|
|
| נשלח ב-23/3/2008 12:09 |
|
| |
בחורה שקונה בחורף סתיו גם תקנה באביב קיץ. לבנות הציבור המודרני אין צניעות אין יראת שמים, הדבר היחידי שמעניין אותן זה מי תהיה הכי יפה. יש לבנות הללו הרבה מה ללמוד בעניין של הצניעות מהבנות של הציבור הדתי לאומי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2008 12:17 |
|
| |
וואו. איזו התקפה.
אני לא אצא להגן על עצמי ועל צניעותי, ועל יראת השמים שלי. טוב, כי זה חסר תועלת, ולא איכפת לי מציונים שמחלקים אנשים לא מוכרים.
אבל אציין כי לא הכללתי שום ציבור. ואם תדפדף קצת אחורה תראה שדוקא ההפך.
ובואו לא נתחיל עם מי צריך ללמוד ממי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2008 12:57 |
|
| |
חחח. טוב כולניק. בתור דתיה לאומית אני חושבת שהדתיות לאומיות שאתה מעלה בראשך זה לא מה שהן היום. לא כולן הולכות עם "קוקו וסרפן" או חולצות בני עקיבא רחבות וחצאיות שמטטאות רצפות.. אני לא חושבת שהן צנועות יותר מהחרדיות. יש ויש בכל מגזר. דיברתי רק על השינוי בלבוש בחברה הדתית ובחרדית בכלל. שאי אפשר להתעלם ממנו. תמי- תרגעי הוא לא מדבר עלייך אלא על אלו שאת יודעת איך הן מתלבשות- או כמו שאמא שלי אומרת "היא היתה נראית כמו הבנות שם ליד הבורסה".
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2008 13:04 |
|
| |
אוקי, חב'רה, אז על מה הויכוח? כל אחד פה מבין מה צנוע / מה לא, וברור שבכל ציבור יש את אלו שכן ואת אלו שלא. מוסכם? אז בואו נעבור לאשכול אחר. דשנו מספיק (?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2008 04:05 |
|
| |
יש דילמה בין השאיפה לצניעות, לבין השאיפה ששאר העולם יכירו בך , במראה שלך (לבנות לפחות)
|
|