בית פורומים שידוכי חרדים

היכרויות-ברשת שלילי[[[[]]]]]חיובי???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/11/2007 10:18 לינק ישיר 

יענקלזוכמיר- אני מבינה מה אתה אומר אבל אתה תמים מאוד. זו ה-בעיה שלא מספרים את כל האמת. אתה עלול להפגש עם סוטה מין, זקנה משוגעת, ערביה וכ"ו. אתה לא יודע מי עומד מאחורי המקלדת! והיו מקרים של רצח ואונס. ולא מעט.
ב כל-  אתה עולול למצוא את עצמך בקשר שממש כיף לך איתו עם מישהי לא  מתאימה מכל הבחינות. ואז מה תעשה?
ג- בשידוך מה שטוב זה שמתאימים לך את הבחורה מישהוא שם מכיר או ראה אותה- יש יותר סיכוי שתתאימו גם מבחינה חיצונית מאשר שתתאים למישהי שמישהוא לעולם לא ראה.
ד- יש אנשים רעים שמנצלים את זה ותופסים אנשים תמימים ומדרדרים אותם, חושפים אותם לכל מה שההורים עבדו כל החיים כדי למנוע מהילדים שלהם להגיע למצב הזה. תוך זמן קצר. זו בעייה שאין לך מושג לאיזה מין בנאדם אתה נחשף. לא כולם ברמה הדתית שלך ולא לכולם אכפת אם הם מדרדרים עוד מישהוא איתם. בקיצור- לא טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2007 11:55 לינק ישיר 

אני ממש נגד.
אבל בגיל מסויים, כדאי וצריך לנסות גם את האופציה הזאת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2007 14:40 לינק ישיר 

השאלה היא, אם הבן זוג שלי מחכה לי באינטרנט...
אז מה הוא עושה שם לכל הרוחות????? ומאיפה הוא גולש????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2007 14:50 לינק ישיר 

נועה, אף אחד לא מכריח אותך... לא צריך להכנס להיסטריה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2007 16:27 לינק ישיר 

מניסיון,
לא כדאי.
אי אפשר לדעת על איזה יצור תיפול.
על כל סיפור אהבה שנוצר באמצעות האינטרנט יש אלפי פגישות כושלות ומיותרות שלא מדווחות ברוח וצלצולים.

תוקן על ידי מיכאלה567 ב- 19/11/2007 16:29:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2007 18:27 לינק ישיר 

נכון מאוד... אנשים מדווחים רק על ההצלחות.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2007 20:42 לינק ישיר 

בס"ד

זה ברור מה חשבתם שאנשים ידווחו על כישלון כדי שיגידו להם "הנה אמרנו לכם, אסור להתקרב לנט כדי להכיר".

כבר אמרתי את דעתי, זה יכול אסון וזה יכול להיות ששון, 50% לכאן ו- 50% לכאן, אני לא ממליץ לקחת את הסיכון המיותר הזה כשיש אפשרויות לרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2007 23:11 לינק ישיר 

יש לי הרבה מה להגיב בעניין ואני מבטיח לכם יותר מאוחר בלילה יהיה לכם פה תגובה גדולה וארוכה פשוט כרגע אין לי זמן אני יכתוב לכם בהרחבה בלילה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2007 01:17 לינק ישיר 

טוב תקשיבו.

א. אני לא חדש בעניין ואני תמיד אחזתי בדעה שעדיף ברשת להכיר מאשר להכיר בפגישה שידוך.

ב. אני לא תמים אני יודע בדיוק מה קורה ברשת וכ'ו.

ג. מה שכן אני לא אומר שאחרי שיחה אחת ברשת מיד להתחתן וזהו ממש ממש לא.

ד. מה שכן אני חושב שאם מדברים וזה נראה על המסך טוב חייבים לבדוק בכלל שזה בת ולא איזה גבר מתחזה...

ה. אני חושב שלאחר שעשו אימות טוב ואיכותי כדאי כן להכיר ולבדוק רק מה שחשוב אנשים חושבים שאם מכירים דרך הנט ז אומר אפשר לעשות שטויות וכ'ו זה לא נכון כמו שאת או שאתה אנשים איכותים וטוביםזה לא אומר שהצד השני הוא זבל תמיד יש את אותו זן בצד השני...

ו. לגבי כל האלה שאומרים שאני לא ירצה להתחתן עם מישהו שנמצא באינטרנט... הלו מה את עושה פה? ולמה בחור ירצה להתחתן עם אחת שנמצאת באינרטנט?

חברה תבינו יש היום בציבור שלנו די עיוות המציאות ואני יסביר...

יש מצב שבחורה נמצאת בכל מיני צ'אטים למיניהם ומדברת עם בחורים אבל היא תרצה אך ורק בחור שישב וילמד כל חהיים ומה קורה אחרי החתונה? "מתגרשים"

ואז כולם קמים ושואלים מה קורה למה יש כ"כ הרבה גירושים במדינה היום אז אני לכל אחד דבר פשוט מאוד...

אם כל אחת או אחד שמתחתנים היום יהיו האמת מי שהם בפנים ולא חברה צבועים מגעילים שמנסים להתחבא מאחורי הכולל או מאחורי כל מיני דברים נסתרים כאילו הם הרשי ישיבות של הדור הבא תאמינו לי שהכל יהיה בסדר.

