בית פורומים שידוכי חרדים

דור ישרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2006 22:00 לינק ישיר 
דור ישרים

שלום ושבוע טוב לכולם.
רציתי להעלות את הנושא לדיון בעיקר בגלל סיפור עצוב שקרה לחבר טוב שלי.
הבחור יצא עם בחורה במשך 3 שבועות והתפתח ביניהם קשר חזק מאד שהיגיע להצעת נישואין, הם סגרו בינם לבין עצמם ונשאר להם רק לקבל תשובה מדור ישרים למחרת בבוקר כיוון שהמשרד סגור בלילה. כמובן שבמשפחות זה כבר היה סגור ואפילו לחברים הקרובים כבר סיפרו...
וכמו שאתם בטח מבינים כבר התשובה שהתקבלה למחרת בבוקר היתה שלילית!
אין שום דרך לתאר את מה שעבר עליהם. אפילו הכותבת המוכשרת של הפרומערבלה לדעתי לא תיארה את זה מספיק טוב... ואני בטוח שאפילו אני בתור חבר מאד מאד קרוב לא יכלתי להבין עד כמה זה קשה..
לכן דבר ראשון אני רוצה להגיד לכווולם תעשו את הבדיקה כמה שיותר מוקדם אפילו לפני הפגישה הראשונה , זה בסה"כ להרים טלפון..
דבר שני מעניין אותי האם יש כאן מישהו או מישהי כמובן שעברו סיפור דומה או בן משפחה או חבר שעבר סיפור דומה..
עוד דבר מעניין הוא שהוא הלך לכמה רבנים ובראשם ר חיים קנייבסקי שאמרו לו שבכלל לא צריך לעשות את הבדיקה וזה לא בגדרי ההשתדלות.... מעניין!

תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/05/2012 07:26:00

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 00:20 לינק ישיר 

בס"ד מפחייייייייייייייייייייייייייייד..... עצווווווווווווווווווווווווווווווב..... אני ממש מרחמת על הזוג הזה... בטח הכאב היה עצום... אגב לי היה סיפור לא קשה כמו שאתה סיפרת אבל היה מדובר על בחור מאוד נחמד שהיה מאוד נראה לי להמשיך איתו פגישה שניה ואז אימי אמרה בשום פנים ואופן לא ממשיכים לפני "דור ישרים" וזה מה שעשינו והתוצאה הייתה שלילית... נ.ב. בקשר למה שאמרת על הרב קנייבסקי זה נשמע לי ממש מוזר אני אבדוק את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 01:22 לינק ישיר 

סיפור ממש כואב... כואב לקורא את מה שכתוב לא אשקר שלחלוחית של דימעה עטפה את עייני... אני צודק לגמרי צריך לבדוק דור ישרים התחלה לפני שנפגשים בכלל!!! אני מכירה הרבה בחורות אדישות לגמרי צד החתן אומר בואי נעשה בדיקה לפני הפגישה הראשונה אז היא אומרת בשביל מה צריך ואלי אני בכלל לא ארצה אותו----מה הקשר מה כ"כ קשה בהרמת טלפון.. טלפוןןןןןןןןן אחד...חוסך כאב לב אדיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 01:23 לינק ישיר 

אופס שכחתי משהו.. תגיד מה הקטע הזה עם הרבה קנייבסקי ... אז למה כל הציבור הולך לעשות דור-ישרים.. למה לא מפרסמים את דבריו זה גורם להמון עוגמת נפש?? נראה לי מוזר ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 03:34 לינק ישיר 

ברור שלבדוק לפני זה.... מה השאלה בכלל!!! וכי זה כ"כ קשה.... לא מבין את האנשים האלו.. שמכים מחכים עד הסוף המר.... סילחו לי אם זה לא פופולרי מה שאני הולך להגיד לכם אבל אין לי רחמנות על האנשים האלו כי זה נטבע מאדישות איומה והגיע הזמן שהם התעוררו ואם זה קרה בסיפור אמנם עצוב אבל ללא נזק אז זה ילמד אותם ל**ק**ח**!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 19:09 לינק ישיר 

בס"ד אני לא מבינה מי שרוצה ללכת כמו הרב קנייבסקי שילך כמהו ומי שרוצה כמו הרב שטיינמן שילך כמהו מה הבעיה יש הרבה אנשים שפוסקים כמו הרב קנייבסקי והוא הרב שלהם אז זה סתם מזיק אבל שוב פעם אני אומרת זה נשמע לי מוזר ביותר הרב קנייבסקי מאוד מחמיר למשל בשמות של ההורים שאסור שיהיה אותו דבר גם שמות של ההורים.. ופה הוא מיקל.. אני עוד לא הצלחתי לברר אבל אני ישלח מישהו לבדוק ואתן לכם תשובה. נ.ב. תגיד abc84 אולי היה פה עוד משהו...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 19:16 לינק ישיר 

אני חוזר שוב : אני לא משער שהוא אמר את זה אלא יודע בוודאות של 100 אחוז!
וזה לא עניין של קולות וחומרות אלא זה סברות אחרות לגמרי משמות ההורים...
הדיון הוא האם זה בגדרי ההשתדלות.
נ.ב. מה ז"א האם יש עוד משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 19:33 לינק ישיר 

טוב אני מקבלת... והכוונה הייתה אולי היו כאן עוד שיקולים שהרב קנייבסקי יוריד את השידוך ולא דווקא בגלל ה"דור ישרים"... אבל כבר ענית לי אז זה בסדר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 19:52 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2006 20:04 לינק ישיר 

זה מעניין ר ' חיים קנייבסקי אמר למה זה לא בגדרי ההשתדלות.. זה הרי נראה פשוט שזה יהיה השתדלות מעניינת הסברא.. תוקן על ידי - bjunh - 02/04/2006 20:09:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2006 20:15 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2006 17:06 לינק ישיר 

****סילחו לי אם זה לא פופולרי מה שאני הולך להגיד לכם אבל אין לי רחמנות על האנשים האלו כי זה **** ממש מגעיל מצידך לכתוב כזה דבר .... תתבייש לך... נו אז אדם עשה טעות... מה קצת רגש של רחמיייייייייייייייים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2006 13:14 לינק ישיר 

שירה... נראה לי שהוא חזר בו ממה שהוא כתב... מחכה לתגובתכם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2006 22:06 לינק ישיר 

וואו...זה באמת מפחיד וכואב הסיפור הזה...
לדעתי צריך לבדוק דור ישרים עוד לפני שנפגשים...
הסיפור עם הרב קנייבסקי נשמע מוזר...אז מה?! צריך לעשות את הבדיקה או לא? מה הסתירה הזו?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2006 23:30 לינק ישיר 

את יודעת שהרב קנייבסקי אמר אחרת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2006 01:08 לינק ישיר 

לפחות הספרדים משוחררים מהקטע של דור ישרים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > דור ישרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext