בית פורומים שידוכי חרדים

היכרויות-ברשת שלילי[[[[]]]]]חיובי???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2006 17:43 לינק ישיר 

עכשיו הם  בעל  ואשה  נשואים  כדת משה  וישראל  והם נהלים ביחד  את פורום  חרדים  בתפוז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2006 18:18 לינק ישיר 

אני בעל גישה מאוד פתוחה אם יש מצב למה לא ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2006 20:00 לינק ישיר 

אני אתחיל בחיובי.....
לצורך הנוחות בלבד הטקסט בלשון זכר

·                     הזדמנות להרחיב את מעגל ההכרויות ואולי אפילו את בת זוגתך... *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />*:namespace prefix = o />

·                     הזדמנות להכיר את עצמך, להתמודד עם שאלות שהתחמקת מהם.

·                     הזדמנות להתוודע לאנשים שביום יום לא היית משוחח עימם.

·                     לביישנים, זו הזדמנות לפרוץ את מעגל הביישנות ולפתח מיומנות שיחה.

·                     הזדמנות לשפוך את ליבך בפני  אדם שאינך מכיר ולא תפגוש בו לעולם.

תוקן על ידי - שדכנית1234 - 03/04/2006 20:02:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 20:13 לינק ישיר 

בס"ד
אני מצרפת לינק מאתר "כיפה" העוסק בנושא הצאטים:
http://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=9422

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 22:05 לינק ישיר 

בס"ד תגובתי כדלהלן... *****הזדמנות להרחיב את מעגל ההכרויות ואולי אפילו את בת זוגתך...***** אני מעדיף חברים אמיתיים לא וירטואלים ובקשר לבת זוגי כמו שכבר כתבתי אין לי שום רצון להכיר אותה דרך הרשת.... *****הזדמנות להכיר את עצמך, להתמודד עם שאלות שהתחמקת מהם.***** אז קורה לי גם כשאני מדבר אם חברים שלי אמנ אצלי אולי זה שונה כי כל חיי אני חופר בדברים העמוקים של הנפש אז אני נתקל בשאלות האלו יום יום...(הכל תלוי אם אתה רוצה אפשר לעשות זאת עם חברים בלי שום בעיה) · ******הזדמנות להתוודע לאנשים שביום יום לא היית משוחח עימם.****** לא הייתי משוחח איתם אז למה שאני ישוחח איתם עכשיו (אולי נדייק השאלה למה אני לא הייתי מדבר איתם בגלל שהם לא בראש שלי אז במה שונה הרשת.. או כי ישנם מגבלות חברתיות או נורמות וכו' זה כן כמו למשל לי לא הייתה הזדמנות להתוודע לחשיבה של בנות וכעת דרך הרשת כן) *****לביישנים, זו הזדמנות לפרוץ את מעגל הביישנות ולפתח מיומנות שיחה.***** הדיון הוא על הכרויות לא על שיחה שזה בהחלט נכון מה שאת כותבת למרות שאפשר לעשות את זה מול אנשים אמיתיים דבר נוסף לביישנים זה יכול מאוד לקבע את מידת הביישנות שלהם הם עדיין לא מדברים באמיתי הכל וירטואלי-לא אמיתי... · *****הזדמנות לשפוך את ליבך בפני אדם שאינך מכיר ולא תפגוש בו לעולם.***** שביל לשפוך את הלב יש חברים "קנה לך חבר" אני לא ממליץ לשפוך את הלב לפני אנשים לא מוכרים אף פעם לא תדע מה תהיה תגובתו היא יכולה לעשות נזק!!! אשמח לשמוע את תגובתך.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 22:12 לינק ישיר 

אחתמימה... טוב מאוד ממש יפה ומעניין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 22:15 לינק ישיר 

שדכנית את חייבת לקרוא מה שכתוב בלינק שהביאה אחתמימה: הנה חלק ממש לעניין... האנונימיות מאפשרת להסתיר מידע אישי, "להתחפש", להחליף זהות (כולל זהות מינית או דתית), להערים ולשקר ללא פחד; כמו כן, היא מאפשרת לשוחח על נושאים אישיים ואינטימיים בלא להיחשף, לגלות לזולת את צפונות הלב, לספר לו סודות אישיים כמוסים, להעלות שכבות נסתרות בנפש ולהניח אותן על שולחן הדיונים. כיסוי וגילוי בחסות האנונימיות! ההשלכות הנפשיות עשויות להיות מרחיקות לכת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 22:26 לינק ישיר 

*****הזדמנות להרחיב את מעגל ההכרויות ואולי אפילו את בת זוגתך...*****

אתה מעדיף חיים אמיתיים ובעצם מי לא? זו הזדמנות להכיר אנשים וירטואלית ומעשית.*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />*:namespace prefix = o />*:namespace prefix = o />

*****הזדמנות להכיר את עצמך, להתמודד עם שאלות שהתחמקת מהם.*****

לא לכל אחד יש את המודעות לחפור... ותאמר לי כשאתה חופר לאן אתה מעיף את החול ? 
J

******הזדמנות להתוודע לאנשים שביום יום לא היית משוחח עימם.******

הזדמנות לשוחח עם אנשים מרקע שונה משלך, דעות שונות משלך וכן.. זו צורה של חפירה.

*****לביישנים, זו הזדמנות לפרוץ את מעגל הביישנות ולפתח מיומנות שיחה.*****

אז ככה, ישנם אנשים שלא יודעים לפתח שיחה בפגישה לא מצליחים לבטא את עצמם.

ולא הם לא ילכו לעזרה מקצועית!

*****הזדמנות לשפוך את ליבך בפני אדם שאינך מכיר ולא תפגוש בו לעולם.*****

ואם אין לך חבר?? ואם זה כזה סיפור שדווקא לא היית רוצה שידע החבר?  

וראוי להוסיף שהצאט.. לא מתאים לכל אחד..

תוקן על ידי - שדכנית1234 - 03/04/2006 22:37:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 22:41 לינק ישיר 

אני חושב שברור שיש בינינו מחלוקת... אבל כדי לך לבדוק את האתר שאחתמימה הביאה אולי תקראי ותשני את דעתך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 22:52 לינק ישיר 

קראתי, קולע ולעניין
אני חושבת שאין צורך שאומר מה השלילי זה מובא שם בצורה מנומקת ומסודרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2006 23:09 לינק ישיר 

ממה שכתוב שמה נראה לי שהכיוון הוא שזה לא טוב הכרויות ברשת.... יש שמה סברות נכונות מאוד וחלקם bjunh כתב כבר.... בתגובתו לשדכנית... תוקן על ידי - לילי_מהבית - 03/04/2006 23:11:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2006 23:30 לינק ישיר 

אז מה? את שימי הכרתי בצאט, זה כל כך נורא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2006 00:42 לינק ישיר 

מה הוא אמר שהוא נגד... רגע רגע מה אני נחפזת למסקנות... אני אשאל.... אתם בקשר רומנטי? או רק בקשר לפורום? תוקן על ידי - לילי_מהבית - 04/04/2006 0:43:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2006 00:58 לינק ישיר 

לילי יקרה.. כמו ששאלת נכון אז התשובה היא שאין בינינו שום קשר רומנטי היחסים קורקטיים בלבד וכמו שאמרת רק מה שקשור לפורום... באשכול דובר או לפחות כשאני צידדתי בעמדה השוללת את הקשר האינטרנטי זה היה באספקט רומנטי לא בעניין היכרות שבסיסה הוא קשר עסקי וכדומ'..... תוקן על ידי - bjunh - 04/04/2006 1:01:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2006 18:22 לינק ישיר 

מסקרן מאוד----האם בין המנהל ומנהלת המנשה ישנו קשר רומנטי???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היכרויות-ברשת שלילי[[[[]]]]]חיובי???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.