בית פורומים שידוכי חרדים

1000$-2000$--היי מספיק הגזמתם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2008 12:07 לינק ישיר 

אטראק, נראה לך שכל השדכנים כמוך........ הם מעבירים שם ואתה צרך לברר לבד..בקושי הם מכירים את האוביקט....הם רק יודעים ש'האבא'... וכשאתה מחליט ללכת על הגורם- 'כולה' הוא מעביר אינפורמציה איפה הפגישה ומה היה ודוחף להתקדם.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 12:11 לינק ישיר 

אימי עשתה שידוך לא מזמן לשכנה שלי עם אח של חברה של אחותי (וואי, הרבה של ושל)

וקיבלה רק 700 דולרים.

מיותר לציין כי המשפחה של שכנה מרוששת מבחינה כללית.

חברים, תמשיכו עם חשבון שלכם של $$$,$$$,1

בהצלוחה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2008 12:11 לינק ישיר 

אטרקטיבי אם זה המצב אז בשוק חופשי שאין בו רף כניסה (רשיון, השקעה כבידה וכד'), היתה צריכה להתפתח תחרות טבעית שתוריד את דמי השדכנות. ז"א כל אברך כולל היה הופך לשדכן בשעות הפנאי וכל אשה עם קצת זמן כנ"ל. הפיתוי שתפנו אליהם היה דמי השדכנות הנמוכים, שכפי שאתה מתאר הם מהווים גורם קריטי במגזר, מה גם שתרומת השדכן עצמו, פרט לקשר בין השניים ומעט מניפולציות על טיב המיועד/ת היא נמוכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 12:37 לינק ישיר 

אטראק, זה אבסורד.......ולא ברור איך אברכים עומדים בתקציבים כ"כ גבוהים.
ולמה????????? למה לא עושים משו עם כל השוק הפרוץ בתחומים אלה- שהזכרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 12:39 לינק ישיר 

אז שיתארגן מישהו ויקים רשת שדכנים במחיר מוזל (כמו שבעבר אופטיקה הלפרין הקימה רשת אופטיקה מוזלת), יהא ביקוש רב. זה כוחו של השוק הפתוח.
להלן החשבון:
נניח שלהשתדך משלמים 3,000$ (שני הצדדים) ומצליחים לעשות שידוך פעם בחודשיים (יש מגבלות של הצע וביקוש בפנקס השדכנית).

אם יקום שדכן שיקח 2,000$ יהיו לו בפנקס פי שנים מחפשים/ות. הוא יצליח לשדך פי 3 (כי מרוב שיש אנשים יש לו מבחר גדול יותר וזה גם יותר קולע). ז"א הוא בחודשיים הכניס 6,000$. לאחר ההצלחה הוא יכול לגייס גם את אשתו וכד' והם יצליחו להגדיל את ההכנסה ל- 8,000$ לחודשיים מה שיותיר להם ביד הכנסה (לאחר הוצאות סבירות ולפני מס) של כ- 12,000 ש"ח לחודש. למשפחה ללא מקצוע זו הכנסה יפה

תמיד יש את נקודת האיזון (פרק א' במבוא לכלכלה מקרו).

בהצלחה.

נ.ב. אני משער שמרוב הצלחה  ידאגו להביא להם את רשויות המס, אז כדאי להביא משתנה זה בחשבון.

תוקן על ידי שרפ ב- 16/05/2008 12:46:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 12:46 לינק ישיר 

זה לא ילך, שרפ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 13:01 לינק ישיר 

זה מאד נכון אטרקטיבי.
ו..שרפ, הענין של שדכן, זה עבודה עם הימור, חודש מצליח חודשיים לא. וגם אם המאגר גדול- זה בכלל לא פשוט. אדם אחד אמור להיכנס לראש של מגוון אנשים ולנסות לשדך בינהם- ואח"כ בכלל לא בטוח שזה ילך. יתכן גם חצי שנה ללא הצלחה. זה ענין של מזל ויותר נכון- ענין של סיעתא דשמיא.

ולכן, המסחרה בנושא לא פשוט בכלל. השוק פרוץ וכל אחד סוחר כאוות נפשו וכיסו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 13:06 לינק ישיר 

תעבדו להוכיח שהאיכות לא פחות טובה.

יתכן גם שהיוכלת להפיץ שמועות בציבור החרדי על איכות השדכנים היא חסם אבל בזה אתם יכולים להילחם.

