...
בס"ד*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
שימי,
בנושא בישול האשכולות- אינני בשלה לבישול וירטואלי, אולי בעתיד... תן לי להתבשל עם הנושא.
ולגבי מה שאת ושירה דנתם הייתי רוצה לשמוע תגובות שלכם האם צריך להפוך את הפורום לפתוח
לציבור???אתם חברי הפורום וזכות ההצבעה היא שלכם!
מצד אחד עצם בקשת האישור מעלה את איכותו של הפורום , מצד שני לא כולם נכונים לעשות את הפרוצדורה של בקשת האישור.
כמו שירה, גם אני באופן אישי בעד כתיבה חופשית ללא צורך באישור וניתן לעשות זאת לתקופת ניסיון ולראות מה ההשלכות.
שירה,
ובקשר לאישור כתיבה אני חושבת שזה צריך להיות פתוח כדי שיכנסו עוד אנשים...
ואני רק ביקשתי לשמוע את דעתך בנושא זה...
כמו שכתבתי לשימי- גם אני חושבת כמוך...
לילי,
ציטטת אותי:
הסברתי לך בתגובה הקודמת שאין פה עיניי'ן של קמצנות – משום שלאחר החתונה הרב עזר לזוג
מעל ומעבר (חוסר רצונו "למכור" את בתו נבע מעמדתו כלפי הנושא ולכן לפני החתונה הצהיר על כוונותיו)
ולאחר מכן טענת שלא כתבתי בתגובה הקודמת את הדברים...
כמובן שכתבתי בתגובה הקודמת:
בוודאי שהוא לא רוצה לשלם- מה החידוש בדבריך? אלא שהורגלת לחשוב שהמניע שלו הוא קמצנות....
והרי את חושבת שלאותו רב יש אינטרס שבתו תחי'ה בעוני, כמובן שעזר לה למעלה מהנדרש לאחר החתונה ובעלה שקד על תורתו.... אך לפני כן חיפש את אותו בחור פשוט שירצה את בתו ללא תנאים כספיי'ם מופרזים.
עיי'ני שם שוב...
השאלה היא אם זה מעשה חכם? לקריב את בתו על מזבח השינוי שאולי לא יבוא ....
את קוראת לזה "קורבן"?? אני מתנדבת שיקריבו אותי אם כך...
אבק לשון הרע מדוע???
זו תעודת כבוד לרב לא תעודת עניות מדוע לא לפרסם???
אני צריכה לספר לך מדוע זה אבק לשון הרע?
מי כמוך יודעת מה קורה בציבור החרדי לידיעה תמימה- עד שהיא מגיעה לאוזני "בעל הידיעה".
תסמכי עליי', זה יעורר גלים שאין לי עיניי'ן בהם – ולא משום הנושא , כי הרי הרב לא מתביי'ש בזה , אלא כמו האנלוגי'ה לכדור שלג שהזכרתי בתגובתי הקודמת, אסביר אותה:
בראש ההר עומד כדור קטן וככל שהוא מתגלגל מתווספים לו עוד ועוד פתיתי שלג עד שהוא מגיע לסוף המדרון – הוא גדל ומעצם למשהו מפלצתי...
הבנת את המשל והנמשל?
הם אשמים ורק הם---אין כסף לא ניגשים לשידוך!!!!!!
מה את אומרת.... ואכמ"ל.
ADVVV כל מילה- פנינה.