טוב תקשיבו.
א. אני לא חדש בעניין ואני תמיד אחזתי בדעה שעדיף ברשת להכיר מאשר להכיר בפגישה שידוך.
ב. אני לא תמים אני יודע בדיוק מה קורה ברשת וכ'ו.
ג. מה שכן אני לא אומר שאחרי שיחה אחת ברשת מיד להתחתן וזהו ממש ממש לא.
ד. מה שכן אני חושב שאם מדברים וזה נראה על המסך טוב חייבים לבדוק בכלל שזה בת ולא איזה גבר מתחזה...
ה. אני חושב שלאחר שעשו אימות טוב ואיכותי כדאי כן להכיר ולבדוק רק מה שחשוב אנשים חושבים שאם מכירים דרך הנט ז אומר אפשר לעשות שטויות וכ'ו זה לא נכון כמו שאת או שאתה אנשים איכותים וטוביםזה לא אומר שהצד השני הוא זבל תמיד יש את אותו זן בצד השני...
ו. לגבי כל האלה שאומרים שאני לא ירצה להתחתן עם מישהו שנמצא באינטרנט... הלו מה את עושה פה? ולמה בחור ירצה להתחתן עם אחת שנמצאת באינרטנט?
חברה תבינו יש היום בציבור שלנו די עיוות המציאות ואני יסביר...
יש מצב שבחורה נמצאת בכל מיני צ'אטים למיניהם ומדברת עם בחורים אבל היא תרצה אך ורק בחור שישב וילמד כל חהיים ומה קורה אחרי החתונה? "מתגרשים"
ואז כולם קמים ושואלים מה קורה למה יש כ"כ הרבה גירושים במדינה היום אז אני לכל אחד דבר פשוט מאוד...
אם כל אחת או אחד שמתחתנים היום יהיו האמת מי שהם בפנים ולא חברה צבועים מגעילים שמנסים להתחבא מאחורי הכולל או מאחורי כל מיני דברים נסתרים כאילו הם הרשי ישיבות של הדור הבא תאמינו לי שהכל יהיה בסדר.
הבעיה שזה מתחיל בדבר פשוט מגיעה בחורה מודרנית נקרא לה פתוחה שיודעת כבר מהכל ויצאה כבר עם כמה בנים לא רישמי וכ'ו ההורים שלה שואלים אותה רוחי? מה את מחפשת? מה היא עונה ? את הראש ישיבה של הדור הבא מה השאלה...
אתם מבינים מה קורה פה?
ואז היא מתחתנת אם בבחור שמגיע לו לפחות דירה בלי לבדוק אפילו אם הוא יודע רבע ש"ס ואת האמת כולם יודעים שהוא בחור מבפנים רקוב בדיוק כמו האישה אבל הם חיים במשחק ואז יום אחד זה מתפוץץ למה כי הוא ביקש שהאישה תתלבש ככה והיא אומרת אני לקחתי ראש ישיבה לא וכ'ו..
חברה תפנימו הגיע הזמן שתתחילו להיות מי שאתם ואל תגידו לי בחורות למה שאני יתחתן עם בחור מפה ואני שואל אתכן?
למה שבחור טוב ירצה אותכם?
ומי אמר שבחור רע הא בחור שנמצא פה ומתכתב למשל?
אני יכול להרחיב על כך עוד לילה שלם אבל אני מחכה לתגובה שלכם עד כאן ואם יצטרך אני ירחיב אח"כ.