| נשלח ב-12/8/2009 20:51 |
|
| |
גרושחדש,
כתבת היטב בעמוד הקודם!
אפשר לחלום על הצעות נישואין מפוצצות, ובהחלט יש מקום לצפות למשהו מעט מרגש (ובנים, תגלו קצת דימיון....!), אך חשוב לזכור שהצעת הנישואין היא שלב קטן (!) מאוד בפתיחה לחיים ארוכים ובעז"ה מלאים (ויותר מזה, גם החתונה עצמה היא רק פתיחה לחיים ולא שיא מערכת הזוגיות כמו שלצערינו קורה אצל מי שלא מתנהג בהשקפת היהדות).
אני חושב שגם אין יותר מידיי מה לצפות ליתר רגשנות בהצעת הנישואין, אי אפשר ולא הגיוני בכמה פגישות, רבות ככל שיהיו, לפתח מספיק רגש (ובפרט מצד הבן) כפי שיש כאלה שחולמים עליו.
מה שכן אפשר הוא לפתח רגש מינימלי שמשמש כרקע (יחד עם כל שאר הפרטיםן הטכניים), שמאפשר עבודה שמתחילה עם האירוסין מתעצמת עם הנישואי ןוהולכת וגדלה מידיי יום ביומו להוסיף ולהרבות חיבה ואהבה בין הזוג. זו עבודה משותפת - עבודת חיים.
בהצלחה וס"ד לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2010 16:49 |
|
| |
מצאתי אשכול מעניין ועתיק, מהימים שלאסיק היה חוש הומור פעיל.. יש לכם מה להוסיף? אבל תהיו רציניים בבקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2010 16:53 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | | ומה עם המבט בעיניים....??? |
|
בס"ד
פשששש....
איזה רומנטיקן.....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2010 16:56 |
|
| |
הוא כתב בהמשך שהוא רומנטיקן, כך שהנחתום העיד ;) אבל טיע, יש לך איזה תשובה הולמת לשאלה הראשונית?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2010 22:26 |
|
| |
אם אתפוס את מקומו של המשגיח יש לי לזעוק שרומנטיקה בשלב זה של קודם הנישואין לא רצויה .
יש חולק?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 10:17 |
|
| |
אני "לוויתי" מישי בכל פגישותיה עד להצעה ממש. בפגישה האחרונה (אחרי אין ספור פגישות) ואחרי שהוא פתח את כל קלפי ליבו והיא אפילו לא התחילה לחשוב ע"כ, אמרה לו בפגישה האחרונה "בוא נשב רגע על הספסל, יש לי משו להגיד לך". ואמרה. ומיד אח"כ אמרה "אני כבר החלטתי. עכשיו אתה צריך להחליט" והוא אמר "אוקי, אז סגרנו"... ואין אין אין יותר טוב מזה, יותצר רומנאטי מזה ויותר לענין מזה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 11:31 |
|
| |
אוהביהודי העם איתך, כלומר אני ;)
אין טעם לרגש יותר מידי את הבחורה, תשמרו את הרומנטיקה לאחרי.. אבל שלא יהיה משו מידי מידי רישמי וקר. גם זה לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 11:41 |
|
| |
שיר את צודקת אבל האמת שזה פשוט לא יכול להיות מידי קר כי מתרגשים... אז המקסימום שמרוב בושה זה קצת חוור אבל בכל מקרה לא קר .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 11:45 |
|
| |
טוב, השתכנעתי :)
|
|
|
|