תוקן על ידי שרפ ב- 16/05/2008 13:15:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 13:11 לינק ישיר 

תעבדו........יש לך לוחמה פסיכולוגית שתוכל לעזור לנו בענין שרפ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 13:17 לינק ישיר 

לפרסם הצלחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 13:18 לינק ישיר 

יפה, אתה איש מעשי......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2008 09:06 לינק ישיר 
שלשה שדכנים על שידוך אחד

בס"ד

שדכן 1: שלום, ברצוני להציע לבתכם את הבה"ח שיע מנדלוביץ, בחור יר"ש, נחמד, וכו' כליל המעלות.
ההורים:
OK נחשוב על הכיוון.

לאחר כמה ימים
שדכן 1: נו......
ההורים: לא מתאים, שיע הוא לא הסגנון שלנו.
שדכן 1: אולי, משה או מנחם או פנחס או שמואל יוסף או ברוך דוד או מרדכי או יואל יעקב או ארל'ה או אברהם צבי או שמעון, ועוד כ- 100 שמות
ההורים: אוקיי נתת לנו הרבה עבודה, נתחיל לברר מעכשיו.

לאחר כמה ימים
שדכן 2: שלום, ברצוני להציע לבתכם את הבה"ח משה או מנחם או פנחס או שמואל יוסף או ברוך דוד או מרדכי או יואל יעקב או ארל'ה או אברהם צבי או שמעון, ועוד כ- 100 שמות.  בחורים יר"ש, נחמדים, וכו' כלילי המעלות.
ההורים: כבר הציעו, ואנחנו בבירורים.

לאחר כמה שבועות
שדכן 3: אפשר להציע לבתכם את שמואל יוסף פערלשטיין בחור יר"ש, נחמד, וכו' כליל המעלות מבחירי ישיבתו.
ההורים: למען האמת כבר הציעו אותו בעבר, לאחר בירורים מעמיקים הוא נמצא מתאים, אך אין לנו איך להשיג את השדכנים שהציעו בעבר, הם נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה.
שדכן 3:
OK אם מבחינתכם הוא מתאים אפשר לקבוע זמן לפגישה
ההורים: אין בעיה

לאחר יומיים
מזל טוב שמואל יוסף פערלשטיין ח ת ן עב"ג

ההורים לשדכן 3: קח לך את כספך 2000 $ המגיע לך על העבודה הנפלאה
שדכן 1 לשדכן 3: ידוע לך שאני הוא זה שהציע את השידוך לראשונה, אתה צריך לתת לי 1000 $ חצי מהכסף דמי הצעה,
שדכן 2 לשדכן 3: ידוע לך שאני הוא זה שהציע את השידוך לראשונה, אתה צריך לתת לי 1000 $ חצי מהכסף דמי הצעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2008 09:07 לינק ישיר 

בס"ד

מובא מבח"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2008 01:03 לינק ישיר 

חמוד...
חברה לעבודה הציע לי פעם בחור שמשום מה מליון איש היו מעורבים בהצעה הזאת
 וזה נורא הפריע לי שכל טלפון עובר דרך 10 איש עד שבאזשהוא שלב התקשר אלי ישירות זה שדבר כל הזמן עם הבחור שאל אותי עם זה יפריע לי שהוא ידבר איתי, שמחתי מאוד, כמובן שהוא עדכן את כל שרשרת האנשים שאנחנו מקצרים את הדרך, מאותו יום לא יכלתי לשבת בשקט בעבודה זה מה שהטריד את החברה היא דאגה כל הזמן להבהיר לי למה הכסף על השידוך הזה מגיע לה, וכמה היא עבדה קשה... וכמובן היא כבר שאלה שאלת רב.... מבחינתה רק זה היה חסר לי בשביל לסגור ענין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 14:24 לינק ישיר 

תנשמו אוויר תירגעו האלפיים דולר האלה זה הכסף שהכי קל לשלם, וחוץ מזה שכל שכר בשוק נמדד לפי היצע וביקוש ותוצאה, ולא קשור כמה זיעה ועבודת כפיים הושקעה בתוצאה. כך שבהתחשב בתקוות שאתם עומדים להנות מתוצאת השידוך עוד הרבה שנים של אושר, התשלום בהתאם.

תוקן על ידי סנסאי ב- 04/09/2008 14:25:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > 1000$-2000$--היי מספיק הגזמתם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.