהרבה מקומות שרית- להזכירך: יש דבר אחד שאסור לעשות אף פעם; להכליל.
|
|
|
|
|