בית פורומים שידוכי חרדים

1000$-2000$--היי מספיק הגזמתם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2006 17:56 לינק ישיר 

ממש לא טירוף כאילו כן טירוף אבל זה אמיתי לחלוטין...
והם מתקדמים בצעדי ענק ובביטחה לעבר הה--2000$$$$$ ....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 02:10 לינק ישיר 

לידעתכם בחול לא מדברים על פחות מ2000$-3000$ לצד ומשלמים בלי הרבה קיטורים של 7 דפים אני מכירה חברה שעשתה שידוך לזוג  מבוגר ולא שילמו את מה היבטחו אלא שימו חלקית לאותה חברה יצא כל החשק להתעסק  ואין לה את אותה מוטיבציה שהיתה לה אם היו משלמים בצורה יפה אז תפסיקו להתברבר וזה התעריף ותשלמו ואני מאחלת לכל חברי הפורום הרוקים שבקרוב ישברו צלחת ויצרחו לשלם דמי שידוכים ושישלמו את זה בצורה יפה ולראיה תראו בחוג הדתי לאומי והחרדלי כמה רוקים ורוקות בני 35+ עדין יושבים תבואו בחגים לבית הכנסת הגדול בירושלים ותראו מה קורה אבל אם היו משלמים דמי שידוך אז היתה מוטיביציה להציע כי לעבוד בשידוך עם החוג הזה מאוד קשה ובעיתי 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 11:27 לינק ישיר 

שריתוש..

ולמה אין לה מוטיבציה את יודעת למה?

בגלל שהיא רואה את כל חבריה שכולם מקבלים את הסכומים היותר גבוהים אז היא מרגישה שהיא עובדת בחינם אבל אם כולם היו מקבלים אותו הדבר אז היא הייתה מסתפקת במחיר כזה שנתנו לה ...

בקשר לזה שאנו מקטרים אז תשמעי זה לא בגדר של קיטורים אלא כעס על המצב ורצון לשינוי (ואם יש לך רעיון את יכולה להציע)..

רצון לשינוי את המצב הזה שזה יכול להגיע למחירים עם הזמן הרבה יותר גבוהים שאול בסוף גם את תגידי אני לא מכונה לשלם את המחיר..

זה מאוד יפה לומר אתם מוצאים כל הרבה כסף על החתונה מה יקרא אם תשלמו עוד כסף זה לא נכון כי יש אנשים שגם את הכסף של השידוך אין להם לתת וכ"ש את הכסף לחתונה אז כל שקל זה חיסכון שלהם כל שקל כן זה לא מתקבל על השכל אבל כן ממש כך...

אנו לאט לאט רק נהיו קשורים אל השדכנים וכך הם יכולים לעלות את המחירים ללא שום בקרה..

את אומרת אז מה תראו כמה יושבים שמה בלי שידוך בציבור הלאומי.. נו ואז זה אומר שאני צריך לתת שיסחטו אותי למה מה קרה ...

זה לא ייתכן ואני לא מסכים לזה!!! (גם אם ב"ה יש לי לתת את הסכום).

ותזכרי המחיר רק עולה זה התחיל בפרחים עבר ל300$ כם אימא שלי זוכרת שזה היה 300 עלה ל500 משמה ל700 ואז זה הגיע למחיר השיא של 1000 ואז כולם כעסו אבל אמרו זהו בטח פה זה יעצר מה זה ספיק זה ממש הרבה כסף ואז ................. זה עולה ועולה ועולה ללא שום בקרה אנו נמצאים במצב שבארץ זה כבר עומד על 1500$$$$ ויש כאלו כבר שהגיעו ל2000 מה יהיה הסוף מה???????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 11:31 לינק ישיר 

שימי.

רציתי להגיב לשרית אבל אני רואה שעשית את העבודה במקומי תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2006 12:11 לינק ישיר 

שאלה למה מחיר פאות הקסטם עולה פאה טובה עולה 1200+$ומשלמים צריך להתיחס לדמי השידוכים כמו שאר הוצאות החתונה תזכרו בלי השדכן לא היו כל ההוצאות האחרות ובאמת בכל חוג ובכל מצב יש תעריפים שונים כמו שיצחק כתב בדפים הראשונים ראה שם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 12:20 לינק ישיר 

זה נראה לי יותר מכעיס המחיר על השדכנות מאשר על פאות הקסטם מה עושים השדכנים כמו שכתבה בהתחלה שירה מרימים כמה טלפונים וכו'...

חוץ מזה שאצל השדכנים זה קרטל חייבים לשלם לכל שדכן את אותו המחיר כי אף שדכן לא מדבר ואומר מה המחיר שלו (אכן יש כאלו אבל לא הרבה) שאר השדכנים מחכים שיתנו להם את מה שמקובל בשוק ומה שמקובל בשוק זה מחיר גבוה וזה קרטל...

בפאות ישנה תחרות את רוצה מחיר אחר לכי לחנותאחרת אבל כמו שאמרתי זה לא משנה על פאה יש לומר שהמחיר הוא נראה בסדר אבל על שדכנות זה נראה מוזר לחלוטין לשלם על דבר שהוא לא מצדיק את הסכום...

