|
|
| נשלח ב-25/4/2006 13:13 |
|
| |
לילי, אם הוא היה אומר את זה בגאון- זה היה חוסר טקט מחריד מצידו, הוא העדיף "לרמוז" זאת בצורה מאד עבה (וגם זה היה חוסר טקט לדעתי. למה? פירוט בהמשך).
מיס טידי, גם אני חושבת שלהוציא 50 ש"ח בפגישה ראשונה זה קצת מוגזם, בד"כ אני מהטיפוסים האלו שלא יפרגנו לבחורים להוציא עליהם יותר מאשר מים מינרלים, משום מה לא מרגישה נח עם העניין שמישהו זר ישלם עלי, אבל אחרי ניתוח קצר של המצב, זו היתה האופציה שנראתה לי הכי סבירה:
מה היו האופציות?
1. להמשיך את הפגישה במקום אחר. 2. להציע לשלם בעצמי, או להתחלק כי "50 שקלים זה באמת מוגזם". 3. לצפות שהוא ישלם.
אופציה 1 מתחלקת ל- 2 חלקים: 1.1. למצוא בית קפה\מלון אחר. 1.2. לצאת לסיור רגלי.
אופציה 1.1. נפסלה כי בסביבה לא הכרתי מקום כשר אחר (יש במתחם הבורסה עוד בתי קפה נחמדים לכאלו שהם לא חברי בורסה?), והבחור לא היה ממונע.
אופציה 1.2. נפסלה בעיני בגלל מזג האוויר, אז נכון שלא היה גשום, אבל עם כל הכבוד, היה מספיק מעונן וקריר כדי לצפות ממנו להניח שזה לא זמן מתאים לדיוטי חוץ. מסתבר שהוא לא חשב כמוני.
אופציה 2 נספלה מסיבה פשוטה: הנחתי שאם אציע לו לשלם בעצמי- הוא פשוט יסרב בתוקף, ולכן להציע הצעה כזו היתה מבחינתי סוג של מנפולציה מתוחכמת להכריח אותו לשלם.
אופציה 3 נותרה כי השאר נפסלו, מה שגם שאחרי הכל מדובר בערך ב-20 ש"ח יותר מאשר הסכום המקובל להוציא (כמה עולה בקבוקון שתיה במלון, 15 ש"ח בערך? ובד"כ מזמינים כפול ומוציאים 30 ש"ח? אז הפער בין הסכומים אינו דרמטי...), לכן הנחתי שזה סביר לצפות ממנו לפעול עפ"י כללי המשחק המקובלים, ולבלוע את הצפרדע.
טעיתי?...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 13:43 |
|
| |
שקית, וואלקם.. הייתי באותה הסיטואציה, וגם השיקלוים שלי היו זהים... והתוצאה זהה! השדכנית במקרה ההוא אמרה לו שאין שום מקום אחר שאפשר להפגש בו. והוא התעקש להפגש שם <אולי הם נותנים לה אחוזים? >
מבחינתי, אין מצב שאפגש שם שוב. המקום חשוך ואפלולי, יש רעשי רקע וגם מחייבים במינמום של 50 ש"ח
אני מעדיפה בית קפה נחמד כוס קפה 10-12 ש"ח וחניה חינם באזור.
תוקן על ידי - שדכנית1234 - 25/04/2006 13:53:17
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2006 23:43 |
|
| |
אבל, שקית, את הצעת לו לצאת לטייל! אם בעינייך רק האפשרות השלישית הייתה קיימת- ויש קצת חשק לבחון אותו- אומרים לו שקר בחוץ, ולא מתאים כ"כ...
<צפרדע? לא כשר! :) >
אני נפגשתי שם פעם, ומאז לא דרכה שם כף רגלי כי אם לחתונות. קטן ועמוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2006 00:25 |
|
| |
הצעתי לו כי הוא רמז באופן מאד גס שזה מה שהוא מצפה שאעשה, למרות שגם אם הוא היה רומז באופן דק הייתי נוהגת אותו הדבר. אני מעדיפה להיות "בעלת הטקט" ולהוציא את השני חסר טקט, מאשר להיות חסרת הטקט בעצמה.
