לאפרושי מאיסורא! השערוריה התורנית לקראת פסח הבעל"ט מצורף קובץ
מחדל חדש בנושא כשרות בשר לפסח !!!
מופץ בשעה זאת למורת רוחם של נותני ההכשרים
נשלח ב-31/3/2006 13:39
כל שנה מעלים את זה מחדש
נשלח ב-31/3/2006 13:49
טוטח
כל שנה היה מדובר בחותמות על ביצים. הפעם מדובר בבשר !!!
נשלח ב-31/3/2006 14:24
מבין ריסי עיניו של הפשקוויל הזה ניכר שיותר ממה שנועד הוא להציל ממכשול, נועד הוא להכפיש מישהו.
נשלח ב-2/4/2006 00:12
לא זכיתי להבין מדוע אני צריך לסבול משגיונות הגויים, כיהודי אני מעדיף את אלה שהאמת היא נר לרגלם. ולא, זה לא שאינני מבין הומור, להומור יש כאן אשכול ענק שאני עצמי פתחתי!
נשלח ב-2/4/2006 00:28
הזכרת.לי.את.האשכול.הזה.רצתי.להוסיף.שם.כמה.תמונות
נשלח ב-2/4/2006 00:50
ולכל מי שטרם יודע מה מקורו של הראשון לאפריל.
בעבר הרחוק היו בלוח הלועזי 10 חדשים בלבד במהך השנה. באם נקח תקופת עיבורה של אשה היולדת בתאריך (הלועזי) 24 דצמבר ע"פ לוח של 10 חדשים תחילת העיבור הינו 1 באפריל. היהודים הנהיגו בשעתו לשים ללעג וקלס את האמונה הנוצרית כי אמו של אותו האיש ילדה אותו בהיותה תמה וזכה, ובאותו יום היו מלעיטים בסיפורי בדיה את הנוצרים , אשר לאחר שהאמת נחשפה בפניהם היו מקניטים אותם בסגנון, כפי שאתם מאמינים לסיפור הבדוי שמכרנו לכם והתברר לכם כי כולו כזב כך תאמינו לסיפור על אימו של אותו האיש. ( כדרך אגב, השינויים שחלו בלוח הלועזי במהלך הדורות הם שגם הביאו לשוני בין העדות הנוצריות באשר לתאריך הולדתו של אותו האיש. אלו ממשיכים לחגוג ב-24 דצמבר ואלו חישבו ע"פ שינויי הלוח וחוגגים בתחילת/אמצע ינואר).
כך שברור ללא צל של ספק כי מרור הפרחת הכזבים והבדיות הינו ביהדות ולא בשום גורם אחר כלשהו.
נשלח ב-2/4/2006 01:35
לא נראה לי שזה כזב כי היה כזה עניין בשנה שעברה כזכור לי