נ.ב. דבר נוסף אני לא הכתובת לדבר על פאות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2006 23:02 לינק ישיר 

אין קרטל ואין כלום כי יש תעריף לכל חוג וכל מצב משפחתי צריך להתיחס לזה כחלק מהוצאות החתונה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2006 10:14 לינק ישיר 

בעדות המזרח תמיד היה מקובל שאסור לגבות כסף על מצווה לא עושים מהתורה קרדום לחפור בו, ידוע שבתימן מי שהיה רב קהילה הוא היה כמו עבד שלהם ולא גבה שום אגורה על עבודתו ,כמוהל, כשוחט ,כמסדר קידושין וכו ,היום בילבלו את היוצרות ועל כל דבר צריך לשלם כאילו שאם השדכן לא היה השידוך לא היה יוצא לפועל .ומה עם בורא עולם חשבתם שאין לו מספיק דרכים יצירתיות לשלוח את הזיווג שלכם??????????גם בלי לשלם סכומי עתק????אני אישית הבאתי לשדכנית מתנה צנועה אגרטל יפה ומכתב תודה ולא ניזוקתי וב"ה חיי טובים . הגיע הזמן לשנות את כל המרובעות והמוסכמות שנוגדות הגיון ונוגדות הלכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2006 11:51 לינק ישיר 

דמי שידוכים אינם נוגדים את ההלכה וידוע על הרבה זוגות ששדכן לא היה מרוצה וגרם להרבה צרות חשוב ששדכן יהיה מרוצה ולכל חוג יש את התעריף שלו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2006 14:07 לינק ישיר 

מישהו יודע כמה שידוכים מצליח/ה שדכנ/ית ממוצע/ת לעשות בשנה?.

ישנם הרבה בחורים והמון בחורות בגילאים גבוהים והם רווקים עדיין,

ככל שדמי-השדכנות יהיו גבוהים יותר,כך העוסקים בשדכנות יהיו רבים.

[שמעתי מאחד הרבנים].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2006 15:37 לינק ישיר 

ברור התיאבון שלהם רק גובר ..

נראה לך שזה יעצור באיזה שלב?

"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם" תוקן על ידי - אסיק_good - 21/05/2006 3:27:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/11/2006 08:07 לינק ישיר 

בס"ד

לחברים החדשים יש לנו פה אשכול ישן, היינו רוצים שלמוע את העדעות שלכם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/11/2006 12:44 לינק ישיר 

אסיק,
רעיון מצוין!

אני חושבת, שאם הייתי צריכה לשלם סכום כזה לשדכנית- לא הייתי מתחתנת לעולם!

גם אני צריכה לממן חתונה, גם להקים בית, ועוד לשלם סכום כזה כשהבעל אמור ללמוד כל היום?!?!?! ממש פשיטת רגל.

כבר מישהו ציין פה, שבורא עולם ישלח לי את הזיווג שלי גם מבלי שאצטרך להוציא סכומי עתק.

שנזכה כולנו לעמוד תחת החופה עוד השנה, בלי עיכובים ובלי מניעות, ונזכה להקים בית של תורה עם פרנסה טובה!

אסיק,
מתי אתה מזמין אותנו לברית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2006 12:59 לינק ישיר 

שירה9999 כתב:
בס"ד

--אוקיי אז השדכניות עובדות קשה מאוד קשה מרימות טלפונים בלי סוף...

טוב.. כמה טלפונים---40--קיבלתם... 80--100... גם קיבלתם...

על מה אתם לוקחות כל כך הרבה כסף זה מוגזם לחלוטין ממש מוגזם עושקים את הציבור שבמילא אין לא במקום הכי כואב וקשה...

עד מתי...

--אהה את מבינה תשמעי עד שעשיתי את השידוך של הבת שלך.. עברתי הרבה " שידוכי נפל"...

סליחה!!!!! אני אשמה!!!!!!!!

ממתי שמענו שבעל מלאכה מקבל משכורת על עבודה שלא הצליחה לו...

--טוב אם את לא רוצה לא צריך אני עושה את העבודה מתאים לך טוב לא מתאים "ניפרד כידידים"...

חבר'ה אל תנסו את התשובה הזאת אני מכירה אותה תנסו משהו יותר טוב...

אשמח לתגובות...

מתווך. הוא לוקח ממך את התשלום ברגע שהוא מצליח, על חשבון כל הכשלונות.

גם מפתח תוכנה לוקח לו כמה נסיונות עד שהוא בונה את התוכנה המושלמת.

את משלמת על המוצר המוגמר(הבחור) ובדרך השדכנית עבר אי אילו כשלונות, עד הגעת המוצר המוגמר. ועל זה את משלמת כמו כל דבר בשוק.

דבר שני: על עבודה קשה משלמים טוב.
תנסו אתם לעשות שידוך טוב באמת, שלא על מנת להרוויח אלא שבאמת ייצא שידוך טוב ורק אז תחשבו על הכסף ואז תבינו שזאת מלאכה לא פשוטה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/11/2006 16:42 לינק ישיר 

זה אמנם יקר,אבל לדעתי בעל או אישה-דבר שהולך להיות איתך כל החיים שלך(כמו ההורים שלי למשל..).
על דבר כזה לא שווה לשלם אפילו 3000 דולר?זה לא שאני יציע ברוב נדיבותי יותר מהרגיל והקבוע,אבל לבכות על זה?את מתחתנת פעם בחיים....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > 1000$-2000$--היי מספיק הגזמתם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.