חוץ מזה, שבלאו הכי לא הרגשתי בנוח עם המחשבה שבחור זר יוציא עלי כסף (למרות, שכפי שפירטתי, מבין כל האופציות זו הייתה נראית לי האופציה הכי סבירה).
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2006 00:34 |
|
| |
נראה לך שהוא קלט שזה חוסר טאקט? <לעניות דעתי, אין הרבה סיכויים שקלט, כי אז לא היה עושה את זה...>
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2006 00:44 |
|
| |
נראה לי שבעיניו זה לא היה חוסר טקט,
ולכן גם אני תוהה על העניין- אולי זה באמת היה מוגזם מצידי לצפות לכך? אולי באמת אני הייתי זו שהייתה צריכה, אף ללא רמז, לומר לו שאין צורך מבחינתי להשאר שם ונמצא אלטרנטיבה אחרת?...
מה דעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2006 14:11 |
|
| |
נו, לאף אחד אין דעה?...
בפעם הבאה שאני נתקלת במקרה כזה- איך אני אמורה להגיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2006 14:36 |
|
| |
היי "שקית"
תאמת שאני די המומה ממה שקרה לך ומקווה שזה הפעם הראשונה והאחרונה שזה קורה לך...
אם אני הייתי בסיטואציה הזואת הייתי נוהגת בבחור בציניות כי זה מה שמגיע לו! במיוחד שיורד גשם בחוץ וקריר את נפגשת עם בחור שפל וצריך לנהוג בו באותה מידה.
אני הייתי נשארת בכול זאות ואומרת לו שאם זה הרבה כסף בשבילו אני אשלם בסוף!!
(כמובן שהייתי אומרת את זה בהומור ציני ,תאמיני לי שהוא ישלם בסוף הרי הוא "גבר" )
התנהגות כזו מעידה על בחור בלי מידות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2006 11:07 |
|
| |
סוף סוף יש בחורה שמבינה את לב הבחורים...
כן כן.
אנו בחורי ישיבות..
ולא רוטשילד..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 00:13 |
|
| |
<שרית, נראה לי שהתגובה האחרונה שלך שייכת לאשכול אחר.>
כשאני חושבת על זה, יכול להיות שכן הייתי מצפה ממנו לבלוע את הצפרדע של 50 ש"ח, כי לא כל פעם זה יקרה, הרי יותר הוא לא יגיע לשם כי הוא יידע מראש על המוקש. אז פעם אחת, אפשר להתמודד.
(אא"כ המצב אנוש, ואז מראש נראה לי לא הולכים למלון יקר, לא? או שזה מחיר אחיד לשתיה בכל המקומות?)
^~^~^ ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו. להם ^~^~^
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 10:32 |
|
| |
שרית, את לא ויקי כנפו או מישהי כזו? המהפכנות שלך ראויה להערכה, למרות שאני חולק על רוב הגישות שלך.
"אל תתנו לעולם הזה להטעות אתכם"...
(רבי נחמן מברסלב)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 12:35 |
|
| |
שקית ברוח:
אולי הבחור לא מתחשב או חסר טקט, ואז באמת יש צד לא ליפגש אתו שוב. אבל יש אפשרות שנייה שלבחור פשוט אין כסף והוא מתבייש להגיד את זה. במקרה כזה אני חושב שראוי להבין את הלחץ שבו הוא היה נתון. ואולי בגלל זה הוא התנהג כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 16:04 |
|
| |
שקית, נראה לי שהוא הרגיש שאת אדם מבין ושתקבלי את ה"טיול" שהוא גרר אותך לתוכו כתורה למשה מסיני.. קרי: ללא הרהורים נשגבים על אודות אישיותו הקמצנית, הבלתי מתחשבת והמסרבת בתוקף לבלוע צפרדעים.. (אני רק מקווה שהוא לא ידע מראש על המחירים הגבוהים במקום, אחרת הוא ממש, אבל ממש מטומטם) מסתבר שהוא היה לא חד מספיק להבין, כמו רוב הגברים.. (מצח, אתה לא בקטע של להשליך חזרה נעליים, נכון? אחרת אני בצרות.. )
|
|
|
|
|