אני עורך ניסיון, מעניין אם האשכול הזה יצבור תאוצה או ייזרק לפח האשפה של הפורום.
קרה לכם שאתם כותבים הודעה ולפני השליחה אתם מתחרטים ולא שולחים? לי זה קורה הרבה.
הרבה פעמים ישנם דברים לא חשובים שבכל זאת בא לכתוב. בואו נעשה את זה כאן. כך שאם תראו הודעה בסגנון: "חבר המועצה זה וזה נצפה בשפע שוק כשהוא עורך קנייה בשווי 1500 ש"ח" או "הייתי בבנק ואני שומע את הפקיד מדבר על תוכנית החיסכון של אחד הבכירים", אל תתפלאו שזה כאן כי זה אשכול על שטויות קטנות שיכולות לעניין את כולם ולא לעניין אף אחד.
הכלל היחיד הוא, לא להשמיץ ואם זה משהו נמוך, לא להזכיר שם מפורש.
נשלח ב-26/3/2006 13:58
אני אתחיל (במשהו אמיתי, אלא מה):
בשבת נצפה ילד של בכיר מאוד במועצה, כשהוא ישוב בעגלת סופר וחבורה של שלושה ילדים דוחפים אותו להנאתו ועל פי הוראותיו (גם בעליית הסלאלום שבין הטיילת לרחוב אבטליון)... כנראה שהמנהיגות מתחילה במשפחה בגיל צעיר
וכן, אני מודע לכך שיש רמז עבה במה שכתבתי. העיקר שלא הזכרתי מיהו הבכיר מאוד.
נשלח ב-26/3/2006 15:16
הם היו השבת בעיר? השבת היתה אמורה להיות שבת שבע ברכות, לא?
האיש, בלי עין הרע, רץ, קופץ, תוסס, מצחיק עד דמעות וכל שנייה על ידו שווה כל דבר אחר. ידעתי ושמעתי אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה מישהו יכול להיות מצחיק... כל זאת בשילוב יכולות מתמטיקאיות מוכחות ואינטליגנציה נשפכת.
אני מודה ומתוודה שהרבה הרבה זמן לא פגשתי איש כזה אם בכלל.
פשוט תענוג!
נשלח ב-30/3/2006 22:23
עוד נייעס לא חשוב (?):
ברק שטיגליץ, הבלתי נלאה מתקשה לצעוד יותר ממטר וחצי רצוף בגלל... שהוא בחור טוב ורק רצה לעזור.
כחלק מהמאמץ להפיק אירוע מכובד לכבוד שבת הבר מצווה של בנו של סגן הקודקוד איציק טרבלסי, סחב ברק עם עוד עוזרים מחיצות כבדות. אך דא עקא, מישהו איבד שיווי משקל במדרגות ומחיצה כבדה נפלה על רגלו השמאלית של נשוא האייטם לא לפני שהוא סובב אותה.
ועל כגון דא אמרו רבותינו:
אָאוּץ'
הרופא שלח אותו לצילומים ועד אז, הוא פשוט צולע. זה לא מנע ממנו להשתתף באירוע צנוע ומרשים (ואני מתכוון בעיקר לתפריט) שהיה היום בערב אצל אחד הקולגות ולהיות נחמד כהרגלו.
צוות חרדים אלעד מאחל לברק רפואה שלימה בקרוב ממש.
נשלח ב-30/3/2006 22:50
ביום ראשון הבא חוגג ברק שטיגליץ בר מצווה לבנו היחיד נקווה שעד הבר מצווה הבחור יחלים
נשלח ב-31/3/2006 04:44
שמתם לב!!!
שלא היה פרסום זמני נסיעות של אגד פלוס לפסח בעיתוני אלעד רק באוטובוסים אצל הנהגים.
והתשובה: אלון ושמוליק כועסים על אלון.
נשלח ב-3/4/2006 15:05
אם הם כועסים על אלון אז יש עוד עיתונים באלעד, (רמז: השם של העיתון מתחיל באות "ח"...) ובאמת, למה אני חייב לחכות לאוטובוס בכדי לקבל לוח זמנים ולדעת מתי בפעם הבאה לצאת בלי להמתין???
נשלח ב-3/4/2006 17:46
1. נראה שיש לנו קב"ס חדש במקום סגן מח' חינוך.
2. בשחרית של שבת האחרונה נראה האחיין בבית כנסת חב"ד, ואפילו עולה לתורה.