בית פורומים אחרדים-אלעד

עיתון קול העיר לא אמין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2006 10:07 לינק ישיר 
עיתון קול העיר לא אמין

מנהל עיתון קול העיר אריאל קוניק מי שנחשד לאחרונה בעבירות מס (ראה קישור להלן) נמנה על ידידו הקרוב של צביקה כהן, עד כאן הכל לגיטמי.*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1830230

מה שלא לגיטמי להפוך את העיתון לשופר פרטי ולרכוש של צביקה כהן וזה בעצם מה שקורה כבר למעלה משנה.

תפקידו של עיתון להיות נוטראלי ולהביא את מצוקת התושבים בעיר, יתרה מזו ו/או אף זו להיות שופרו של הציבור, אם ניקח לדוגמא את מצוקת האלעת הארנונה שביצע ראש המועצה בשנה האחרונה ושהיה מצוקת כל אחד מאיתנו, הרי להוציא כ700 שקל נוספים מהכיס ובעת קיצוץ קיצבאות הילדים זהו מצוקה של ממש, טרפוד האלעת הארנונה כידוע נעשה על יד כל העיתונים כולם וע"י כל תושבים כולם אשכנזים כספרדים, חוץ מעיתון קול העיר שבהוראה ישירה של צביקה כהן ואבי רוזן חדל בכלל להתייחס לנושא של ארנונה. הרי מדובר בשערוריה תארו לכם שראש ממשלת ישראל חודר לעיתונות ומשמיט כתבה בנושאים שעומדים על הפרק.

הדברים חמורים יותר כאשר באותו הזמן הדברים היו כה שקופים ונחתם חוזה עב קרס מבחינה תקציבית בין עיתון קול העיר לצביקה כהן וללא מכרז.

האם אכן כסף יעוור עיני...

כעת הדברים ממשיכים השבוע ישב צביקה כהן והפעיל את כל כובד משקלו על קוניק והכתיב לו מילה במילה מה לכתוב בכתבות מסוימות בעיתון, הכל כה שקוף וכה מכוער...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 00:34 לינק ישיר 

ראיתי לאחרונה את יעקב , נהגו של צביקה בעת שנפגש עם אבי רוזן.
קשה לתאר את התרגשותו, הוא ניתק באמצע שיחת סלולר, יצא מרכבו, חצה כביש ו..."מה נשמע?" של דקות ספורות.
לא נראה לי שהוא מתייחס כך לאנשים רבים, וברור לי שהוא אינו מתייחס כך לאנשים שהבוס אינו חפץ ביקרם.
איני נגד צביקה, אני חושבת שטוב שהוא הראש ויש שקט יחסי בעיר,
אבל יש דברים שנראים מגמתיים בקול העיר , יותר מידי מגמתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > עיתון קול העיר לא אמין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext