הסחיטה החרדית היא שהרסה את הכלכלה – אל מול האמירה האנטישמית הזו היוצאת מפיו של ח"כ שינוי אהוד רצאבי בתשדיר הבחירות שבלינק המצורף אסור להישאר אדישים.
http://www.shinui.org.il/shinui_taamula.php?curArtId=110*:namespace prefix = o />*:namespace prefix = o />
מי שמכיר את ספרות השואה – לא זו שמגוללת את מוראות מלחמת העולם השני' אלא זו שמתארת את ההסתה הפרועה כלפי יהודים שקדמה להם – מבין על מה אני מדבר.
בעבר כשכתבתי בהזדעזעי מתשדירי הבחירות של חץ ושינוי שאני מתקשה להאמין שיש איזה חרדי שצפה בהם ולא יצביע לא' המפלגות החרדיות הגיבה מישהי לדבריי וטענה שאני תמים.
נכון, אני תמים, אני לא מסוגל לסבול את זה. (גם את המכות בעמונה לא יכולתי לסבול ורגליי הוליכוני להפגנת אולמרט רע ליהודים-תוקם ועדת חקירה) היהודים הסתגלו לכך שמותר לירוק עליהם, שמותר לומר עליהם הכל, שלגיטימי לתלות בהם את כל הרוע 'הכה ביהודים והצל את גרמניה' - ההסתה הפרועה הזו הסתיימה בשואה!
נכון הם קטנים ומעטים כיום, אבל כבר ראינו אותם עם 15 מנדטים. וחוצמזה אמירות כאלה שמקבלות את אישורה של השופטת בייניש (שלא פסלה את התשדיר) אפילו אם הן באות ממפלגה קיקיונית וגוססת – אסור שיעברו בשתיקה!
לדידי די בקריאתם של גדולי ישראל כדי לחייב הצבעה. אבל גם אם אינכם חשים כך, משום מה, האם אין אתם מבינים שמפלגות חרדיות גדולות זהו ה'גירא בעיניהם' של שונאי ישראל אלה?
מה גם שבהצבעתכם אתם מעלים את רף אחוז החסימה (שני אחוז מכלל הקולות הכשרים) ומונעים מאותם אנטישמים מופרעים לעוברו.
סיסמתה של שינוי בבחירות אלו: 'יש שינוי אין ש"ס'
ואברהם פורז זועק בתשדיר: 'אנחנו החילונים בסכנה כי ש"ס הולכת להחזיר עטרה ליושנה'
הם אומרים 'פן ירבה' ואנחנו נאמר: 'כן ירבה'
וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ.
מקדשים שם שמים
מעמידים את התורה בקרן אורה
מחזירים עטרה ליושנה
- כולנו מצביעים ש"ס
נספח: הצעה לשלילת אזרחות מחרדים שנידונה בפורום של שינוי
בקשר לרוב הלא ציוני אני מחשב ערבים + חרדים. ולכן כבר היום יש לנו קרוב ל 30% לא ציוניים (ששיעור הריבוי שלהם דומה) על תשכח להוריד עוד יותר את שיעור הגידול השנתי של יהודים לא חרדים. ולכן תוך 20 שנה המצב יהיה רע מאוד. בלי לדבר על המעגל שגורר לירידה הולכת וגוברת מהארץ של הציונים.
בקשר לאוכלוסיה החרדית, הפתרון שלי כאמור הוא הכפפת האזרחות להצהרת נאמנות + שירות צבאי/לאומי/אזרחי (למעט פטורים רפואיים וכו...).
בשיטה זו, או שאני אפתור את הבעיה, או שאני אשלב אותם בחברה, לדעתי כאשר הם ישולבו באופן פעיל בחברה מספר החוזרים בשאלה יהיה יחסית גבוה ויפתור את הבעיה.
לא נדבר שזה יפתור את הבעיות הכלכליות במדינה. שים לב שזה בכפוף לצעדים הכלכליים הנכונים של ביבי בגיבוי שינוי.
אני ממש לא רוצה לשלב אותם בכוח. אם הם לא רוצים לעשות שרות צבאי/לאומי/אזרחי הם פשוט לא יקבלו אזרחות. אם הם יבחרו לעשות שירות שכזה לדעתי התוצאה תהיה שילובם בחברה.
תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 21/03/2006 14:52:15
תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 21/03/2006 14:56:44