בית פורומים שידוכי חרדים

אני נפגשת רק מישיבת...???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2006 10:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 02:14 לינק ישיר 

מצח. זה היה בצחוק..(לא סיכמנו משהו בתיבה האישית?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 02:21 לינק ישיר 

טוב. אני מחזיר את הסכין למטבח. "אל תנסה לשנות את העולם, תשנה את עצמך"... (ר'' ישראל מסלנט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2006 02:28 לינק ישיר 

אז גם אני מחזירה את שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2006 00:00 לינק ישיר 

טוב מצח. מה נסגר? אתה גם אוחז מהקטע שלהיפגש אם בנות רק ממקום מסויים או אתה פתוח להכל???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2006 00:54 לינק ישיר 

יש לי שאלה לכול האילו שנפגשים רק עם בחורים\ות שלומדים ב....

אתם באמת אמינים\ות בזה????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2006 12:10 לינק ישיר 

בס"ד טוב ברור שאני לא מתכוונת שרק בחורים מישיבה מסויימת בלבד ... הכוונה היא אחרת כשיש לי כמה הצעות וב"ה זה עובד אצלי כך.... אז אני בחורת לבדוק על ההצעות של הבחורים שמגיעים מהשיבות הטובות אני לא יבזבז זמן על ישיבות מרמה פחותה יותר למרות שיכול להיות שמה בחורים טובים מאד אבל "אולי" ועל "אולי" אני לא מבזבזת את זמני! אז אני בודקת על הבחורים מהישיבות הטובות ואיתם בדרך כלל אני נפגשת. אם במקרה יצא לי אי פעם שלא יהיו הרבה הצעות מישיבות טובות ורק מישיבות ברמה נמוכה אז אני יבדוק עליהם גם ויכול להיות שאני יפגש איתם.. בהצלחה לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2006 18:05 לינק ישיר 

לילי. אני מבין אותך... אם כי אני חושב שאת מפסידה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2006 23:52 לינק ישיר 

לילי. עכשיו הסברת את עצמך הרבה יותר טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2006 23:11 לינק ישיר 

בתור אישה שנשואה כמה שנים טובות מתחתנים עם הבחור ולא עם הישביה אתם עוד צעירים אבל תבינו צריכים להסתכל על מידות התאמה ועל קליק בן בני זוג בסוף חיים תחת 4קירות עם אדם שצריכים איתו הרמוניה מרבית וצריכים לחשוב איזה אבא את רוצה לילדים ויש להסתכל על דברים חשובים אין חכם כבעל ניסיון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2006 09:40 לינק ישיר 

איך את יכולה לשכנע אותנו ככה מהצד שלך שבישיבות טובות לא לומדים בחורים טובים או שכשמציעים לי ישיבות טובות ולא טובות אני צריכיה ללכת לבחור מהישיבות הלא טובות ולא מהישיבות הטובות כי יש בחורים טובים גם בישיבות הלא טובות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2006 23:48 לינק ישיר 

לילי, היא לא אומרת לך: לכי על השם הפחות טוב.
היא אומרת שזה לא שיקול  רציני.

נכון, קשה ויש את הרצון בכ"ז ללכת על ישיבות עם שם, אבל יש הרבה הגיון בדבריה. הרבה יותר מהרבה.

מה שכן, הייתי הופכת את כותרת האשכול.
אפשר לומר אני לא נפגש/ת עם נציג/ת מקום X. כשזה קו שלא מתאים.
כגון, בחורה מוולף שרוצה בחור צדיק ולמדן, ברור שתשלול על הסף בחור מישיבת, נאמר, "שערי יושר".

<לפני שמישהו יתלהם: אין בדברי מאומה נגד הישיבה; אני מעריכה את פעלה ותלמידיה. זו רק דוגמא לשלילה הגיונית מפאת קיצוניות המוסדות>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2006 13:17 לינק ישיר 

"להפגש רק מישיבות מסויימות"

אני חושבת שזה טיפשי במיוחד, ואני יסביר:

זה נכון שלכול ישיבה או מוסד לימודי יש אופי משלו," סטיגמה " ובכול מקום שתשאלו הסתיגמה היא שונה קצת בגלל אופיים של האנשים במקום..

כמו שכולנו יודעים כול אדם הוא עולם. אין שני בני אדם שדומים באופיים במחשבותם ובהתנהגותם..

לכן זה לא נכון לכלול את כולם תחת אותה כותרת!!  

נסו אתם לבחון את הסביבה שגדלתם בה האם כולכם דומים??

אני למדתי בתיכון מסויים היינו קבוצה גדולה של בנות שלמדו באותו מקום היינו חברות "בלב ובנפש"

אבל לכול אחת חיים משלה, ודעות משלה, רוב חברותי נשואות, תאמינו לי שהבתים שהם הקימו לא דומים כלל 

אחד לשני, לא מבחינה רוחנית ולא גשמית וכולנו למדנו באותו מקום, כולנו היינו כלולות "בסטיגמה" שהיתה על 
התיכון שבו למדנו, ויותר מזה היינו חברות בלב ובנפש והיום אין שום דימיון בין הבתים 

לכן אני חושבת שהישיבה או הסמינר שהבחור\ה לומדים בהם לא  מעידים על האופי והמידות של הלומדים בהם!!

תוקן על ידי - חיוש111 - 26/04/2006 13:20:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2006 13:46 לינק ישיר 

חיוש, אין פה עניין שהישיבה מעידה על אופי ומידות. זה ברור שבכל מוסד יש שעבדו על עצמם והם טיפוסים נוחים ונעימים ומאידך קיימים כאלה שהם מתנשאים / כעסנים /קמצנים ועוד כל מיני מידות נפסדות.

הכל עניין של עבודת המידות אישית ותכונות שיורשים או מתחנכים בבית.

אבל מה שמשפיע מהישיבה, זה הגישה לחיים והמנטליות החברתית.
תסכימי איתי שיש הבדל מהותי בין בוגרי 'עטרת' לבין בוגרי תפרח, או בין בוגרי חברון לבוגרי כסא רחמים. החברה בכל מקום בנויה בהיררכיה שונה, היחס לכל מיני דברים קיים ופועם.

ברור איפוא, שהמוסד משפיע בהחלט על אופי תלמידיו! "אל תתנו לעולם הזה להטעות אתכם"... (רבי נחמן מברסלב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2006 22:08 לינק ישיר 

מצח אתה צודק שיש הבדל בן בחור מחברון לבחור מסלבודקא אולם לכל כלל יש יוצא מן הכלל ותזכרו בסוף גרים עם אדם ולא ישיבה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני נפגשת רק מישיבת...???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.