בית פורומים שידוכי חרדים

אני נפגשת רק מישיבת...???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/4/2006 23:50 לינק ישיר 

מצח..

ברור שבחור שלא בראש שלו לילמוד לא ילך לישיבה חזקה זה ברור כשמש שהוא יבחר בישיבה "מודרנית" מתירנית יותר או שיבחר בלימודי חול
(כך זה היה צריך להיות אם לא היה מפריע לנו "מה יגידו")
אבל זה ממש לא נכון לומר שכול מי שלומד בישיבה א' הוא מתמיד.. וכול מי שלומד בישיבה ב' הוא מתמיד פחות

וכול מי שלומד בישיבה ג' הוא רק מחתים כרטיס...

שוב זה נכון שיש ישיבות חזקות יותר ויש שחזקות פחות. אבל זה ממש לא מחייב שכול הלומדים באותה ישיבה יהיו בעלי אותו אופי, אותם מחשבות, אותם יצרים אותם העדפות.

יש מלא בחורים שאוהבים לילמוד וזה מה שהם יעשו במשך כול חייהם, אבל הם לא יחזיקו מעמד בישיבות "החזקות"

ולהפך יש מלא בחורים שהולכים לישיבות "חזקות" בשביל השם שלהם או ביגלל שהם מפחדים ממה שיגידו או שהם פשוט ממשיכים בדרך המשפחה. . והם ממש לא בראש של הישיבה בה הם לומדים..

לצערנו בימים כמו שלנו שרוב בנ"א לא פועלים מתוך "האני מאמין" האישי שלהם אלא רק פוחדים "ממה יגידו"

אני חושבת שהשם של הישיבה ואופייה לא כוללים בהם את כול הבחורים שלומדים באותה הישיבה..

תוקן על ידי - חיוש111 - 27/04/2006 0:38:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2006 11:40 לינק ישיר 

אני בסוף לקחתי בחור לא המישיבה הכי מובחרת והוא בחור מצויין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2006 13:09 לינק ישיר 

נו אתמוך מתקשרת אלי אישה לברר על איזה בחור אז היא אומרת לי תגיד למה הבחור הזה לא בחברון כי אתה יודע הישיבה שאתם נמצאים היא לא מהשורה הראשונה והיא אפילו לא מהשורה השניה ... אולי שלישית..

אז אני מתחיל לומר לה את יודעת למה הוא לא שמה ואני אומר וכו' וכו''.....

אני האמת לא האמנתי שאנשים באמת באמת חושבים כך אבל עכשיו ראיתי את זה מול העיניים אולי מול האוזניים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2006 16:46 לינק ישיר 

תזכרו מתחתנים עם האדם ולא עם הישביה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2006 23:59 לינק ישיר 

בדורינו זה מאוד הגיוני שבחור מצוין יהיה בישיבה לא הכי טובה רק משום שצבע עורו שונה או שאין לו פרוטקציה כך שצריך לבדוק כל בחור לגופו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2006 10:17 לינק ישיר 

אסיק,
גם לי מישהי שאלה על בחור מסוים שהצעתי לה למה הוא לומד בישיבה שלדעתה, זה גן ילדים,
אז אמרתי לה שהוא התחיל ללמוד שם ולא חש בצורך לעזוב וזה לא מוריד ס"מ בערכו (בחור מעולה),
אנשים מחפשים רק דברים ש"בשביל מה שכולם יגידו וידברו עליהם".

מישהי פעם אמרה לי שמציעים לבחור  שרוצה "בית תורני", משפחה שהאבא אברך, מיד הוא אומר "מאיפה הכסף"??....
ז"א שהוא רוצה רק כבוד, כי מי שבאמת רוצה משפחה תורנית - אברך זה מספיק טוב......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2006 17:52 לינק ישיר 

נכון מאוד נעמה...
רק מה שכתבת שאם מציעים והוא אומר מאיפה הכסף אני חושב שבאופן כללי זה נכון זה לא שהוא רוצה כבוד או משהו הוא פשוט שואל מה המצב הכספי כי אפשר להבין שלאברך אין מאיפה לתת והוא רוצה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 02:32 לינק ישיר 

נעמה את צודקת כבר אמר החכם מכל אדם וכסף יענה את הכל והרי אם יצעו לבחור את בת הגביר או בת האברך הוא יעדיף את בת הגביר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 11:10 לינק ישיר 

נו נו.

לא הייתי חותם על זה "שכל בחור היה עושה את זה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 11:57 לינק ישיר 

אולי לא כולם אבל רובם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 12:14 לינק ישיר 

אני גם לא חושב שרובם זה נכון. לא נכון שנכפיש את כל בחורי הישיבות או רובם... את רוצה להגיד יש בחורי ישבות שנוהגים כך .. זה נשמע יותר טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2006 23:42 לינק ישיר 

אני מכירה זוג שהכלה למדה במוסד אשכנזי מהמובילים בירושלים והחתן למד בישיבה ספרדית מהגרועות בירושלים . שאלתי אותה איך זה קרה והיא אמרה שפשוט אבא שלה עובד עם אבא שלו וכך הכירו .כך שכל ההצהרות לא יעזרו הזיווג הוא משמים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 00:09 לינק ישיר 

המורה אני רואה שיש משהו שמסכים לדעתי שמתחתנים הבחור ולא הישביה אף על פי שיש הבדל בין בחור מחברון לבחור מבריסק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2006 10:18 לינק ישיר 

אני למדתי במקום שנחשב עלית והרבנים שהיו מרצים במקום  אמרו לבנות שבחור טוב מחפש בחורה מ....................{איפה שלמדתי}ואני כאמא לילדים בוגרים עם נסיון חיים רואה את בנות מחזורי ואומרת חלילה.......... אם היו לי כלות כאלה מבחינת התנהלות  בחיים.אם זה רחפנות מידות או רמת נקיון וכ"ו  ומהעבר השני אני רואה בוגרות של מקומות פשוטים מאוד כמו אור החים בבני ברק  אבל הבנות מוכנות לחים ומקורקעות וכאמא הייתי ממליצה עליהן ככלות...............כך שבאמת צריך לבדוק כל דבר לגופו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2007 09:56 לינק ישיר 

בס"ד

אשכול חשוב הראוי לעדנה מחודשת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני נפגשת רק מישיבת...???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.