בית פורומים שידוכי חרדים

לבוש---צנוע---מודרני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/3/2006 19:59 לינק ישיר 
לבוש---צנוע---מודרני

שלום.

משתתפים יקרים...

עד כמה איכפת לכם איך בחורה תתלבש האם מודרני שלפעמים זה יכול להדרדר ל"פרובוקטיבי" (שאולי גם אתם לא הייתם רוצים אם הייתם יודעים..)

או שיש כאלו שיאמרו אני לא רוצה ללכת ברחוב ושכולם יסובבו את הראש אחרי אישתי............וככככככו'

או צנוע שאמנם זה לא תמיד מושך ברחוב...אבל... מי אמר שזה חשוב??? (כל כבודה בת מלך פנימה).

נ.ב. זה אולי נשמע לכם מוזר שאני שואלת כאלו דברים פשוט שוחחתי על הנושא הזה לא מזמן עם אחי ומה חבריו חושבים והיה לי כמה מקרים בנושא בפגישות... אבל זה אספר אולי אח"כ...

מה דעתם על הנושא....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2006 09:10 לינק ישיר 

לילי, זה בכלל לא מוזר...
ישנם בחורים שמעדיפים בחורה שמתלבשת פרובקטיבי ונהנים שמסתכלים על הבחורה שעימה הם יוצאים.

יש כאלה שמעדיפם אלגנטי ומאופק.
ויש כאלה שממש לא איכפת להם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2006 10:04 לינק ישיר 

לבוש פרובוקטיבי זה "לפני עיוור" פשוטו כמשמעו .ובעל שמרשה א"ז(לא מוחה) משתתף בעניין.

כמובן שלא צריך ללכת עם חלוק ברחוב .ויש מספיק צורות להתלבש בצורה אלגנטית ויפה מבלי להתריס

בצורת הלבוש כלפי הרחוב החרדי.

(כמובן שכא"וא עם ההגדרות שלו לפרובוקטיבי .תגובתי מתייחסת לסוג הבגדים שמוסכם אצל כולם(כולל הלובשים)

שהם פרובוקטיבים).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2006 13:47 לינק ישיר 

בס"ד

דבר ראשון "לילי_מהבית" ברוכה הבאה...

אוקיי אני אישית הייתי רוצה שאישיתי תתלבש יפה ואפילו יותר...

"כלים נאים דירה נאה אישה נאה מרחיבים דעתו של אדם"

'פרובוקטבי'!!!

צריך להגדיר מראש שפרובוקטיבי זה בלבוש לא בהופעה!

כי יש אנשים שהם יפים מאוד ולבושים בסדר גמור (לא פרובוקטיבי) אבל הם מושכים תשומת-לב כמו שאומרים עליהם "כל מה שהם לובשים נראה עליהם מדהים" אז עם זה אין לי בעיה...

אבל פרובוקטיבי כמו שאמרנו בלבוש ברור שלא!!! אבל אני בטוח שמי מכם שיראה בעזה"י את אישיתי יש סיכוי שיגיד שהיא מושכת תשומת-לב אבל לא לבושה פרובוקטיבי

יש כאלו אנשים שהם לא רוצים למשוך תשומת-לב וכך גם הם רוצים את האישה שלהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2006 02:15 לינק ישיר 

ומה חושבת לילי...

איך את היית רוצה להתלבש?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2006 23:06 לינק ישיר 

אז אני רוצה לומר לך לילי אני לא הולכת "פרובוקטבי" זה לא מתאים לי זה לא הסיגנון שלי...

אבל אני חושבת שבחורה לא צריכה להסתיר את היופי שלה עכשיו גלוי וידוע לפני שבחורים מסתכלים אבל מה לעשות זה טבע העולם..

אין הרבה מה לעשות ברור שאם היינו מתלבשות יותר ויותר צנוע ולא יפה אז היו פחות מסתכלים וזה היה פחות מושך אבל אני לא חושבת שהדור של הבחורות היום יכול לעמוד בכך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 23:32 לינק ישיר 

אני חושב שאת צודקת שירה יש גבול לכמה צריך להתייחס לאנשים ובמיוחד בחורים לא יכול להיות המצב הזה שבחורות לא יכולות לתלבש בצורה יפה בגלל שבחורים נועצים את עיינהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2006 17:10 לינק ישיר 

אוקיי רוצים לדעת מה אני חושבת...

אז ככה..

צריך לשמור מאוד על איפוק זה נכון שאנו הבנות לא אשמות..

בזה שהבנים שמים עיניים!! (אתם יכולים להתווכח אבל זו המציאות)

אבל בכל אופן זה קורה וזה לא כ"כ נעים לפחות מבחינתי.

דווקא אני יודעת שיש בנות שמאוד אוהבות את זה והן רק ממשיכות יותר והתשומת-לב גוררת אותן להמשיך.

אבל לא אני אני לא נהנית מזה זה מפריע..

לכן אני מתלבשת מאוד צנוע.

ואולי אחרי החתונה אני קצת יותר יפתח כמו שקורה להרבה בנות שנישאות ואני חושבת שזה קורה שאנשם מסתכלים פחות על שואות כי הם מבינים בתת הכרה שזהו היא נשואה אבל לא כך אצל בחורות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2006 14:40 לינק ישיר 

לילי,אלה שמסתכלים על נשים,ימשיכו להסתכל על נשואות כמו על בתולות, המשיכה שלהם,היא ל-יופי ולא 'לבתולה'.והראיה,שלא על כל הבחורות מסתכלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2006 14:48 לינק ישיר 

בס"ד

מכל הלב...

מסתכלים על בתולות-יפות...

אני חושב שזה מובן ה-רעיון שנשואה היא רחוקה ממך במחשבה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2006 15:53 לינק ישיר 

ברור!!!

(טוב זאת הייתה הדעה שלי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 11:11 לינק ישיר 

לבוש צנוע זה מכובד יותר וצניעות לא סותרת יופי. מי אמר שחצאית קפלים זה יותר צנוע אני חושבת שהיא מאוד מגעילה ובעיתית היא קצרה רחבה מתעופפת ברוח וכו" יש היום כמה שגעונות בבית יעקוב כמו ללכת עם נעלי התעמלות לא נחשב צנוע או חצאית מקסי אבל חצאית קצרה נחשב בסדר פשוט טיפשי לא??????????ולכן אני חושבת שאישה צריכה לדעת שיש מישהו בשמים שמביט בה ותתלבש בהתאם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 12:54 לינק ישיר 

לי זה לא משנה בכלל איך הבחורה מתלבשת. אני בדרך כלל לא מסוגל להבחין עם הבחורה לבושה בגדי שבת או בגדי חול. העיקר שהבחורה עצמה לא תהיה זולה או תת-רמה. אם היא בחורה שיש לה ערכים בריאים והראש שלה במקום הנכון, אז למה זה ישנה לי איך היא מתלבשת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 18:57 לינק ישיר 

יש לך באמת גישה בריאה לחיים ..

אבל בכל זאת אני חושב שכדי לך להסתכל זה הלבוש אומר הרבה על האדם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2006 00:45 לינק ישיר 

בנות היזהרו בבגדיכן!

זה הלפני עיוור הכי גדול שיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 14:11 לינק ישיר 

לא לחינם אמרו שהניסיון של האישה בעולם הזה הוא בצניעות... "קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לבוש---צנוע---מודרני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext