|
|
| נשלח ב-26/6/2006 18:52 |
|
| |
good_אסיק:
אתה מנופף ב 35 הנסיונות שלך כמו איזה דגל נצחון שנותן לך רשות להביע דיעה על כל נושא שקשור לשידוכים. בבקשה להרגע.
הסיבה למה יש הבדל בין הגילאים היא פשוטה מאד. בגיל צעיר יש פחות נסיון ויותר קל לעשות טעויות, או לחילופין, לאנשים רעים לנצל אותך. בגיל מבוגר יותר הבעיות האלו אמורות להיעלם.
מצד שני נמצאים בצ'ט מגוון רחב של אנשים שחלקם אין סכוי להכיר בחיי היום יום. כמה מהם, אולי, מתאימים לקשר רציני, וחבל שלא לנצל את האפשרות הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2006 19:53 |
|
| |
chouteng אני מסכים אתך 100% נו געגאנגען, אני בעצמי לא בין הנצרכים אבל אני רוצה לעזור לכל הנפגעים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 23:02 |
|
| |
שלום לכולם נכנסתי לפורום הזה דיי בטעות לפני מס' שבועות ואני יכולה לומר שמאוד נהנת מהתכון והרמה.החלטתי להרשם כי יש כמה דברים שממש דגדגו לי על הלשון. הכל ישבחוך אני "המנפגעים"כדבריך.. אז רק שתדע זה לא מצלצל טוב..לא רואה את עצמי כסוג ב' או כל הגדרה דומה, אני גרושה, עשיתי או עשיו טעויות ואנחנו משלמים עליהן, אבל מכאן ועד ל"נפגעים"זה קצת רחוק.... ובהקשר לדיון הנוכחי אז לדעתי כמו בכל דבר יש יתרונות וחסרונות..הכרות דרך הצאט יכולה להיות חיובית לפחות מהסיבה שבדרך זו ניתן להכיר אנשים שבדרך רגילה של הכרויות (משפחה, חברים, שדכנים) לא הייתי שומעת עליהם.. אז צריך לקחת הכל בערבון מוגבל אבל גם לא לחסום או לשלול מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 18:29 |
|
| |
ממאש ברוכה הבאה!
ממאש, לא באתו לומר שכולם הם סוג ד', חלילה לי לומר כך, ואם לקחת את זא אישית איתך הסליכה, אבל בקשר לחבר שלי, זאת הייתה טעות לשדך אותם מראש,
אני רוצה שתדעי שאנחנו משתייכים לחסידות אדוקה בארצות הברית, בחוג שלנו הבחורים לא יוצאים עם הבחורות רך נפגשים פעם או פעמיים בבית ההורים , וכשהם נפגשים ההורים כבר סקרו הכל מה שיכלו בקשר לצד השני בדרך כלל, ומכירים את הבחור\ה רך הבחור והבחורה נפגשים רך כדי להכיר ולראות אם הם מוצאים חן,
עכשיו את מדברת על טעיות, כן! עשו טעיות, וכל אחד עושה, ובתוכם אני עצמי כבר נשוי אם ילדים.ממשיך לעשות טעות אבל אם זה לא עובד תתגרשו ותלכי כל אחד לדרכו בשלום, לדאבוני, אצל חברי, זה לא הי כך כי ההורים מתביישים ולא מוחלים לו על שעזב אותה. עם תחיו במסגר שלנו, כבר תבינו היטב ליבי נשבר לקרוא מאחת שגם נתפסה במסגרת כזאת של גירושין, ואני מקוה שאת לא מורידה כל כך הרבה דמעות כמו חברי הטוב שאני מכיר אותו יותר מ9 שנים ואני מאחלת לך שה' יעזור לך במהירה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2006 16:47 |
|
| |
הכל ישבחוך, לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון אבל לא נורא. גם ככה זה לא היה נושא הדיון כאן. אם תרצה תפתח לך אשכול, אני אשמח להגיב...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2006 19:19 |
|
| |
אני לא בעד ההכרות באתרים למינהם...משום שגם אם משהו היה נראה התגלו לי דברים שהפריעו לי מבחינה דתית...תודעו (אם בא לכן)שבחור טוב מבחינה דתית לא נמצא במחשב...היש מבינות את כוונתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2006 10:29 |
|
| |
יש מבינים, אני מסכים עימך מאוד את צודקת בהחלט.
לא להיכרויות באינטרנט!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2006 17:56 |
|
| |
אני מכיר די הרבה אנשים שהכירו ויצאו דרך הצ'ט. אני אישית יצאתי עם בחורה שהכרתי בצ'ט וכמה פעמים אחרות כמעט נפגשתי. לדעתי זה דרך טובה להכיר למי שרוצה להכיר. אני לא מוצא סיבה לפסול ולדעתי יש הרבה פלוסים יותר מלהכיר בפגישה מסודרת, כמובן שיש בזה בעיה שזה לא שידוך ואיך להגיד להורים וכל מיני כאלה וזה כבר תלוי בסוג משפחות ובהורים ובבחורים/ות עצמם
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2006 20:28 |
|
| |
איש עסוק
אני הבעתי את דעתי כל אחד יעשה כרצונו...אני רק מאמינה שישנן בחורות כמוני שלא מעוניינות להכיר מכאן ...ויצא להן להכיר מישהו וירטואלי(בעיקר הבחורות מעל 23)עלה במחשבתן הענין שיוכל היה להיות שאם היו יוצאים(מתחתנים )היה הולך יפה ...למרות המחשבות מונעות את עצמן מהכרות דרך האינטרנט...כעקרון ויש בזה מעלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2007 18:54 |
|
| |
בס"ד
עבר זמן רב מאז ההודעה האחרונה באשכול זה- שנה.
מה יאמרו חברי הפורום החדשים בנושא...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2007 19:28 |
|
| |
דעתי היא שזה לא בעד ולא נגד. זה סה"כ עוד דרך להכיר. אם לא היה אינטרנט - היו דרכים אחרות להכיר.
|
|
| נשלח ב-18/11/2007 20:09 |
|
| |
זה תלוי במי הצד השני. כי אפשר שצד 1 באמת יהיה אמין והכל והצד השני לא. מלתחילה ממש לא כדאי להכיר באינטרנט. לדעתי זו דרך מצויינת לאלו שיש להם מה להסתיר לתפוס מישהוא טוב שיסתקרן מהקשר ה"מרגש" הם ידברו המון זמן לפני הפגישה, יפגשו ואח"כ יהיה קשר רגשי והשכל יעבוד פחות. אם 2 הצדדים הם מעולים- אז אחלה. אבל זה לא קורה הרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2007 22:37 |
|
| |
עשני כרצונו, גם אני אוחז כדברייך שבכלל דברייך דברי.
|
|
| נשלח ב-19/11/2007 00:18 |
|
| |
הממ הממ הממ...!!!!
לכתחילה, בחור נורמאלי בחורה נורמאלית, לא להכיר מהמקום הזה.
בדיעבד, באידיש אומרים.... נו וואס כען מען טוהן... מה כבר אפשר לעשות... אם הקב"ה נתן כאן דרך להכיר, זה מתאים לביישנים (כמוני), זה מתאים לבעלי צרכים מיוחדים, יצאו כבר חתונות ובתים מהאינטרנט ב"ה, נו שיהיה.
אני היום אבל לא רוצה להכיר מכאן, פעם ניסתי קצת, ראיתי שזה לא בשבילי, למרות שאני ביישן וכו' וכו'.
הקב"ה ישלח לי את זיווגי האמיתי מן השמים אמן:
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2007 01:08 |
|
| |
שלום לכולם...
א. אני בעד מכמה סיבות ואני יפרט אותם כאן ועכשיו..
1. כי כשמדברים בנט אז אף אחד לא רואה את השני ולא יודע מי השני ומספר את מירב הפרטים ואת האמת לא תמיד.
2. כי את האי נעימות שיש בפגישה חוסכים ומדברים כמו שני חברים טובים.
3. מה שכן אני הייתי אומר שאם מכירם ברשת אז אסור לדבר הרבה ורק אח"כ להיפגש כי יכול לקרות מזה הרבה תקלות.
4. אני רציתי לפתוח פה אשכול של היכרות מינמלית והמנהל מחק לי את זה מסיבותיו הוא והוא כנראה צודק כי הוא המנהל ולא אני.
5. זה הרבה יותר עדיף מאשר שההורים מבריים ומעמידים אותך אח"כ בפני עובדה זה הבחורה לך תיפגש איתה בזמן שאין לי מושג מי היא ומה היא.
עד כאן להיום אם יש הערות או הארות אשמח לשמוע...
|
|
|
|
|