הבעיה שזה מתחיל בדבר פשוט מגיעה בחורה מודרנית נקרא לה פתוחה שיודעת כבר מהכל ויצאה כבר עם כמה בנים לא רישמי וכ'ו ההורים שלה שואלים אותה רוחי? מה את מחפשת? מה היא עונה ? את הראש ישיבה של הדור הבא מה השאלה...

אתם מבינים מה קורה פה?

ואז היא מתחתנת אם בבחור שמגיע לו לפחות דירה בלי לבדוק אפילו אם הוא יודע רבע ש"ס ואת האמת כולם יודעים שהוא בחור מבפנים רקוב בדיוק כמו האישה אבל הם חיים במשחק ואז יום אחד זה מתפוץץ למה כי הוא ביקש שהאישה תתלבש ככה והיא אומרת אני לקחתי ראש ישיבה לא וכ'ו..

חברה תפנימו הגיע הזמן שתתחילו להיות מי שאתם ואל תגידו לי בחורות למה שאני יתחתן עם בחור מפה ואני שואל אתכן?
למה שבחור טוב ירצה אותכם?

ומי אמר שבחור רע הא בחור שנמצא פה ומתכתב למשל?
אני יכול להרחיב על כך עוד לילה שלם אבל אני מחכה לתגובה שלכם עד כאן ואם יצטרך אני ירחיב אח"כ. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2007 08:22 לינק ישיר 

יענקלזוכמיר- כל מה שאמרת- נכון מאוד.
אבל זה לא סותר את העובדה הפשוטה שלא כל האנשים בעולם הם צדיקים תמימים והם עלולים לנצל את התמימות של הצד השני ואז תמצא את עצמך במצבים שלא רצית להגיע אליהם.
 אם אתה מדבר מלכתחילה על להפוך את האינטרנט לזירת שידוכים "חוקית" כמו לבנות למשל אתר אינטרנט חרדי  לשידוכים איכותי ובפיקוח ושאכישהוא כל 1 שיתווסף לשם יהיה באמת חרדי טוב ולא איזה שבבניק (למרות שקשה לי להאמין שזה אפשרי- הרי אינרטנט זה דבר מאוס בבתים חרדיים ובטוח רבנים יצאו נגד זה) אבל אם לכזו צורה של היכרות אתה מתכוון- אז זה טוב ומבורך מה שנקרא. אבל שוב- לגיטימציה לזה אתה לא תקבל משום מקום ולכן קשה לי להאמין שייפתח דבר כזה בשנים הקרובות. המצב הנוכחי הוא שאנשים נפגשים בצאטים חרדיים למינהם- שלהגדיר אותם חרדיים זה ממש בושה. ואני לא צריכה לספר לאף 1 מה סגנון השיחות שם. או בפורומים- ששם האוכלוסיה היא קצת יותר איכותית- לא מחפשים שיחות מזדמנות אלא אוהבים לשמוע, להגיב, לקרוא, וזה כבר מעביר אותם לרמה גבוהה יותר מהמצטטים. אז אוקיי תוכל למצוא אנשים איכותיים כאן. אבל עדיין- אתה צריך ממש להזהר. אולי זה טוב לדבר קצת ואם רוצים- לבקש שם- ולברר. ואז אם מתאים- לצאת נורמלי. בכל אופן כמו שאמרתי- אנימ בינה את ההגיון שעומד מאחרוי מה שאתה אומר- אבל אל תשכח שזה עדיין נושא רגיש. אתה לא תשוויץ בזה שהכרת מישהיא באינטרנט- כי זה פשוט נשמע לא טוב. אז יהיו אולי בעיות עם ההורים, חברים רבנים וכ"ו. בקיצור- אם זה באמת יקרה אתה לא תספר את האמת והנה התחלה של הצביעות שעליה דיברת... (סתם זה לא קשור. סתם סגירת מעגל.=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/11/2007 11:27 לינק ישיר 

אני מציעהשתגיעו לאיזה שהוא עמק השווה בנושא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2007 15:57 לינק ישיר 

איזה עמק השווה שאני צודק או לא?

שצריך להפסיק אחת ולתמיד במגזר שלנו אם הצביעות הזאת?

או מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2007 18:04 לינק ישיר 

צביעות זה דבר שלא ישתנה לעולם. אף 1 הוא לא צדיק תמים ואף 1 לא רוצה שידעו שהוא לא כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/11/2007 18:38 לינק ישיר 

אני הייתי מציע שוב לפתוח פה אשכול של אנשים שכן רוצים להיכר ברשת וכל אחד יתן פרטים כללים ואח"כ נראה איך להתקדם אם זה מי בעד?
כמובן שצריך אישור מההנהלה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2007 20:14 לינק ישיר 

ברור שההנהלה תהיה נגד.
זה ידרדר פה את הענין, ומחרתיים יבואו לפורום גולשים בעיקר מעדות מסויימות שחפצם רק להכיר ולא לדון בעניני שידוכים.
ומי שרוצה להכיר פה - יש תיבות אישיות...

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היכרויות-ברשת שלילי[[[[]]]]]חיובי???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.